Мнениеот vladitol » 14 юли 2012 12:57
milen.hristov написа:RIR написа:Не знам как са продали 500 карти, като взех моята днес и беше под пореден номер под 300.
Освен това момичето каза, че не е сигурна, че ще продават в деня на мача срещу Сараево, защото можело да стане голяма лудница...

Абсолютно неразбираемо за мен, защото аз днес успях да мръдна малко от работа, но не се случва всеки ден, а магазините работят в делнични дни от 9:00 до 17:30 - необмислено е.
Иначе картите са с нова визия, коренно променена и на мен поне ми харесва много, а и е доста по-удобна за носене.
Разгледах и фланелката на живо и не ми хареса особено - щампата с емблемата, според мен, стои доста грозно и некачествено.
Визията на картите ми хареса доста, доста стилно изглеждат, в коженият калъф. Все пак цената им е доста висока, не повече от 3 лв трябва да им е цената на мач, за Б по левче. Така се привличан нови фенове, как един пенсионер или ученик ще извади пари за карта, като прибавим и военната обстановка в в Б, пенсионерите се принуждават или във В или да не гледат отбора на живо, мижавото намаление не върши работа.
Колкото до екипите, май сме единственият отбор в света на който му пука как изглеждат, всеки друг би се радвал да имат повече спонсори само ние, не.
Някой ще може ли да покаже как изглеждат клубните карти?
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,