Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 26 юни 2023 16:11

TristaNNN написа:Организираните и сега били готови да приемат тирето? :lol: :lol: :lol:
Да, ве, може, ама ако визирате 15-16 годишните с хилавите бръснати ръчички и крачета в Б.

Ъхъ, те затова хич ги нямаше на мачовете на титиевото баскет гмо, докато Златев даваше кинти. Че даже и почетна обиколко имаше с една титла на гмо-то на нашия стадион. Не съди по себе си - ти си друга бира, но твоите сздруженци ще си припознаят одма, като стой та гледай.

Реално, има битки, които можеш да водиш, и битки, в които можеш просто да изгориш, за да светиш. Е, явно Мъри не иска да е второто и не мисля, че има нормален човек, който да го обвини, че не иска да прави революция (щото това си е революция) още повече като се видя, че зад себе си има шепа хора - сздруженците са сол ташаци на Бх, а байчовците са солташаци на Милото, дето е солташак на БХ. Искаш алтернатива - нямааааа. Затова пас и от мен - заведох семейството в Гардаленд и съм доволен, сега с недарението до края на година ще сменя климатика в хола с Тошиба дайсейкай 9 и пак ще съм доволен. Е, малко ще ме е срам от себе си, но щом другите, дето трябва да ги е в пъти повече срам, гледат само да уредят децата си на работа в Палмите, на мен що пък да ми пука особено,

Благодаря на най-милото Мило и си пожелавам никога повече да не чуя името му - апатията е по-лоша и от омразата
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 юни 2023 16:19

Тъкмо тръгнат нещата и клуба се дърпа надолу. Явно Левски трябва да се държи в будна кома.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 юни 2023 16:22

Aronaks написа:
mikata написа:Крайно време е да излезе някой да каже какво се случва в Левски.

Какво трябва да се случва в Левски? Имаме треньор, води се подготовка, обсъжда се селекция. Какво повече трябва да знаеш? И всеки ден да се реве за Мъри, няма кой да го върне на Герена. Сам реши да си тръгне, прав му път. Левски не е Мъри, не е и Сираков. Който има пари да заповяда, да купува клуба, да изплаща задълженията и да назначава Мъри, Ивков или който си там иска. Подкрепяйте си отбора и не бъдете като НКПСЗ.

Например колко пари са отишли в НАП от както си прихващат 30%

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 юни 2023 16:25

1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:А 2006-а, когато други полегнаха и Мъри стана шампион, нямаше проблем? :roll: Помня един мач с Родопа, когато се играеше до победен гол за Левски. :lol:

И ? Как завърши този мач :?

Ами 1-2 за Левски, трябваше да бием задължително. Затова се играеше до наш гол.

Наясно си , че Родопа беше на Батков , нали ??

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 юни 2023 16:29

Мъри си тръгна защото видя,че в Левски е ББ. и задкулисието.
Последна промяна от mikata на 26 юни 2023 16:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 юни 2023 16:30

realno написа:Някой ако се бори срещу нещо не бяга, а остава и се бори. Ако има нещо нередно в клуба, а Мъри бяга значи предава клуба на сърцето и феновете. Иначе диванни и фейсбук революционери, които се борят срещу неправдата бол в клетата ни държава. Мъри се нарежда до тях с бягството си. Подкрепях го като треньор въпреки антирекорда, но няма как да приема и оправдая бягството му ако е дошъл уж да се бори и спасява клуба. Сега след като избяга, дано е доволен, че е постъпил правилно и е щастлив при положение, че клуба затъва финансово заради него. Съжалявам, че пак пиша за Мъри, въпреки, че смятах темата за приключила.

Ти някога в живота си давал ли си мъжка дума ? Нещо от рода - Ако ........еди какво си..... , то аз ще ......еди какво си..... ?
Ако си го правил , удържал ли си на нея или си си плюл на лицето ?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 юни 2023 16:33

mikata написа:Мъри си тръгна защото видя,че в Левски е ББ. и задкулисието.

Мъри: "Аз вярвам само на този човек" Познай кой е този човек? :shock:
Последна промяна от realno на 26 юни 2023 16:36, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 юни 2023 16:35

tmanolov написа:
TristaNNN написа:Организираните и сега били готови да приемат тирето? :lol: :lol: :lol:
Да, ве, може, ама ако визирате 15-16 годишните с хилавите бръснати ръчички и крачета в Б.

Ъхъ, те затова хич ги нямаше на мачовете на титиевото баскет гмо, докато Златев даваше кинти. Че даже и почетна обиколко имаше с една титла на гмо-то на нашия стадион. Не съди по себе си - ти си друга бира, но твоите сздруженци ще си припознаят одма, като стой та гледай.

Ъхъ, а тия, които припознаваха гмо-то на ревльото колко да са? 100, 200, айде 300 човека? Говоря малко наслуки и по спомен от разни кадри по спортните емисии, че не ме интересува тоя хибрид и не следя какво става там.
Къде набивате абсолютно всички организирани структури и техните членове при тая келешка СЗ тире групичка?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 юни 2023 16:39

realno написа:
mikata написа:Мъри си тръгна защото видя,че в Левски е ББ. и задкулисието.

Мъри: "Аз вярвам само на този човек" Познай кой е този човек? :shock:

От както герб са в Левски само надолу.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 юни 2023 16:44

Мъри днес: "Имах хиляди причини да остана и само една, за да си тръгна. Избрах да съм чист пред хората, никога няма да участвам в закриване, по-добре да съм си рибар"

Предлагам всички фенове да отидем за риба и да изоставим клуба си като Мъри за да бъдем чисти пред себе си и хората.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”