Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 27 юни 2023 22:08

1914.1902 написа:Аз никаква надежда не видях, а само празни приказки от него и Сираков за хегемония и орбити, които въобще, ама ВЪОБЩЕ не отговаряха на истината.

И за Мъри не може да се каже, че е бил сам, нали е имал огромна подкрепа на ОБЕДИНЕНИТЕ фенове на ПФК Левски по негово време.

Не ги знам обединените фенове, но за необединените, да. Беше надежда. Виж, перфектни неща няма. Няма привърженици на "Левски", понеже това е балканския Реал Мадрид или поне аз и други не сме фенове на този клуб за това. Мъри не се е изхвърлял за "орбити". Мъри дойде, седна и почна да работи. Аз понеже не гледам английски футбол, едва в негово лице разбрах какво е футболен мениджър. И разбрах защо сър Алекс е имал такъв успех в Юнайтед. Не споделяш мнението ми и това е хубаво, защото това щеше да е форум на комсомолци и аз бих се отписал от него. За мен той беше най-вече това. Надежда.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 юни 2023 22:23

Обединението беше изтъкнато от един потребител днес и поради тази причина реших да го вмъкна в написаното. Достатъчно добре си се аргументирал, и аз дълго време подкрепях Мъри пламенно, докато не дойде датата 04.06.2022, след този момент вече не го смятах футболен мениджър и човек, който може да направи нещо като сър Алекс, защото той започна да използва думи без покритие. Преди това може да ми се проверят мненията за него и ще видите, че никога не съм посмял да го критикувам.

Ако за толкова много хора е важен Мъри, независимо дали става дума за организирани/неорганизирани привърженици, нека се върне, защото предпочитам да виждам малко по-обединена левскарска общност, отколкото да ми се налага да чета всеки ден глупости между левскари и да ми се налага да влизам в спорове с пичове като тристан, манолов, методито и койса, които по принцип имат много точни мнения в повечето случаи относно футбола.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 юни 2023 22:30

1914.1902 написа:Обединението беше изтъкнато от един потребител днес и поради тази причина реших да го вмъкна в написаното. Достатъчно добре си се аргументирал, и аз дълго време подкрепях Мъри пламенно, докато не дойде датата 04.06.2022, след този момент вече не го смятах футболен мениджър и човек, който може да направи нещо като сър Алекс, защото той започна да използва думи без покритие. Преди това може да ми се проверят мненията за него и ще видите, че никога не съм посмял да го критикувам.

Ако за толкова много хора е важен Мъри, независимо дали става дума за организирани/неорганизирани привърженици, нека се върне, защото предпочитам да виждам малко по-обединена левскарска общност, отколкото да ми се налага да чета всеки ден глупости между левскари и да ми се налага да влизам в спорове с пичове като тристан, манолов, методито и койса, които по принцип имат много точни мнения в повечето случаи относно футбола.

Ами да видим за колко минути ще свършат билетите за мача с Шкорпиловци в ЛК............

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юни 2023 22:43

Какво се случи на тази дата - 04.06.2022?
Аз нямам нищо против, ама абсолютно нищо да виждам "Левски" от края на 90-те-началото на нулите, когато гледахме Муслин, онази по-млада версия на Люпко, Гочето, в клуба имаше яко пари, а на терена - само мъже и добре платени футболери. Почти всеки сезон нов треньор, но играчите не бяха "рутирани" толкова често. Но главно - те бяха мъже. Днес са едни женички, които идват с мисъл за трансфер навън. Е, и парите са важни. Но днес ситуацията е различна и искаме или не, следва снишаване. Това не е славизация. Просто като правилния футбол на Мъри. Той е неатрактивен за гледане и е плод на реалностите. С тези възможности даже е супер много. Имаше една устойчива градация. Не беше избух.
Аз самият съм отправял доста критика за този Мъри в сравнение с "онзи" Мъри. Онзи Мъри мечтаеше, онзи Мъри рискуваше, пробваше малчугани постоянно. "Онзи" Мъри не беше толкова дебелоглав. Но дебелоглавието му можеше и да се прочете като помъдряване. Ето още една критика. Единадесеторката, която Топчо сглоби за мача с разградчани, не ми се влиза в конспирации поради каква причина Топича подбра тези, показа, че Мъри не е бил прав за някои футболисти. Когато защитавам Мъри аз не го правя заради спортно-техническата част, а заради концепцията, която той изповядвае за клуба като цяло. Титли-митли, купи-мупи, има ли я България, ще го има и "Левски". Отде е текло, пак ще тече. Става дума за друго. Нали... като Ги Ру. "Оксер" не бяха хегемон във Франция, камо ли в Европа. Друго е.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 юни 2023 08:25

