LoveAndPeace написа:Тирания , милееща за страната си , звучи като перничанин току забил 5 шамара на жена си и й казва - Защо ме караш да те бия сега ??
Като имахме бащица тип Берлускони - Черепчето , много хубаво видяхме след това.
Утре като някой американски фонд си хареса Telematic Interactive , реши да я придобие и си каже - Бе какви са тия безсмислени милиони , които отиват по някъв сокър отбор , и дръпне кранчето.
Ще си водим някакви философски дискусии - Ейййй ама много мил беше Мило , ама свърши.
Ами четете я тази философия де, има си там цели трактати - кво, отрече трудовете на Аристотел ли? Ми той директно си го казва - демокрацията не е добър модел, щото избива в комунизъм (образно казано, не е знаел, че ще има подобен строй), а и обществото е на принципа - представи си колко е тъп средностатистическия човек и сега се пробвай да осъзнаеш простата статистика, че половината са по-тъпи от него. Та така и с феновете на Левски или който и да е клуб - пряката демокрация е леко извратено понятие.
Което ни връща на модела Бащица. Как е в НБА? НФЛ? НХЛ? Висшата лига? А и оная шматка Буров го беше казал в нещо от сорта - демокрация може да има там, където хлябът е дебел, в България е черен и клисав - както искаш ме разбирай :mrgreen:
П.С. какво лошо ни се случи с Черепа? Припомни ми? Не след като го опраска свинята, а по време на Черепа?