Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ralka_levskarka » 15 юли 2012 11:42

santiliana написа:
zlobul написа:Санти ,
ти направо си им подсказа какво да направят :)) Въпреки всичко аз продължавам да съм песимист . Нито защита имаме , нито човек който да върти играта . Ако е вярно , че Марсиньо е играч само за едно полувреме ,то тогава Господ да ни е на помощ . Лично аз очаквах доста по добра и изчистена селекция , но уви .

дано някой от ръководството обърне внимание на идеята ми ;)
То, хората са си го казали: "Футболът е проста игра- за умни хора!"...В последните години доказахме многократно, че в Левски НЯМАШЕ умни хора, дано сега нещата започнат да се пооправят. Надеждата ми е в Илиан- доста уравновесен, спокоен и интелигентен мъж е. Стига да не му скроят "шапка". Защото никак не ми се вярва, че някой е ходил да гледа на живо Жоао Силва или Опоку (примерно)...Може и да бъркам, Дончо и тренера може пък да са ходили до арабския свят да гледат трайно контузения ганаец....

п.п. Тук не отричам качествата на играчите, но със сигурност не са гледани на живо- по разбираеми причини...

Е те хората няколко пъти казаха, че само Опоку не е гледан (не мога и да разбера някой хора какво не му харесва, ама .. ) , ама пак някой не е чел :roll: , отделен е въпроса, че за Жоао преговорите са били два месеца и половина.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 юли 2012 11:49

santiliana написа:
zlobul написа:Санти ,
ти направо си им подсказа какво да направят :)) Въпреки всичко аз продължавам да съм песимист . Нито защита имаме , нито човек който да върти играта . Ако е вярно , че Марсиньо е играч само за едно полувреме ,то тогава Господ да ни е на помощ . Лично аз очаквах доста по добра и изчистена селекция , но уви .

дано някой от ръководството обърне внимание на идеята ми ;)
То, хората са си го казали: "Футболът е проста игра- за умни хора!"...В последните години доказахме многократно, че в Левски НЯМАШЕ умни хора, дано сега нещата започнат да се пооправят. Надеждата ми е в Илиан- доста уравновесен, спокоен и интелигентен мъж е. Стига да не му скроят "шапка". Защото никак не ми се вярва, че някой е ходил да гледа на живо Жоао Силва или Опоку (примерно)...Може и да бъркам, Дончо и тренера може пък да са ходили до арабския свят да гледат трайно контузения ганаец....

п.п. Тук не отричам качествата на играчите, но със сигурност не са гледани на живо- по разбираеми причини...

Абе незнам , ама това локомотивско звено в Левски не ми е по вкуса . Не може Пелето да ти е най-добрия играч в селекцията и да дрънкаш пред медии и фенове , че градиш отбор . Къв отбор градят , от пенсионери ли ? От луната се вижда , че тия отзад за нищо не стават , като почнеш от Старокин , минеш през Иво Иванов и стигнеш да Мюлдер за който центриранията са нещо непосилно .На всичкото отгоре тръбят , че са дали над 600-700 хиляди евро по разни комисионни , купуване на права над играчите и т.н .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2012 11:51

Аз не знам вие играчи за по 10 милиона ли да имаме в защита (и не само в защита де)?
Само Левски!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 юли 2012 11:56

И като заговорих за 600-700 хиляди евро , то по-добре да бяха дали парите на Тото Динев или Херо да им направи селекцията , вместо да чакат избранниците на Донев и останалата скаутска група . Не казвам , че са скаутска мрежа , защото не е и мрежа . Три месеца ни надуха главите с тоя нападател при положение , че нямаш един читав защитник , като включвам и централни защитници и бекове . Един засвет няма ...на какво да се надяваме ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 15 юли 2012 11:58

Централният нападател Тодор Чаворски се обвърза официално за три години с Левски. "Деветката" на юношите старша възраст прекара целия подготвителен лагер с Илиан Илиев, като беше първа алтернатива на Базел де Карвальо преди идването на Жоао Силва.

