Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Testa_di_Legno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Testa_di_Legno » 07 юни 2023 01:12

W84me написа:Съобщението от БФС за промяната на деня на баража

Във връзка с получени сигнали от ФК участници в срещите бараж за футболисти на които им изтичат договорите на 10 юни и не възможност да бъдат ползвани след тази дата за да бъде спазен феърплея и равнопоставеността на отборите

Това става преди мача Ботев-Арда. Получили били сигнали от ФК участници, но местят само единия бараж и то преди да стане ясно точно кой ще е на бараж.

Това ако е пряк цитат от някакво съобщение от БФС, е толкова неграмотно написано (като граматика и пунктуация), че чак достоверността му става съмнетелна - или поне би станала, ако нивото на всичко в нашия футбол отдавна не бе паднало дотолкова, че никоя глупост вече да не е изненадваща. :D

Иначе с тази промяна, освен че се удря по едно рамо на "Арда" (откъде накъде футболният съюз трябва да се съобразява с недоглежданията при подписванията на договори в единия от два противника и въобще с кадровите проблеми в участниците в даден мач, и що за прецедент се създава по тоя начин?) и косвено - на "ЦСКА-София", ме закопава и лично мен самия, понеже в неделя бях планирал и щях да отида на мача, докато в събота имам друг ангажимент и не само ще га пропусна, ами и по телевизията няма да мога да го гледам...
Само "Левски"!

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 07 юни 2023 01:51

NOMER14 написа:Направих 2 поръчки, но още нямам имейл или обаждане, че фанелките са тръгнали. Само са ги приели. При вас как е?

До няколко дена ще тръгнат,следи си профила,ще изпише в зелено -изпратено.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 07 юни 2023 08:08

NOMER14 написа:Направих 2 поръчки, но още нямам имейл или обаждане, че фанелките са тръгнали. Само са ги приели. При вас как е?

Е сега получих писмо, че са ги изпратили и утре ще са при мен:)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 юни 2023 09:05

Blue_Blood84 написа:

И моята е изпратена, пуснаха ми мейл преди малко.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 юни 2023 09:18

Testa_di_Legno написа:
W84me написа:Съобщението от БФС за промяната на деня на баража

Във връзка с получени сигнали от ФК участници в срещите бараж за футболисти на които им изтичат договорите на 10 юни и не възможност да бъдат ползвани след тази дата за да бъде спазен феърплея и равнопоставеността на отборите

Това става преди мача Ботев-Арда. Получили били сигнали от ФК участници, но местят само единия бараж и то преди да стане ясно точно кой ще е на бараж.

Това ако е пряк цитат от някакво съобщение от БФС, е толкова неграмотно написано (като граматика и пунктуация), че чак достоверността му става съмнетелна - или поне би станала, ако нивото на всичко в нашия футбол отдавна не бе паднало дотолкова, че никоя глупост вече да не е изненадваща. :D

Иначе с тази промяна, освен че се удря по едно рамо на "Арда" (откъде накъде футболният съюз трябва да се съобразява с недоглежданията при подписванията на договори в единия от два противника и въобще с кадровите проблеми в участниците в даден мач, и що за прецедент се създава по тоя начин?) и косвено - на "ЦСКА-София", ме закопава и лично мен самия, понеже в неделя бях планирал и щях да отида на мача, докато в събота имам друг ангажимент и не само ще га пропусна, ами и по телевизията няма да мога да го гледам...

Цитат от решението на БФС 1 към 1.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 юни 2023 09:31

1914.1902 написа:
Blue_Blood84 написа:

И моята е изпратена, пуснаха ми мейл преди малко.

И аз получих писмо, че утре пристига първата тройка, чакам за другите две. Там ще има пътни разходи. Хубави са тия приспаднати проценти от номера на членската карта.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 юни 2023 09:34

teerr написа:

До няколко дена ще тръгнат,следи си профила,ще изпише в зелено -изпратено.

Следя си го, не купувам за първи път.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 07 юни 2023 10:52

W84me написа:
Testa_di_Legno написа:
W84me написа:(...)

(...)

Цитат от решението на БФС 1 към 1.

Трагедия.
Само "Левски"!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 юни 2023 11:59

Левски излезе с официална позиция срещу БФС, в която изказа несъгласието си относно решението на Съюза да премести датата на баража за Лигата на конференциите. Сините зададоха 4 въпроса към БФС.

Ето какво написаха от клуба:

„Левскари,

Ръководството на „ПФК Левски“ изказва остро несъгласие с решението на Спортно-техническата комисия към БФС от 06.06.2023 г., с което бе променена датата на баража за участие в Европейските клубни турнири.

Решението на СТК е аргументирано със „спазване на феърплея и равнопоставеността“ между отборите, които ще вземат участие в срещата. Ето защо задаваме няколко въпроса към комисията и към Българския футболен съюз:

При равни условия ли ще бъдат поставени двата отбора в баража за участие в Европейските клубни турнири, при условие, че единият разполага с 24 часа повече за възстановяване и подготовка?

Колко феърплей е решението отборът завършил на четвърто място в класирането да разполага само 72 часа до срещата?

Къде е феърплеят, когато се променя утвърдената за баража дата само ЧЕТИРИ дни преди самия мач, без дори да се потърси някаква комуникация с евентуалните участници в него?

Наясно ли са от СТК и БФС как се организира футболна среща с изключително голям залог и интерес към нея в рамките на само 3 дни?

Сигналите за изтичащи договори са неотносим аргумент към „феърплея и равнопоставеността“ между участниците в първенството, доколкото същите са решения на спортно-техническото ръководство на съответния клуб.

Взимането на подобни решения, явно противоречащи на феърплея и равнопоставеността между участниците в първенството, подкопават сериозно доверието към комисиите на БФС.

Още веднъж подчертаваме, че взимането справедливи решения са в основата на правовата държава каквато е България, част от която е и БФС.

Ето защо настояваме Спортно-техническата комисия и БФС да преразгледат решението си и да върнат предварително обявената дата – 11.06.2023 г.“

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 юни 2023 13:17

Взе да ми писва от цялата тази лайнарщина, наречена български футбол. За кой ли път се обявява дата за мач, правиш си планове, и изведнъж - хоп, айде мача в друг ден? А нашите пък с какъв акъл са тръгнали да реват, вярно, с право, но само ако бяхме бетонирани на баражното място, при положение, че ако Локото опъне Чорбата, а ние дернем Тирето, тия баражни дати изобщо няма да ни касаят повече.
Или какво, картите вече са раздадени от кукловодите, та да вземем да оправим и датите, а? :)) Бахти гнусотията!
Това зелено-оранжево БФС воглаве със зелено-оранжевите съдийчета са за трепане! Да дават там тенекетата на оранжевите или зелените преди началото на сезона, а за останалите да остане удоволствието от играта футбол и дано някога пак замирише на спортсменство. По какъв признак да се определи шампиона ли? Микренският и оня от Разград да си ги премерят и на който е по-голям той печели. Ако има равенство - жури от припоци да им ги налапа (на единия поне са свикнали и даже им се услажда) и който е по-чист, сладък, солен... де да знам, да го измислят регкамента там, печели. Останалите да си играем честно за останалите две места в Лигата на скъсаняците и това е.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”