santiliana написа:zlobul написа:Санти ,
ти направо си им подсказа какво да направят) Въпреки всичко аз продължавам да съм песимист . Нито защита имаме , нито човек който да върти играта . Ако е вярно , че Марсиньо е играч само за едно полувреме ,то тогава Господ да ни е на помощ . Лично аз очаквах доста по добра и изчистена селекция , но уви .
дано някой от ръководството обърне внимание на идеята ми![]()
То, хората са си го казали: "Футболът е проста игра- за умни хора!"...В последните години доказахме многократно, че в Левски НЯМАШЕ умни хора, дано сега нещата започнат да се пооправят. Надеждата ми е в Илиан- доста уравновесен, спокоен и интелигентен мъж е. Стига да не му скроят "шапка". Защото никак не ми се вярва, че някой е ходил да гледа на живо Жоао Силва или Опоку (примерно)...Може и да бъркам, Дончо и тренера може пък да са ходили до арабския свят да гледат трайно контузения ганаец....
п.п. Тук не отричам качествата на играчите, но със сигурност не са гледани на живо- по разбираеми причини...
Е те хората няколко пъти казаха, че само Опоку не е гледан (не мога и да разбера някой хора какво не му харесва, ама .. ) , ама пак някой не е чел