Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 авг 2023 20:44

Странджата написа:Опитах се да ти пиша на лични, но се оказа, че има някаква забрана ...
[offtopic]В раздел "Политика Свят", има теми "История на България" и "История на Света", заповядай, там ще спорим/дискутираме.[/offtopic]
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: THE G.A.M.E

Мнениеот Странджата » 21 авг 2023 21:21

ОК. Макар че не ми се спори, когато позициите се различават по смисъл, който всеки има право да припише. Всеки има право на това.

tmanolov
Контакти:

Re: tmanolov

Мнениеот tmanolov » 21 авг 2023 21:41

Странджата написа:Един от малкото случаи, в които съм готов да се съглася с тебе. Отварям го, за да прочета нещо по-автентично, по-различно от медийно разпространяваното. За жалост разликата е единствено в царящото просторечно изразяване, съчетано с вулгаризми, расизми и сексизми, което, слава Богу, тук е по-скоро рядкост .Затова и предпочитам този форум, макар "офертата" от теми да изглежда по-бедна ...

Ти там почти не пишеше - извинявам се на Серафим, обърках го с теб веднъж, близки са ви никовете. Докато аз пишех, ма не много правоверно. Не че не мога са се върна с два телефона - единият баш модератор ми е колега, други двама ги познавам лично, но защо да стоя някъде, където съм нежелан. Та така - а ти пък що не си съгласен с мен? Спори си, не ми пречи, когато се види културна дискусия, дори да не сме на едно мнение - нали затова е форум
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Der Schmarotzer » 21 авг 2023 21:51

tmanolov написа:
icemanbg33 написа:Някой знае ли какво е положението с форума на Левски, е.г forum.levski.com. Как изобщо се влиза там и активен ли е?

Активен е, влиза се с покани, лседва одобрение от другарски съд и после се стремиш да не казваш нищо против правата линия на някакви криви Спагети ли бяха, Макарони ли, че иначе те банват. Въобще положението там е по-зле от това да пишеш в припошкия форум тук - постоянно се търси врагът с партиен билет, а само да посмееш да кажеш нещп против умнокрасивитета, и си чао :oops: Свобода на словото и печата, щото как беше - и преди, и сега - Левски значи свобода :lol:

П.С. Забравих да нашиша, че във форума (онзи) е пълно с припоци - ако те вълнува нещо, можеш да питаш в темата "Без цензура" - даже и скрийн шот ще ти направят. Инач еима и много изключително стабилни момчета, но управата (старата модиклатура) е тотален леш. Аз вече съм с парменентен бан там :mrgreen:

Потвърждавам. Изключително самовлюбени в себе си хунвейбини. Имах няколко години регистрация там с никнейма от този форум, но нямам писано нито едно мнение. Въпреки това бях изгонен перманентно от форума им, без обяснения. Вероятно следят и този форум и за неправилно мнение в него, пишат разстрелни статии и в другия форум. Иначе там има наистина интелигентни и духовити момци, и четенето на постовете им често ти оправя настроението, особено ако сме се издънили на терена, както последните десетина години редовно ни се случва.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: tmanolov

Мнениеот Странджата » 21 авг 2023 22:45

Ами като не съм съгласен, не съм. Това не означава, че трябва да споря, защото спорът означава, че настоявам, че съм прав. Аз аз съм прав най-често предимно за себе си. Та затова - какво да споря - казал съм, каквото мисля, ако съм мислил, че това което съм казал, си заслужава и другите да го знаят.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 авг 2023 15:25

Ако вземем, че отстраним швабите, сигурно ще се наложи да отложим първенството... :roll:

"По искане на ПФК Левски София и на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2023/2024 , срещата от VII – ми кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК Арда Кж и ПФК Левски Сф, се отлага.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 авг 2023 15:28

Това ще го мислим, когато му дойде времето. Сега се наслаждавам как левскарите правят рекорди за изкупени билети.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 22 авг 2023 16:56

Страх ме е да не се срути тази реликва национален стадион. :mrgreen:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 22 авг 2023 17:49

Е тогава може и да направят нов - благодарение на тези, които са изпъдили от там :)

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 22 авг 2023 17:56

Оф, Попето пак на Аулин тая вечер…

Върни се в “Левски”