LoveAndPeace написа:tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Soulen написа:tmanolov написа:Blue_Blood84 написа:То срещу евреите като ни накажат със затворен стадион може и на помощното да се изиграе :D :D
Ми аз затова ревах, че по-добре да ни накажат без публика с евреЙте, че след мача с тях гаранция ще имаме наказание - дори и само заради името на разпяващия Б и татуировките на тези пред него. С евреЙ работа са си нямаш, все са недоволни, все са репресирани - абе припоци от най-чист вид
Тука не съм съгласен. Евреите са пичове. Говорил съм си с военен пенсионер, който е в Израел от създаването на държавата почти. Невероятни истории разказа този човек. Ако лидерите и населението в Европа бяха наполовина толкова мъже, колкото жените в Израел, щеше да сме световни лидери. Направиш ли терористичен атентат, гониш и наказваш цялата рода на престъпника. Никакви права за отрепките, застрашат ли те, директно ги почваш с ракети.
Присъда без съд![]()
страшно пичовско
А ако фамилията го е изгонила , защото е олигофрен и точно защото е олигофрен онези са му напълнили главата с 40те девственици чакащи го на набето и защото е олифрен се върже на глупостите , сложи тиктакащия колан и бууууууум.
Пичовско е фамилията , която първа е разбрала , че е олифрен и ще направи някоя олигофрения .........да я избием.
ПИ - ЧО - ВЕ
[offtopic]Най-искрено ти предлагам да се разходиш до Израел, след това да отскочиш до който си избереш от съседите им и после пак ще си говорим. Сравнението е ужасяващо и не в полза на съседите им от всяка една гледна точка - бил съм в Израел, Палестина и Йордания, в Египет така и не пожелах да отида. И само вметка - това е единствената държава, в която не само има много ясно обозначаване на българското бяло саламърено сирене в менюто на ресторантите, ами и се прави мнго ясно разграничение между нашето и маляшката фета. да, знам, патрЕот, не е умнокрасиво, жу су и и т.н. - просто отбелязвам факти[/offtopic]
[offtopic]Както написах и по-горе , рискувам бан ако продължа по темата[/offtopic]
[offtopic]Няма лошо да се информираш малко повече. С такива съседи без драконови мерки, нямаше да са оцелели като държава. Това са бели хора в океан от орки около тях, всеки от които иска да ги избие. Не ги бъркай с известните милиардерски фамилии, които са надрастнали националното и са си създали собствен свят за техен кеф със спонсорирането на разни НПО-та с цел разделение и хаос.[/offtopic]