Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 23 яну 2024 21:04

tmanolov написа:
scooool написа:За какво са ни розовите като си имаме нас си.... Головете са общо взето много трудни за хващане, Който е по-голям помни Иванков и Живко как ни късата нервите. В края на тежката част са, който е тренирал знае, че всичко боли и първите минути са кошмар, тогава станаха и головете. Дайте да не ги приключваме на 17-19г. Стивън, Михалев и Бачев изглеждат обещаващо, нямам идея какво прави на Йовов синът там.

Ми той и Андреев беше супер мега топ за някои тук, а други, хейтъри като мен, разбира се, го разкиха от дей уан. Нищо де, има време - кво са още 5-10-20 години безвремие за нас. Славизация at its best

Уж си като мен убеден фен на Мъри (аз смятам себе си за "амбразурчик на Мъри" :)))) ), пък непряко излиза, че говориш срещу него. Ти наистина ли мислиш, че Мъри си е казал: "Я да видим кой ще е вратар... Е... тоз' ША е. Ам' капитан? Я, лапе, дръж таз' лента". Позволи, моле те, Мъри да поназнайва нещо повече за футболчето от теб и мен.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 23 яну 2024 21:07

Киро Пора написа:
vvessel написа:Рикардиньо е най-безсмисления нападател, който сме имали, откакто гледам мачове на Левски. А мачове гледам много отдавна. Преди си мислех, че Бари не става, но този краен некадърник не само не отправи удар към вратата, ами не излезе и на положение. Имаше една ситуация при която получи топка пред наказателното, но вместо да стреля подаде настрани към Уелтън и то лошо. Джемили, който игра само 15 минути, отправи 3 удара и вкара гол. Ако наистина в момента търсят футболисти, спешно ни трябва нападател, че трагедията е пълна. Бари явно няма да влезе скоро в игра, а дори и да влезе може да е по-зле и от Рикардиньо, след година и половина в лазарета. Стефанов не е чист нападател и не е във формата която беше. Останалите си ги знаем колко са ялови без да ги споменавам поименно.

Чак пък най-безсмисления... освен ако не гледаш Левски от 3-4 години, та не помниш легенди като Вава, Омар Диаби, Джъстин Менголо, Лукаш Гикиевич, Амаду Сукуна, Линел Китамбала, Санти Нгом, Илийката Димитров, Цецо Генков, Митко Макриев, Наско Курдов, Илиян Мицански.... Имаше и един чилийски травестит, ама му забравих името, както и един бразилец, дето го взехме защото е приятел на Паулиньо.
Та, ясно че Рикардиньо не е Гунди, не е и Гонзо, ама винаги бих го предпочел пред гореизброените.

забрави да споменеш чистокръвния швед Демба Нирен.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 яну 2024 21:31

metodito написа:
tmanolov написа:
scooool написа:За какво са ни розовите като си имаме нас си.... Головете са общо взето много трудни за хващане, Който е по-голям помни Иванков и Живко как ни късата нервите. В края на тежката част са, който е тренирал знае, че всичко боли и първите минути са кошмар, тогава станаха и головете. Дайте да не ги приключваме на 17-19г. Стивън, Михалев и Бачев изглеждат обещаващо, нямам идея какво прави на Йовов синът там.

Ми той и Андреев беше супер мега топ за някои тук, а други, хейтъри като мен, разбира се, го разкиха от дей уан. Нищо де, има време - кво са още 5-10-20 години безвремие за нас. Славизация at its best

Уж си като мен убеден фен на Мъри (аз смятам себе си за "амбразурчик на Мъри" :)))) ), пък непряко излиза, че говориш срещу него. Ти наистина ли мислиш, че Мъри си е казал: "Я да видим кой ще е вратар... Е... тоз' ША е. Ам' капитан? Я, лапе, дръж таз' лента". Позволи, моле те, Мъри да поназнайва нещо повече за футболчето от теб и мен.