Младокът остави отлични впечатления в заниманията и в контролите, а отбеляза и гол за крайното 3:3 в проверката със Соленау. Интересното е, че във втората за деня контрола роденият през 1993 година футболист отново влезе като резерва на Силва и беше на крачка да се разпише и така да стане първият футболист на "сините" с два гола в два мача за един ден.

Ръководството е доволно от изявите му на двата лагера и е решило да му предложи тригодишен контракт. Чаворски дебютира в "А" група за Левски още през сезон 2010/11 под ръководството на Ясен Петров.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 юли 2012 12:06

Колкото и да не ми се иска да го кажа , си мисля , че с тоя отбор в момента ще сме лесна плячка дори за отборчета , които не са и от нашата черга . Ще правят по две три контраатаки на мач и ще ни вкарват и после пак ще гоним "Михаля" . Нагледах се вече на такива мачове . То не бяха батета , които с половин ъглов удар в мача вкараха , не беше жилина дето с един удар вкараха , не бяха тия ботушари от търнава дето и те самите не разбраха как ни отстраниха , не беше дори гент дето в софия имаха две положения и двете ги вкараха .
Някой ще си сложи ли ръката на сърцето да каже , че ако не беше Гарата , ние висяхме още в мачовете с Калмаар (2 гола в София) и после АИК с които се измъкнахме на косъм .

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 15 юли 2012 12:08

zlobul написа:Колкото и да не ми се иска да го кажа , си мисля , че с тоя отбор в момента ще сме лесна плячка дори за отборчета , които не са и от нашата черга . Ще правят по две три контраатаки на мач и ще ни вкарват и после пак ще гоним "Михаля" . Нагледах се вече на такива мачове . То не бяха батета , които с половин ъглов удар в мача вкараха , не беше жилина дето с един удар вкараха , не бяха тия ботушари от търнава дето и те самите не разбраха как ни отстраниха , не беше дори гент дето в софия имаха две положения и двете ги вкараха .
Някой ще си сложи ли ръката на сърцето да каже , че ако не беше Гарата , ние висяхме още в мачовете с Калмаар (2 гола в София) и после АИК с които се измъкнахме на косъм .

Случвало ли ти се е на теб да кажеш едно позитивно мнение за Левски ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 юли 2012 12:18

Stanislav_Ivanov написа:
zlobul написа:Колкото и да не ми се иска да го кажа , си мисля , че с тоя отбор в момента ще сме лесна плячка дори за отборчета , които не са и от нашата черга . Ще правят по две три контраатаки на мач и ще ни вкарват и после пак ще гоним "Михаля" . Нагледах се вече на такива мачове . То не бяха батета , които с половин ъглов удар в мача вкараха , не беше жилина дето с един удар вкараха , не бяха тия ботушари от търнава дето и те самите не разбраха как ни отстраниха , не беше дори гент дето в софия имаха две положения и двете ги вкараха .

Е не е, ти луд ли си? :lol:
Ти не знаеш ли, че тук, ако гледаш позитивно на нещата и си мега зле :x
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 юли 2012 12:24

Stanislav_Ivanov написа:

Доста пъти , но това беше отдавна ! Плюс това , нали трябва да има и такива като мен , които да свалят малко хората на земята .
Ето и пример : Марсиньо вкара един гол на Донецк при който цялата им защита ми се струва че спаха и веднага повечето тук си помислиха , че сме взели "Марадона".

ПП За разлика от повечето тук които са напомпани с фалшив оптимизъм , аз си казвам каквото мисля . дори ще ти кажа , че това си има и предимство . Такива като мен не се изненадаха от срамното отпадане от търнава дори го предвдиха . Сега пак няма да съм изненадан от едно евентуално отпадане , от още по смешен отбор . Та нали почнахме да взимаме футболисти играли в такива отбори . Кое те кара теб например да си оптимист след като защитата е същата като тая дето излезе срещу търнава ? ..същата тая дето няма мач дето да не пуснат евтин гол .
Последна промяна от zlobul на 15 юли 2012 12:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 юли 2012 12:25

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cXPM4MElBQA[/youtube][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”