На тази дата Мъри заяви, че ще преследва цели, които беше невъзможно да ги постине със своя състав. Една от двете можеше, но нямаше как да успее с всичко. ПФК Левски няма отбор, който цял сезон да спори за първото място, а може само в определен етап от кампанията да е там. В ЛК е по-различно, защото не знаеш в какво състояние е съперника, който ще играе срещу теб и зависи какъв ще ти бъде жребия. За мен основната цел е само една - ПФК Левски да го има, затова се бях ядосал на подобни приказки за хегемония и орбити, които не отговаряха на действителността.

Билетите е ясно, че няма да бъдат разпродадени като преди, но за мен обединение не е една част от феновете в сектор А да не иска да сяда до тези в Б, въпреки обединението, за което ми говорите.

Обединение ли е една част от стадиона да предпочита да се скандира Мъри, а друга Мъри и Сираков? :roll:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 юни 2023 09:11

1914.1902 написа:На тази дата Мъри заяви, че ще преследва цели, които беше невъзможно да ги постине със своя състав. Една от двете можеше, но нямаше как да успее с всичко. ПФК Левски няма отбор, който цял сезон да спори за първото място, а може само в определен етап от кампанията да е там. В ЛК е по-различно, защото не знаеш в какво състояние е съперника, който ще играе срещу теб и зависи какъв ще ти бъде жребия. За мен основната цел е само една - ПФК Левски да го има, затова се бях ядосал на подобни приказки за хегемония и орбити, които не отговаряха на действителността.

Билетите е ясно, че няма да бъдат разпродадени като преди, но за мен обединение не е една част от феновете в сектор А да не иска да сяда до тези в Б, въпреки обединението, за което ми говорите.

Обединение ли е една част от стадиона да предпочита да се скандира Мъри, а друга Мъри и Сираков? :roll:

Коя е тая друга част, дето скандирала за съпруга на г-жа Раева? 10-20-30 човека и дотам - дори вече ги няма като формирование. Проблемът е, че ако не си раевист, веднага ти казват, че си наркос, на хранилка, ама магазина, ама пребития маркетинг директор и т.н. А не може ли да мразя наркосите по същия начин, по който мразя и "собственика"? Казах ви го и преди - докато наркосите са гангрена, съпругът на г-жа Раева е тумор и колкото повече са разсейките му, толкова по-малък става шансът да оцелеем.

И не, не е някакво преклонение към човека Мъри (към когото имам доволно много критики на тема инат и герберастия), а към това, което той пося - надеждата, че може да има независим Левски. Тази надежда в момента я няма, остана само някаква инерция, като свърши и инерцията, тирето става въпрос на време
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 юни 2023 09:28

Мъри ми е важен дотолкова, доколкото при него се виждаше професионализъм и правилна работа. Опита да направи така, че в клубът да се работи по западно-европейски модел.
След като си тръгна Сираков и Палмите върнаха стария модел от днес за утре. А, всички видяхме до какво води той в продължение на 13 години.
Единствената надежда е Костов да успее да доразвие отбора оставен от Мъри. Че от тези над него нищо хубаво не може да се очаква!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 28 юни 2023 10:25

TristaNNN написа:Ми, не, не е напълно нормална такса спокойствие, ма да му мислят тия, де са решили да я плащат и да тежи на съвестта на ония, де са я прибирали.
И въпреки, че сравнението ти е доста тъпичко, не мога да се въздържа да не питам това какво общо има със сегашната ситуация и сегашното отношение към привържениците от страна на клуба, който впрочем уж все още се бори за спасение?
Същата работа и с маТкетинга на НКПСЗ - те са си го взели или някой от клуба им го е дал? Договорче има ли, трябва да има, нали? Ма да не се окаже, че не само НКПСЗ са папкали от тези отношения, хм? Или тука пак ще съдим избирателно - като се мъкнат ментета и Левски се набутва с комисионни, е виновен клубът, ама като се цоца маркетинга не е виновен клубът. :lol:
Много ниска топчица си ми ти и опорчиците ти, потребителче уважаемо. ;)

