Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ReBorn1982

Re: Без цензура!

Мнениеот ReBorn1982 » 02 сеп 2025 21:19

damyanov1963 написа:
ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:, второто полувреме Саки пусна Гулит и той си ни заби същия гол с глава, като на руснаците на финала на Евро'88 за два на нула.

По-хубаво щеше да е Ван Бастен да ви забие един като от същия финал. Изображение

В първия мач на Герена Ники Илиев не му даде възможност, в реванша го остави, като се изнесе по-напред, даже и гол им вкара и Бастен, като видя свобода се развихри и вкара 4 гола.
М/у Другото, Елин Топузаков вкара същия гол, като на Бастен с/у руснаците в нащо първенство, но не помня на кой отбор.

Имам и аз някакъв такъв спомен. Баш същият не, малко по-голям ъгъл имаше май, но приличаше на онзи гол наистина .... ама и аз не се сещам срещу кого беше ....

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 сеп 2025 21:21

ugly bug написа:
realno написа:Ако ЦСКА е там където са феновете му, явно и феновете на ЦСКА са на оня свят. Армейщината се помина на 09.09. 2016г., но пък се появи припощината. :)))

Явно всеки път когато получиш болки отзад и се сещаш за ЦСКА.
Ако не са хемороиди то остава да са от нещо друго причинено от ЦСКА .
Изображение

Изкуствен интелект ли си ползвал за отговор? :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 02 сеп 2025 21:21

bubka написа:
tmanolov написа:поредна топ фотосесия на гювендии (баси яката думичка, пък макар и на майчин език)

Да, абсолютен факт. Думата е много добра - някакси подъзнателно хващаш пълното и значение и какво се има впредвид с нея :lol: .

Уруспия, ама е по-грубо това. Само, ако си набрал много на някоя :lol: :lol: :lol: .

Мазмантия, шаврантия, кyрволяк ..... много думи има, богата е нашата родна реч омайна ....... особено на простотии. Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 02 сеп 2025 21:32

tmanolov написа:
Halo написа:Бавните от Латекс нямат капацитета да схванат истината, че Левски няма нужда от ЦСКА, което умря на 09.09.2016-та година, защото е създаден преди това творение на партията, и си е печелел титли и купи от преди 1948-ма година. Те твърдят, че няма как да има Левски без ЦСКА, а пропускат факта, че съществува от 1914-та (може и 1911-та, защото тогава е създадено спортното дружество) до творението Септември при ЦДВ напълно самостоятелно. Та няма нищо страшно в липсата на ЦСКА. Страшното се случи преди 9 години, но само за тях.
това не е съвсем вярно - шествието на секБтор говори само и единствено за пълно припознаване! Такова няма нито стешу делиорманци, нито срещу Славия, Нито срешу ботевЪ… а реакцията отново на секБтор мачът да се играе на Герена, където винаги сме играли с Литекс, миналата година по тива време е повече от ясна - жалко

Факт е, че цялата ваша публика ги припозна. Мачовете между Левски и ЦСКА-София с нищо не се различават по заряд с тези между Левски и ЦСКА до 2015-а година ....

По същият начин и феновете на Ботев припознаха във Велбъжд Локомотив Пловдив, нищо че и те дуднеха много .... после за капак и те цунаха Металик Сопот и го припознаха за Ботев .....

За съжаление, както казва Винету от БанкИ, такъв е материалът по тези земи ....

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 сеп 2025 21:52

ReBorn1982 написа:
tmanolov написа:
Halo написа:Бавните от Латекс нямат капацитета да схванат истината, че Левски няма нужда от ЦСКА, което умря на 09.09.2016-та година, защото е създаден преди това творение на партията, и си е печелел титли и купи от преди 1948-ма година. Те твърдят, че няма как да има Левски без ЦСКА, а пропускат факта, че съществува от 1914-та (може и 1911-та, защото тогава е създадено спортното дружество) до творението Септември при ЦДВ напълно самостоятелно. Та няма нищо страшно в липсата на ЦСКА. Страшното се случи преди 9 години, но само за тях.
това не е съвсем вярно - шествието на секБтор говори само и единствено за пълно припознаване! Такова няма нито стешу делиорманци, нито срещу Славия, Нито срешу ботевЪ… а реакцията отново на секБтор мачът да се играе на Герена, където винаги сме играли с Литекс, миналата година по тива време е повече от ясна - жалко

Факт е, че цялата ваша публика ги припозна. Мачовете между Левски и ЦСКА-София с нищо не се различават по заряд с тези между Левски и ЦСКА до 2015-а година ....

