Thsmith написа:vvessel написа:Като чета мненията, слава богу, че не гледах мача. Докато не дойде истински треньор така ще бъде. Чичо Гошо дали му плащат или не не знам, но освен да пречи, до този момент нищо друго не прави. Вуцов ли, Кокала ли или някой друг водил отбор от А група поне 2 години, ще може някак да подреди тия средна ръка футболисти за място към средата на таблицата поне. Всичко останало си е гавра с отбора и името. А ако разкараме Тиквата и няма кой да пречи да дойдат истински спонсори, тогава нещата постепенно ще се наредят. Тоя боклук долен закопа отбора и няма да миряса докато не го закрие.
Какъв треньор? С юноши и българи, нищо повече от ниво Славия не може да се постигне. Техните обаче поне са малко по обиграни заедно и заради това са малко по-напред. Всичко това е губене на време и наливане на пари в каца без дъно.
И нормален спонсор с Наско НИКОГА няма да има. То като цяло няма "спонсори", а какво остава с него.Blue_Blood84 написа: Трябва клуба да си изплати дълговете и да имаме пари, за да направим качествен отбор, нещата са лесни и елементарни, не знам защо мрънкате, логичното се случи. Срещу Черно море най-много нулев хикс.
Откъде ще дойдат тези пари? Ок, сега се набират някакви пари от кампании и подобни. Това няма да е вечно. Тази посредственост ще доведе до апатия рано или късно. После пътя е само Славия II. Трябваше всичко да се почне на чисто от най-долу, но без дългове и да се използва началната инерция преди да е приключила. И трябва естествено да се намери някакъв "бащица". Спорт без бащица в Бг е напълно невъзможен.
Бате, такива неща без дългове на чисто няма, освен припознаване, а ние такова нещо не искаме, нали така, това сме си надробили през годините, това е положението. Такова нещо без дългове и от най-долу няма, трябва да си запазим идентичността на отбора, не ми пука за резултатите, а за клуба създаден от едни деца преди 106 години. Ще си плащаме дълговете, щом сме ги допуснали да се натрупат. Аз искам клуб чист към НАП, играчи менъджири и всички фирми и тнт, а не да започнем на чисто от най-долу.