Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот futbolqga » 18 апр 2024 18:44

1914.1902 написа:
futbolqga написа:Знам ли... Както казва народът, не е виновен този, който яде баницата. Какъв наивник трябва да си, та да си дадеш парите на осъждани престъпници? Поне вече са останали единици, след като се опариха.

Голяма грешка си беше тази инициатива и беше ясно още от самото начало.

Тази тъпа идея провали продажбата на членските карти, които записваха доста сериозни рекорди.

А и повече логика имаше в продажбата на членски карти зимата - обявяваш цел 15 000/20 000 примерно, а лятото е период, в който да се разчита повече на продажба на тениски (тук също може да има цел 20 000) и абонаментни карти (5/6 000). Когато обаче претрупаш нещата не може да очакваш хората да дават толкова много, особено пък като видят някои лица от Сдружението, които са поставени на по-челни места.

Мисля, че малко хора примерно биха се навили да дадат 200 лв за Сдружението, 200 за златна членска карта, над 200/300 за аб. карта и над 100 за тениска.

Кой и защо прецака продажбата на членски карти, която според мен се развиваше най-успешно? : (

Обърнахме го малко на диалог, но не мога да не кажа, че намирам много смисъл в това, което казваш.

Членските карти спокойно можеха да заместят сдружението в основните му цели - парите щяха да се превеждат директно на клуба, без административни разходи за тяхното управление, а пък в даден момент, ако се прецени, че това е добра идея, можеше и чрез тях да се гласува за някои от управленските позиции. Щеше да има значително по-голям резултат, защото щеше да отпадне съмнението към хората, които да носят отговорност да "прехвърлят" парите към клуба.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 апр 2024 18:53

Това щеше да е най-добрата идея, като даже и притежателите на тези членски карти щяха да са доста повече, но вместо това се роди гениалната идея за Сдружение, което май си закри сайта, тъй като не си спазва написания там правилник. :lol:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 апр 2024 19:47

Докога ще чакаме Рибарското СЗдружение да носят приходи, а не само разходи на клуба? Един лев печалба не са донесли на клуба, но пък са с мерак да го управляват. Как ще го издържат? С наркотици или Банкянската мутра ще ги учи как се крадат коли може би? Или ще препечелват по нещо от контрапротести и купуване на гласове за една парламентарна престъпна групировка? Или може би от риболов?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 апр 2024 19:52

Наско каза едно много правилно нещо. Мъри е на заплата в този клуб. Такива са изискванията към него. Пише го и в длъжностната му характеристика. Да развива клуба...да търси подходящи играчи...да гони цели. За това и му се плаща. Както на всеки един от нас където и да работи. Не е направил нищо кой знае какво велико. Свършил си е работата за която му се плаща. Докара добри играчи няма спор. Но нека не плюе там където е бил на почит и се е доказал като име.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 апр 2024 20:02

Изумително е как след всяка смехотворна пресконференция на ръководството или Лъжоритаря, БГЛ рязко се буди от летаргията, за да започне като по команда организиран залп по.... Сдружението. :mrgreen:
Хем организацията е умряла, хем останали 10 човека, хем никой не иска там, хем това, хем онова и хоп - сдружението най-голям враг и първи проблем на ПФК Левски. Хем Първия припок ги разгроми, хем пак са виновни за всичко. :mrgreen:
Ей, вземете и се разберете най-напред със себе си, че заприличвате на припоците по шизофрения.
Иначе всичко в клуба е песен, ама на - пустите наркоси ще вземат да разтурят съвършената организация, ако не ги изчегъртате... във форума. Действайте! :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 апр 2024 21:33

Другото изумително е как след мача с Тире-София всички ореваха света, разбира се с пълно право, за грозните, позорни сцени на насилие в сектор А, но когато Пръв шампион-некомарджия по покер разказа това-онова, настана гробна тишина по темата!
"Оправяйте се вие (охранителната фирма), или ще се оправяме ние (МВР)!" как ви звучи, а? Ушев позволява на орханителната фирма + някои наркоси, спокойно да налагат левскарите наред, бе! Нищо нередно, нали? Ми ако някой беше загинал, а? Явно за Пръв припок няма проблеми, ма Пръв припок не орева форума....а отсече, че не ще да носи никаква отговорност и просто ще тури кофара на сектора за гости.
Наистина изумително лицемерие се е настанило тука, нито думичка по темата след вчерашното "измолено интервю". :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 апр 2024 21:53

Единственият клуб, чийто собственик контактува с фенове, журналисти, футболисти, е нашият.
Вся остальная сволочь от собственици и думица не проронват, а феновете им си мълчат като стадо.
Защо нашият демократичен плюс трябва да го превръщаме в минус.
Да - Левски значи Свобода. Всеки е левскар е свободен, но малко да има мера.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 апр 2024 22:00

NOMER14 написа:Единственият клуб, чийто собственик контактува с фенове, журналисти, футболисти, е нашият.
Вся остальная сволочь от собственици и думица не проронват, а феновете им си мълчат като стадо.
Защо нашият демократичен плюс трябва да го превръщаме в минус.
Да - Левски значи Свобода. Всеки е левскар е свободен, но малко да има мера.

Прав си, но и ние сме единственият клуб, чиито привърженици го спасиха, засега, от съдбата на онези с петолъчката. Е, при това положение, който и да е на вахта, дължи малко, та малко отчетност на левскарите!
[offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 апр 2024 22:02

Вълчан написа:Наско каза едно много правилно нещо. Мъри е на заплата в този клуб. Такива са изискванията към него. Пише го и в длъжностната му характеристика. Да развива клуба...да търси подходящи играчи...да гони цели. За това и му се плаща. Както на всеки един от нас където и да работи. Не е направил нищо кой знае какво велико. Свършил си е работата за която му се плаща. Докара добри играчи няма спор. Но нека не плюе там където е бил на почит и се е доказал като име.

Сираков в качеството си на какъв го казва това? На пазач?! Нали първоначално това беше идеята, някой да бъде пазител на акциите, а той иззе еднолично властта и се прави на шеф. А един лев лична пара не е дал. Защото няма. Преди да дойде Стоилов, Левски не можеше да събере хора за лагер и завърши на осмо място. Влачеха се разни ментета , хвани единия удари другия, даже не си спомням повечето от тях. С идването на Стоилов започна възхода на клуба с дарения, продажби, успехи и т.н. И Сираков заяви, че тръгне ли си Стоилов, той ще си тръгне 5 минути преди него. Обаче когато Сираков материализира или да го кажем по просто, кешира постигнатото от Стоилов, го принизи до обикновен наемник. Нагло и лицемерно изказване, показващо долната натура на мажоритаря.
И между другото Стоилов не е плюл по Левски. Четох му интервюто и там нямаше лоша дума за клуба . Обяснява как според него отбора е бил готов да става шампион следващата година и че сега не гледа мачовете на Левски. Нито е нападал Сираков, нито Костов, докато след тръгването му имаше доста злобни атаки към него от кръгове около госпожата.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 18 апр 2024 22:10

Малко отклонение от темата и връщане към думите на Павел Колев за пътеките на стадионите. Пуснете си ПАОК-Брюж в момента и вижте дали има пътеки във фен сектора на домакините. Да не говоря, че и на трибуната срещу камерата едва се виждат пътеки.

Върни се в “Левски”