Позволи, моля те, и Мъри да греши. А двете му грешки са очеизвадни - дузпите и вратарите, хеле пък това, ме са капитани. Не че аз съм разбирач, но баба казваше, че и от най-простия може да научиш нещо умно, ако се заслушаш
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 яну 2024 21:41

tmanolov написа:
metodito написа:
tmanolov написа:

Позволи, моля те, и Мъри да греши. А двете му грешки са очеизвадни - дузпите и вратарите, хеле пък това, ме са капитани. Не че аз съм разбирач, но баба казваше, че и от най-простия може да научиш нещо умно, ако се заслушаш

Аз професионално от футбол не отбирам. Знам, че всички футболисти след оттеглянето на Стоилов регресираха. Знам също, че той постоянно е комуникирал с всеки един, а този неможач Андреев чупеше рекорди за сухи мрежи. Съвсем уверено ти казвам, че мини-походът в Европа се дължи на Андреев. Не с Айнтрахт. Можеше да няма мачове с Беер Шева. Визирам последните минути с македонците тук най-вече. Костов, господин Истина и другите направиха нещо с футболистите. Този - Мозъкопръскача - изтроли на два пъти гадно Анди. А отнемането му сега на номера е чиста гавра. Крушката си има опашка.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 23 яну 2024 21:51

metodito написа:Аз професионално от футбол не отбирам. Знам, че всички футболисти след оттеглянето на Стоилов регресираха. Знам също, че той постоянно е комуникирал с всеки един, а този неможач Андреев чупеше рекорди за сухи мрежи. Съвсем уверено ти казвам, че мини-походът в Европа се дължи на Андреев. Не с Айнтрахт. Можеше да няма мачове с Беер Шева. Визирам последните минути с македонците тук най-вече. Костов, господин Истина и другите направиха нещо с футболистите. Този - Мозъкопръскача - изтроли на два пъти гадно Анди. А отнемането му сега на номера е чиста гавра. Крушката си има опашка.

Мето, кривиш си душата! Уважам безкрайно Мъри, но от Андреев футболист никога не е ставало, а няма и да стане. Истината е, че в последно време има лимитиран прогрес поне - научи се да рита до централната линия. Приемаме, че и двамата не сме експерти, но това не пречи да направим една аргументирана дискусия. Винаги съм готов да сравним извадените от него "чисти" положения с подарените голове на съперника.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 23 яну 2024 21:54

А, май лъсна още една лъжа на господин Истина - за многото кинти, де искал Миланов.

И как лъсна тази лъжа?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 яну 2024 22:00

Аз помня в началото как Анди влизаше в мача с жълт картон в джоба. С времето това се оправи. Също и много пъти съм свидетел как отнема топката на противников халф, а след това гардира топката достатъчно добре, за да бъде фаулиран. Това, което според мен му липсват са онези тънички пасове в перспектива и точните удари във вратата. Тук прави комични отигравания. Липсва му и достоен партньор в халфовата линия. Дано Асенчо се развие, но засега ролята му на терена е прекалено важна сякаш за него.
Разбира се, че допускам, че бъркам.

От наличните в момента футболисти в отбора отличавам Цунами, Кордоба, Рики, Уелтън и Анди. И Петри. Донякъде.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 яну 2024 22:02

vlong написа:А, май лъсна още една лъжа на господин Истина - за многото кинти, де искал Миланов.

И как лъсна тази лъжа?

https://www.actualno.com/bgfootball/raz ... 18582.html

https://btvsport.bg/bgfootball/10-000-e ... lanov.html

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 яну 2024 22:13

Направих тема за зимната подготовка и ако има свещеник сред нас, моля да я освети, та белким почнем да бием. :)
Тук много се смесват мненията покрай контролите, трансферите и вещото управление на любимия Левски.
Ще помоля модерачите да я пребутат по-нагоре в списъка с темите в синия подфорум, щото по подразбиране се забива на майната си и не се вижда от народонаселението. :)
Последна промяна от TristaNNN на 23 яну 2024 22:16, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 23 яну 2024 22:15

Ами,много ясно -Краев 2
Прави добри мачове,повярва си прекалено и иска много пари,като не му се отвори парашута и като никой не го търси една година сваля цената до минимум.

И там някъде пише източника - Синя приказка,това ли е господин Истина?
Всички тука сте се филмирали,като чета такива ,че се сещам винаги за Мел Гибсън в ,,Теория на конспирацията,,
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”