По същият начин и феновете на Ботев припознаха във Велбъжд Локомотив Пловдив, нищо че и те дуднеха много .... после за капак и те цунаха Металик Сопот и го припознаха за Ботев .....

За съжаление, както казва Винету от БанкИ, такъв е материалът по тези земи ....

Факт, за съжаление
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 сеп 2025 22:23

ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:
ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:, второто полувреме Саки пусна Гулит и той си ни заби същия гол с глава, като на руснаците на финала на Евро'88 за два на нула.

По-хубаво щеше да е Ван Бастен да ви забие един като от същия финал. Изображение

В първия мач на Герена Ники Илиев не му даде възможност, в реванша го остави, като се изнесе по-напред, даже и гол им вкара и Бастен, като видя свобода се развихри и вкара 4 гола.
М/у Другото, Елин Топузаков вкара същия гол, като на Бастен с/у руснаците в нащо първенство, но не помня на кой отбор.

Имам и аз някакъв такъв спомен. Баш същият не, малко по-голям ъгъл имаше май, но приличаше на онзи гол наистина .... ама и аз не се сещам срещу кого беше ....

Това е мачът
https://levskisofia.info/match/18316509 ... sofia-3-0/

Малко изкуствен и полуестествен интелект :mrgreen:
А голът го има във фейса

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 02 сеп 2025 22:52

Drunken_Master написа:
realno написа:Припознавачи, добре, че убихте клуба си, че да не бере тоя срам. Проявихте предвидливост и сега целия позор е върху Литекс. Кой казваше, че няма ползва от затриването на комунистическия клуб. :)))

Добре, ве. На мен много ми е чудно, какво толкова може да ти се е случило в живота, че постоянно да говорите за "оранжеви", "Литекс", "припознавачи", "люляци" и прочее, а не за собственият си отбор?! Това го наблюдавам у почти всички "левскари" тук? Очевадно повече мразите ЦСКА, отколкото да обичате Левски...

За Левски си пишем в другите теми, в тая сме длъжни да ви напомняме какво дъно копаете.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 02 сеп 2025 23:06

Самия факт, че трябва да им го напомнящ означава, че не са тези, които ще те разберат. Все едно байГаньо да се води фентъзи роман
САМО ЛЕВСКИ!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 02 сеп 2025 23:22

drvasko98 написа:Това е мачът

А голът го има във фейса

Да, това е май, сега го изгледах .... на мен ми излезна като написах в Гугъл - "Елин Топузаков гол Ван Бастен" .... никога не бих се сетил, че е в такъв умрял мач, мислех че е в някой по-сериозен, така ми е останало в съзнанието ....

Но определено оня беше далеч по-сложен, посрещна топката без никаква подготовка след дълъг пас и я изстреля мигновено като със шублер измерено ....

Роберто Карлос имаше един гол в испанското първенство, където па направо от аутлинията, с една от ония негови криви параболи, я забоде във вратата .... май с Тенерифе беше.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 сеп 2025 07:14

ReBorn1982 написа:
drvasko98 написа:Това е мачът

А голът го има във фейса

Да, това е май, сега го изгледах .... на мен ми излезна като написах в Гугъл - "Елин Топузаков гол Ван Бастен" .... никога не бих се сетил, че е в такъв умрял мач, мислех че е в някой по-сериозен, така ми е останало в съзнанието ....

Но определено оня беше далеч по-сложен, посрещна топката без никаква подготовка след дълъг пас и я изстреля мигновено като със шублер измерено ....

Роберто Карлос имаше един гол в испанското първенство, където па направо от аутлинията, с една от ония негови криви параболи, я забоде във вратата .... май с Тенерифе беше.

То и Ван Бастен е далеч по-сложеот Елин Топузаков :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”