Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Soulen » 07 авг 2023 15:54

tmanolov написа:
Blue_Blood84 написа:
tmanolov написа:Идеално - Айнтрахт и домакини в първия мач. Удриииии. Дано Насето е резервил Националния, че като ги знам :lol:

То срещу евреите като ни накажат със затворен стадион може и на помощното да се изиграе :D :D

Ми аз затова ревах, че по-добре да ни накажат без публика с евреЙте, че след мача с тях гаранция ще имаме наказание - дори и само заради името на разпяващия Б и татуировките на тези пред него. С евреЙ работа са си нямаш, все са недоволни, все са репресирани - абе припоци от най-чист вид :lol:

Тука не съм съгласен. Евреите са пичове. Говорил съм си с военен пенсионер, който е в Израел от създаването на държавата почти. Невероятни истории разказа този човек. Ако лидерите и населението в Европа бяха наполовина толкова мъже, колкото жените в Израел, щеше да сме световни лидери. Направиш ли терористичен атентат, гониш и наказваш цялата рода на престъпника. Никакви права за отрепките, застрашат ли те, директно ги почваш с ракети.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 авг 2023 15:58

Форумът е в Ауфория.
Пожела си Айнтрахт и го получи за първи мач в София. Дотук 1 млн, продаваме единия бразилец за 2,5 млн евро, другия за 1,5, още един-двама за 1 млн общо, изплащаме всичко към Нап, Насо вика: Момчета, изпълних си мисията и ви ги подарявам тия акции. Всички в хор: О, не - много добре управляваш и за почва едно лизане на г... Ще стане ли? Първо да отстраним евреите. Досега не сме играли с такива.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 авг 2023 16:03

От Трибуна Левски, малкия Гаоте си заминава... някой с инфо?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 07 авг 2023 16:05

Страхотен жребий ;)
Левски с/у Айнтрахт би бил прекрасен мач.
По една причина съм присъствал на мача ви срещу Шалке 04.
Няма да се изненадам изобщо, ако ги треснете на Васил Левски
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 авг 2023 16:06

Kotooshu написа:От Трибуна Левски, малкия Гаоте си заминава... някой с инфо?

Ъ?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 авг 2023 16:08

Soulen написа:
tmanolov написа:
Blue_Blood84 написа:
tmanolov написа:Идеално - Айнтрахт и домакини в първия мач. Удриииии. Дано Насето е резервил Националния, че като ги знам :lol:

То срещу евреите като ни накажат със затворен стадион може и на помощното да се изиграе :D :D

Ми аз затова ревах, че по-добре да ни накажат без публика с евреЙте, че след мача с тях гаранция ще имаме наказание - дори и само заради името на разпяващия Б и татуировките на тези пред него. С евреЙ работа са си нямаш, все са недоволни, все са репресирани - абе припоци от най-чист вид :lol:

Тука не съм съгласен. Евреите са пичове. Говорил съм си с военен пенсионер, който е в Израел от създаването на държавата почти. Невероятни истории разказа този човек. Ако лидерите и населението в Европа бяха наполовина толкова мъже, колкото жените в Израел, щеше да сме световни лидери. Направиш ли терористичен атентат, гониш и наказваш цялата рода на престъпника. Никакви права за отрепките, застрашат ли те, директно ги почваш с ракети.

Бъркаш двата щата - и аз съм бил в Израел, и да, сравнени със съседите им са не китка, ми направо букет. Но да не бъркаме Бг евреите с някои други - нашите, а и тези на комшиите, са диви комунисти, които имат една драма в момента - че ги пишат спасени, а не преживели ВСВ, ерго нямат компенсации. Въпросните мразят всичко в нашата държава по този повод, та в този ред на мисли ще ни сцепят за мача с тях от доноси. Родни доноси - не че няма да има за какво да се хванат, нали :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 авг 2023 16:09

Пак числото ли ?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 авг 2023 16:11

tmanolov написа:

Ъ?

Уж слухове, ама май числото....

vlong написа:

Пак числото ли ?

май да
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 07 авг 2023 16:15

tmanolov написа:
Soulen написа:
tmanolov написа:
Blue_Blood84 написа:

Бъркаш двата щата - и аз съм бил в Израел, и да, сравнени със съседите им са не китка, ми направо букет. Но да не бъркаме Бг евреите с някои други - нашите, а и тези на комшиите, са диви комунисти, които имат една драма в момента - че ги пишат спасени, а не преживели ВСВ, ерго нямат компенсации. Въпросните мразят всичко в нашата държава по този повод, та в този ред на мисли ще ни сцепят за мача с тях от доноси. Родни доноси - не че няма да има за какво да се хванат, нали :oops:

Аз коментирам само евреите от Израел. За мен тяхното управление е най-правилната форма. Гражданите и националния интерес е на първо място и не се съобразяват с либерални простотии. Наказанията са много строги и безкомпромисни. От една гола пустиня направиха Оазис.

Там хората са калени в бой буквално и не се отпускат от лесен живот като в Европа, където се занимават със зелени дивотии, права на човека, полове и подобни простотии.

За да не съм офтопик, бием ги в двата мача и пълним нацито срещу Айнтрахт.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 авг 2023 16:20

Kotooshu написа:
tmanolov написа:

Ъ?

Уж слухове, ама май числото....

vlong написа:

Пак числото ли ?

май да

Мерси. Ами жалко :oops:
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”