realno написа:Разбира се, че ти ни занимаваш със своите фобии към черните. Като си толкова умен бледолик, обясни ни каква е връзката между цвета на кожата и способностите на един футболист т.е. как черната кожа автоматично прави някого некадърник и обратно. И аз съм бял като теб, но не виждам такава връзка. Може и да бъркам. Може да се окажеш Айнщайн на логиката. Ще се радвам да обясниш. Може и да науча нещо ново. Благодаря ти. предварително.
Това съм ти го обяснявал, но ти толкова четеш.
Наричам "берачи на памук", някои чернокожи играчи в отбора ни, защото са показали и доказали на терена, че са некадърници и нямат никакво място в отбора!
Така както съм наричал някои наши национали - "манекени", "комедианти", некадърници и т.н.
И все пак, да - няма да ми е приятно Левски да играе с 11 чужденци, макар и това да е клубен футбол, а не национален. Все пак е български отбор, спортът е социален феномен и българското НЕ трябва да се пренебрегва. Защото както виждаме - започна се с клубните и се прехвърли и в националните отбори. И целият смисъл се губи, има само една тъпа, дебилна, изпразнена от съдържание - комерсиализация за ботове. "Junk food".
Колкото до извън футбола - НЕ Е расистко да искам България да е българска, Европа в мнозинството си да е бяла! НЕ Е расистко да искам расата ми и народът ми да се запазят!
Кое му е лошото, всички раси и етноси да се запазят? Нямам желание Африка или Азия да са бели. И точно тези, които реват за "културно обогатяване", унищожават красотата в това да има различни раси и етноси, различни култури! Защото, когато ги смесиш в един буламач - те се губят и изчезват!