Съдите избирателно вие Тръстове НКПСЗ. При Спас Русев е най-голямото загробване на клуба към НАП, Краси Универсиадата беше заложил емблемата, дори, ама всичко беше ок? УБО шоферчето беше точен пич, щото магазинът на клуба беше даден на НКПСЗ, които обясняваха, че няма продажби и няма какво да се отчита на клуба. Председателят на Сдружение Левски на Левскарите имаше договор да прави сайт и приложение, ама нейсе...нито сайт, нито приложение. Та, да попитам къде бяхте тръстове мръстове, НКПта и все боклуци тогава, дето се биете за най-големите левскари? Ами бяхте на хранилка, ето там бяхте. Откак дойде Сираков за хубаво или за лошо хранилката приключи, той даже още Божков я приключи.
Това, че Сираков е некадърен, не означава, че пиявиците смукали години наред от парашутистите на Боко са точни хора.
Пепи Ганев като е толкова принципен да беше изкарал една справка на задълженията към НАП, за да се види кой е трупал задълженията и да му де търси отговорност. Кой не е плащал ДДС, кой не внасял осигуровки. А тя каква стана? Всичко е пито платено.

Дали съм ниска, висока, полувисока топка оставям да преценят хората, които ме познават.
От теб в този форум съм видял само самоизтъкване и тупане в гърдите как си по-голям левскар от другите и честно казано взе да ми идва в повече.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 юни 2023 10:53

bilyaletdinov написа:
....
Това, че Сираков е некадърен, не означава, че пиявиците смукали години наред от парашутистите на Боко са точни хора.
Пепи Ганев като е толкова принципен да беше изкарал една справка на задълженията към НАП, за да се види кой е трупал задълженията и да му де търси отговорност. Кой не е плащал ДДС, кой не внасял осигуровки. А тя каква стана? Всичко е пито платено.

.....

Мога ли да ти отговоря в частта с отговорността? Че става една весела история, дето всеки си говори разни пожелателни неща. Не може да се търси наказателна отговорност ни на Тотонев, ни на срас, ни на адвоката на шиши, нито дори на наш насо - що ли, ми щото всяка година на Общото събрание се гласува една точка, че се освобождават от отговорност всички членове на УС и НС. Та освен морален елемент, друг момент няма.

За останалото си прав - НКПСЗТръст са пиявици, които си траеха по времето на срас точно заради причината, която си описал. И да, съпругът на Раева е недолюбван от тях основно щото продължи линията на Черепа, а не заради любовта им към Левски и това, което въпросният неможач олицетворява. Мислех, че УЛ ще са фенската фракция, която хем няма да е част от наркосите, хем ще е коректив на "собственика", но те бързичко се продадоха на най-милото ни Мило и те така...

Много мразя да казвам, че всички са маскари, но всички са маскари
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 28 юни 2023 10:55

1914.1902 написа:
koisa написа:
realno написа:
koisa написа:
realno написа:За бананите Левски е преди всичко бизнес. Не са в клуба от любов. Ако Левски успее и те ще спечелят.

Ако беше преди всичко бизнес нямаше да принудят треньора, който от нищото направи отбор и най-вероятно от неговите трансфери ще се вземат пари за покриване на поне половината дълг към НАП да си тръгне. Това сигурно е наистина гениален бизнес ход...

Как го "принудиха" да си тръгне, като му угаждаха на капризите ли? Малко по - сериозно.
Нещастия треньор си тръгна заради Ивков.

На кои капризи точно са му угаждали? Стоилов случайно да не правеше всичко за собствен кеф, че да са капризи? Човека се опитваше да направи работещ и добре функционираш клуб. Често му се налагаше да се занимава със странични неща, които не са работа на треньора. След като няма кой над него да се сети и да ги направи.
Сега чакаме да видим новата орбита с Боримиров, Йовов и Топузаков, за да може всички дружно да благодарим на Сираков и Палмс бет. 8-)

П.С. Ако Костов не извади някаква магическа пръчка, всички убавци оплюващи Мъри бързо ще си припомните какво гледахте между 2011 и 2021г.

Какво по-различно от 2011 до 2021 е било при Мъри, даже до третото място не успя да стигне, а други го направиха.

Браво

Върни се в “Левски”