TristaNNN написа:Kotooshu написа:Все пак ме нарече лъжец, та ако искаш да започнем от тук:
Не, че ми се занимава, но като наречеш някой лъжец е хубаво да докажеш думите си...та, ако искаш да започваме по години кой какъв беше в ПФК Левски, та и колко дългове се натрупаха при тяхното управление.
Бибочко и Гугутката бяха в управлението на ПФК Левски:
2015г.
Партньори са били от самото им начало
... И бяха разкарани от управлението на тототоневеца от същия тототоневец, понеже не му сработи пъкления план с далаверките, които да минават с благоволението на привържениците в УС. Това за десети път го дискутираме, ако не и за двайсети.
Не изкараха "мандата", а след като тототоневците ги разкараханот УС, заборчляването скочи рЕзко, ако така е по-ясно.
Та, прав си, че бяха в управлението, но "забрави" да споменеш, че в един момент бяха разкарани от управлението.
Сега, ако аз например съм БГЛ от село Зли дол и прочета така написаното от теб, ще остана с убеждение, че са били там през цялото тототонево време и дружно са правили далавери с перчема. Ама май не е точно така, а?
Ето за такива подобни внушения говоря, не са хубави тия работи.
Щом казваш ти вярвам, макар, че е хубаво да разясниш какви далавери на инж.Тонев е спрял бибочко и компания(с документи разбира се ако може), за това после се даде шанс от бибочко за поправителен на инж.Тонев, странно,а... или не беше така, може и да бъркам с времето, но онзи си променяше мнението като ББ

Та на негово място(бибочко) да не бъркам но май дойде Козарев, по спомени с негово участие ПФК Левски натрупа дългове към 6 милиона лева... ама и това са леки подробности.
За шофера даже е срамота да се спори, ти знаеш там каква свинщина е било...
Та тези партньори имах не малък принос за заробването на ПФК Левски, ама пустия му г-н. Иво е спрял Мъри да изнесе достоверна информация, кой , кога и как е загробвал ПФК Левски... може би в момента нямаше да водим тази приятна дискусия, а до боравим с официална информация, ама на кой ли му пука вече.
БГЛ не чете, не се интересува, не му пука... па камоли ще чете Котоошу

п.п. Едно уточнение за далаверките както ги наричаш, та не знам дали ще се съгласиш или не, но при нашите хора за далаверите си затварят очите , ама като няма наши всички вАн