Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 26 апр 2023 08:59

groti написа:Еее.. Недейте така за Иконата Мъри Стоилов. Сега ще кажете нещо лошо и за Живата легенда на Левски Иво Ивков...
Не знам защо ги дъвчем толкова тези двамата бивши. Толкова сълзи се изляха по тях.
Иначе Сираков съвсем изпадна в управленска несъстоятелност с последните назначения..

Щото изобщо не ми пука, та самия господин Иво каза, че с негови връзки е докаран Драган с посредник Спас Русев-Шофера!... шофера обичащ Левски:))))
Ама и тогава нито дума, щото единия е от "нашите" сега не е от нашите и се почват едни високопарни слова ....
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 апр 2023 09:31

От Левски поздравиха мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков по случай рождения му ден. Днес бившият нападател на "сините" става на 61 години.

Ето какво написаха от клуба:

Днес мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ и голмайстор №1 в историята на клуба Наско Сираков празнува своя 61-ви рожден ден.

Сираков е роден на 26 април, 1962 година в Стара Загора, и е син на големия български борец Петко Сираков. На 13-годишна възраст започва да тренира в школата на „Левски“. Играе като централен нападател, а първите си крачки към мъжкия тим на „сините" прави в мачовете между първия състав на клуба и юношите старша-възраст. Тогава той грабва вниманието на треньора Иван Вуцов и се превръща в първия от задаващото се "златно" поколение на „Левски“, който дебютира за мъжете през сезон 1979/1980. Записва още два мача, след което е пратен да се обиграва в други отбори. В „Хасково“ под ръководството на треньора Сашо Костов отбелязва 9 гола и спомага за най-доброто класиране на тима - 8 място в "А" група.

След повторното си завръщане на "Герена", Сираков се превръща в легендата, която всички познаваме и днес и заедно с играчи като Емил Спасов, Михаил Вълчев, Емил Велев, Николай Илиев, Борислав Михайлов и Божидар Искренов се оформя като голямата зцезда в смятания за един от най-силните отбори на „Левски“ за всички времена.

За шест сезона, до лятото на 1988 година, Сираков отбелязва 116 гола. Те помагат на "сините" да спечелят три пъти шампионската титла на България, веднъж Купата и три пъти Купата на Съветската Армия. Сираков става и голмайстор на първенството през сезони 1986/1987; 1987/1988.

Особено паметна е кампанията през 1986/87 година. Тогава Сираков бележи 36 гола в 27 мача и печели "бронзова обувка", която е дарена за музея на „Левски“.

Представянето на нападателя в този период му носи и трансфер в „Сарагоса“ през лятото на 1988 година. Бързо се превръща в един от любимците на сръбския треньор Радомир Антич, а за целия си престой на "Ла Ромареда" той отбелязва 10 гола в 41 мача. След това има и един сезон за „Еспаньол“, където се разписва три пъти в 24 мача.

През лятото на 1991 година Сираков се завръща в „Левски“. Става голмайстор на "А" група с 26 гола, но "сините" остават на второ място в класирането. През 1992 преминава във френския „Ланс“, но там остава само половин сезон, след което се връща отново на „Герена“. През 1994 става капитан на отбора. Вкарва 30 гола в шампионата, което отново го прави голмайстор на първенството. През 1994/95 е с основен принос за титлата на "сините", вкарвайки 12 гола в 10 срещи.

През есента на 1994 година, Сираков се увековечава в "синята" история, след като вкарва 4 гола във вратата на ЦСКА при историческата победа със 7:1.

Това е и последната му кампания за „Левски“, като след това играе за „Ботев“ (Пд) и „Славия“. За „сините“ записва 264 мача и 209 гола, което го прави №1 във вечната ранглиста на клуба, като държи лидерската позиция както за голове в първенството, така и за Купата на България.

За националния отбор е изиграл 82 мача, като отбелязва 23 гола. Участник на световните първенства през 1986 (гол срещу Италия) и 1994 г. (гол срещу Аржентина). Бронзов медалист от САЩ 94. Участник на европейското първенство през 1996 г.

През 1998 г. е назначен за изпълнителен директор на „Левски“. Като ръководител на "Герена" има 5 титли (1999/2000, 2000/2001, 2001/2002, 2005/2006, 2006/2007), 5 купи (1999/2000, 2001/2002, 2002/2003, 2004/2005, 2006/2007), 2 суперкупи (2005, 2007), 1/4-финал в турнира за Купата на УЕФА през сезон 2005/2006 и участие в груповата фаза на Шампионската лига (2006/2007).

През 2020 година се завръща като мажоритарен собственик на клуба, в може би най-тежкия период на клуба както от финансова, така и от спортно техническа страна. На 15 май 2022 година добавя във витрината с трофеи и Купата на България.

