Успех му желая!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Да ни е честито първото ново попълнение!
Успех му желая!

Успех му желая!
Левски завинаги в моето сърце![
- blue avalanche
- Контакти:
Sisi 1914 написа:Да ни е честито първото ново попълнение!
Успех му желая!
Къде се изгуби?
- milen.hristov
- Контакти:
Sisi 1914 написа:Да ни е честито първото ново попълнение!
Успех му желая!
Силве, а Пеленцето къде го забравяш
- blue avalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:Sisi 1914 написа:Да ни е честито първото ново попълнение!
Успех му желая!
Силве, а Пеленцето къде го забравяш
На "Пеленцето" какво му е "новото"?
"Знаете, че два големи спонсора ни помагат.В преговорите с мобилния оператор аз не участвах. Води ги еднолично Тодор Батков. В момента преговаряме с още няколко рекламодатели, които да влязат. Един от тях трябва да помага специално на школата анонсира силният човек на Герена Иво Тонев.
На вниманието на един човек- Изглежда, че Машиниста все още кара влака или поне дърпа свирката.
На вниманието на един човек- Изглежда, че Машиниста все още кара влака или поне дърпа свирката.
- blue avalanche
- Контакти:
onegavon написа:"Знаете, че два големи спонсора ни помагат.В преговорите с мобилния оператор аз не участвах. Води ги еднолично Тодор Батков. В момента преговаряме с още няколко рекламодатели, които да влязат. Един от тях трябва да помага специално на школата анонсира силният човек на Герена Иво Тонев.
При нас поне е един.Пък бил той и Батков.А при вас колко са?
Д.Иванов или Иво Борисов?
onegavon написа:"Знаете, че два големи спонсора ни помагат.В преговорите с мобилния оператор аз не участвах. Води ги еднолично Тодор Батков. В момента преговаряме с още няколко рекламодатели, които да влязат. Един от тях трябва да помага специално на школата анонсира силният човек на Герена Иво Тонев.
Това че някой е водил преговорите не значи ,че той е силния човек. все пак Т.Батков е акционер в Мтел, доскоро брат му беше шеф на рекламния отдел на Мтел така че няма нищо по-естествено от това той да води преговорите. Всеки ,който може да осигури спонсор е добре дошъл, сигурен съм и че ти ако може да осигуриш няколкостотин хиляди лева на година ще бъдеш добре дошъл
Лично за мен не е толкова важно ,кой е силния човек в един клуб,а как се управлява( писал съм го много пъти). Общо взето всичките хора с пари в Българ ия са от един дол дренки и имам идея кой са "новите" в Левски и казвам че трудно бих казал че са "по-читави" от Батков, но са много по-мощни във всяко едно отношение в този момент.
Иво Тонев и Илиан Илиев с пресконференция в четвъртък
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев и новият старши-треньор на тима Илиан Илиев ще дадат брифинг в четвъртък, 14 юни в 16,45 часа. Събитието ще се състои в залата за пресконференции в хотела на ДЮШ. На него сините най-вероятно ще представят между три и пет нови попълнения. До този момент Левски привлече Станислав Ангелов, Базил де Карвальо и Роман Прохазка.
Нова промяна на „Герена“ - д-р Михаил Илиев е новият лекар на Левски, съобщи официалният сайт на „сините“.
Той се завръща в клуба след като работи на „Герена" в периода 1993-1997 г. Д-р Михаил Илиев заменя досегашния лекар на тима д-р Иван Канелов.
Припомняме, че Илиев е и лекар на националния ни отбор по футбол. Все още не е ясно дали той ще задържи и двата поста или някой ще го смени в екипа на „трикольорите“.
Той се завръща в клуба след като работи на „Герена" в периода 1993-1997 г. Д-р Михаил Илиев заменя досегашния лекар на тима д-р Иван Канелов.
Припомняме, че Илиев е и лекар на националния ни отбор по футбол. Все още не е ясно дали той ще задържи и двата поста или някой ще го смени в екипа на „трикольорите“.
- Синьо сърце
- Контакти:
honda написа:onegavon написа:"Знаете, че два големи спонсора ни помагат.В преговорите с мобилния оператор аз не участвах. Води ги еднолично Тодор Батков. В момента преговаряме с още няколко рекламодатели, които да влязат. Един от тях трябва да помага специално на школата анонсира силният човек на Герена Иво Тонев.
Това че някой е водил преговорите не значи ,че той е силния човек. все пак Т.Батков е акционер в Мтел, доскоро брат му беше шеф на рекламния отдел на Мтел така че няма нищо по-естествено от това той да води преговорите. Всеки ,който може да осигури спонсор е добре дошъл, сигурен съм и че ти ако може да осигуриш няколкостотин хиляди лева на година ще бъдеш добре дошъли ако желаеш ще ти намерят някаква позиция в клуба.
Лично за мен не е толкова важно ,кой е силния човек в един клуб,а как се управлява( писал съм го много пъти). Общо взето всичките хора с пари в Българ ия са от един дол дренки и имам идея кой са "новите" в Левски и казвам че трудно бих казал че са "по-читави" от Батков, но са много по-мощни във всяко едно отношение в този момент.
Отговорил си вместо мен. Това за акциите на Батков в Мтел малко хора го знаят. Колкото до новите-съгласен съм с теб и констатацията за един дол дренки. Но финансирането на Левски не идва от Мтел или Втб. Нито от Пепси и болниците. Те помагат, но толкова. Който дава парата, поръчва музиката-а това не е Батков. Определено не е. Аз каквото имах да казвам го казах по Коледа още. Месеци преди Тонев да спомене за Хората. Който разбрал-разбрал. А във факсимилето съм подчертал нещо с червено.Интересно откога и на каква логика изпълнителния директор е силният човек на Герена при наличието на действащ президент и собственик ? Наистина странно-Наско, Борето и Гонзо никога не са определяни по този начин, а пък Тонев...Нейсе, ако някой иска да си вярва, не аз съм човекът, дето ще го разубеждава.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!