„ПФК Левски“ поздравява Наско Сираков с празника и му пожелава крепко здраве, щастие, лични и професионални успехи и много бъдещи незабравими мигове с любимия отбо", написаха от Левски.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 апр 2023 09:34

Аха, ясно, ето каква била работата...
Гербавият нарко треньор-предател също е от гербавото статукво, ама е усетил, че то се завръща, и си е набил камшика, вместо да седи на "хубавото" (гербавото).
:)))) Вземете и решете най-после сърби ли ви, боли ли ви, драго ли ви е.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 апр 2023 09:44

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков празнува днес 61-вия си рожден ден. Логично той бе поздравен от футболния клуб, както и от Българския футболен съюз.

„БФС честити празника на Наско Сираков и му желае здраве, късмет и още по-големи успехи в бъдеще!“, написаха от БФС.

Доста по-емоционална бе съпругата на Наско Сираков и президент на БФХГ Илиана Раева. Тя пусна кратък пост в социалните мрежи, където написа:

ЧРД, Любов моя!??
Да си ми жив и здрав!?
Бог да те пази!?
Обичам те и нищо друго няма значение!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 апр 2023 09:49

Kotooshu написа:Изображение

Защо да не е и била войната в клуба за гербавите пари... гадая , още нищо не е станало... дано и да не стане, де!

Добре, не те ли е поне малко срам да внушаваш толкова тъпо, че едва ли не Мъри бил кандидат на герП? И това от левскар? Наистина омразата ти те е заслепила! Мъри е подкрепил някакъв негов приятел за кмет на Хасково и толкова.

Гербави пари в Левски в момента няма, в смисъл няма някакви невероятни суми, за които да се водят войни. Има едни натиснати от БХ кокоски, които наливат колкото да не фалираме и си фактурират десятък върху парите, които феновете вкарваме в клуба. А ако искаш да кажеш, че клубът е овлядян от БХ - да, точно така е. И то не от вчера, и то не само клубът, но и организираните му фенове - и твоите приятели, дето пият кокосово мляко, и твоите неприятели, които предпочитат белото пред синьото.

Това, разбира се, няма как да се знае и още повече асимилира от редовия син фен (извинявай, groti, не съм искал да те обидя - това го казвам най-искрено) - на него му трябва отбор със сини фланелки, играещ на Герена и някоя легенда за цвят - с това по нищо не се различават от припоците в Ловеч. Но тук е така - отивам на мача с Октомври и спирам да си хабя нервите и парите. Щом БХ иска да продължи да държи изцяло клуба и масата левскари са ок с това да имат "собственик" като гусин съпругът на г-жа Раева, както и легенди като онзи от известния с влашкото и ромското си малцинство край или бижутерийният кандидат на герП за кмет, дето даже в родния му град не го искат - ок, така да бъде.

Аз отказвам да бъда част от това и да гледам как моят левски се славизира и/или слага тире. Но такива като мен са малцинство - бъдете здрави, другото се оправя, нали?

П.С. И няма как да не спомена сочния дудук, който е надраскан в сайта ни за днешния рд на "собственика"

През 1994/95 е с основен принос за титлата на "сините", вкарвайки 12 гола в 10 срещи.

Е, няма такова падение и дъно - човекът, разбил онзи уникален отбор с алчността си, бил с основен принос за титлата!?!?!? Този, дето напусна точно преди мача ни с Локо (Сф), които тогава бяха водачи в класирането, преди да ги разбием с 8:0 - той бил с основен принос за титлата!?!?!?! Няма такова дъно, просто няма, но българинът си обича насилниците (Стокхолмски синдром), пък и обича да забравя...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 апр 2023 10:36

tmanolov написа:
Kotooshu написа:Изображение

Защо да не е и била войната в клуба за гербавите пари... гадая , още нищо не е станало... дано и да не стане, де!

Добре, не те ли е поне малко срам да внушаваш толкова тъпо, че едва ли не Мъри бил кандидат на герП? И това от левскар? Наистина омразата ти те е заслепила! Мъри е подкрепил някакъв негов приятел за кмет на Хасково и толкова.

Гербави пари в Левски в момента няма, в смисъл няма някакви невероятни суми, за които да се водят войни. Има едни натиснати от БХ кокоски, които наливат колкото да не фалираме и си фактурират десятък върху парите, които феновете вкарваме в клуба. А ако искаш да кажеш, че клубът е овлядян от БХ - да, точно така е. И то не от вчера, и то не само клубът, но и организираните му фенове - и твоите приятели, дето пият кокосово мляко, и твоите неприятели, които предпочитат белото пред синьото.

Това, разбира се, няма как да се знае и още повече асимилира от редовия син фен (извинявай, groti, не съм искал да те обидя - това го казвам най-искрено) - на него му трябва отбор със сини фланелки, играещ на Герена и някоя легенда за цвят - с това по нищо не се различават от припоците в Ловеч. Но тук е така - отивам на мача с Октомври и спирам да си хабя нервите и парите. Щом БХ иска да продължи да държи изцяло клуба и масата левскари са ок с това да имат "собственик" като гусин съпругът на г-жа Раева, както и легенди като онзи от известния с влашкото и ромското си малцинство край или бижутерийният кандидат на герП за кмет, дето даже в родния му град не го искат - ок, така да бъде.

Аз отказвам да бъда част от това и да гледам как моят левски се славизира и/или слага тире. Но такива като мен са малцинство - бъдете здрави, другото се оправя, нали?

П.С. И няма как да не спомена сочния дудук, който е надраскан в сайта ни за днешния рд на "собственика"

През 1994/95 е с основен принос за титлата на "сините", вкарвайки 12 гола в 10 срещи.

Е, няма такова падение и дъно - човекът, разбил онзи уникален отбор с алчността си, бил с основен принос за титлата!?!?!? Този, дето напусна точно преди мача ни с Локо (Сф), които тогава бяха водачи в класирането, преди да ги разбием с 8:0 - той бил с основен принос за титлата!?!?!?! Няма такова дъно, просто няма, но българинът си обича насилниците (Стокхолмски синдром), пък и обича да забравя...

Кво съм внушавал , гледай видеото и тогава се изказвай неподготвен, отново!
https://www.youtube.com/watch?v=md8SMRt-atA
Срам да ме е било, за какво, че в случая и ти се включи да лъжеш, още един очаквам .
Кажи, че видеото е фейк и ще ти повярвам.
Та не разбрах кои са ми приятелите, не на мене тези .... ако ще ме обиждаш се подготви по добре...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 апр 2023 10:47

Kotooshu написа:
Срам да ме е било, за какво, че в случая и ти се включи да лъжеш, още един очаквам .
Та не разбрах кои са ми приятелите, не на мене тези .... ако ще ме обиждаш се подготви по добре...

Гледах го - Мъри участва в агитацията на настоящия кмет на хаскьой - стандартен похват в рекламата, в която търсим селебритита, с които да се идентифицираме. Така поднесено от теб обаче, с този сложен номер и лого на герП до снимката на Мъри излиза, че едва ли не той е кандидат на герП за нещо си. Звучиш тип припоците от дилемата - Ето и първа дузпа срещу Левски, отборът, който има най-много получени дузпи за сезона - нали, малко, глей тея говеда как ги бутат съдиите, брааат.

Не те обиждам - заслепен си от омраза към наркосите (сигурно си прав за себе си, ти си знаеш най-добре), поради което всеки, който има и минимален досег с тях, щото примерно по даден въпрос са на едно мнение, става недолючван от теб. В това отношение си като сините каски (бате, който бие комунистите, с него сме) или червените кхмери (няма значение кои са ни лидерите и политиките и колко са оакани, бйесйепйе е нашият избор). Ти си знаеш - отговарям ти само, защото съм забелязал, че си интелигентен човек. На разни като крисмен и подобните му дори не се старая да прочета какво са написали, хеле пък да им отговарям, но при теб и при 1914.1902 е друго и е нещо лично, което явно не можете да загърбите. та така - здраве и успехи желая
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 26 апр 2023 10:55

Е и кво като Мъри Стоилов е изразил подкрепата си за кмет на някакъв негов приятел от ГЕРБ. Не знам какъв е този Станислав Дечев и дали се грижи добре като кмет за Хасково, хората доволни ли са от него или не, ама като е от ГЕРБ автоматично лош човек ли го прави, лош кмет ли ... всички в ГЕРБ ли са крадци и маскари, няма ли читави хора и обратното за другите партии ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 апр 2023 10:58

Kotooshu написа:...

Щото изобщо не ми пука, та самия господин Иво каза, че с негови връзки е докаран Драган с посредник Спас Русев-Шофера!... шофера обичащ Левски:))))
Ама и тогава нито дума, щото единия е от "нашите" сега не е от нашите и се почват едни високопарни слова ....

Каква е драмата па тука? Че Русев е посредник ли? Ми бай Драган не може ли да си избира посредници, хеле пък такива, с които има някакво преплитане или контакт из бизнесите? То тия сделки да не са като да си купиш гащи на битака?
Или трябваше злия нарко директор да удари по масата и "арогантно" да заяви - Ай, сиктир! Ще си избира посредници при преговорите па това бизнесменче. Сите левскари недолюбват тоя мискинин Русев, и ся ще ми посредничи за сделката със Спортс репъблик ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 26 апр 2023 11:00

tmanolov написа:
Kotooshu написа:

Гледах го - Мъри участва в агитацията на настоящия кмет на хаскьой - стандартен похват в рекламата, в която търсим селебритита, с които да се идентифицираме. Така поднесено от теб обаче, с този сложен номер и лого на герП до снимката на Мъри излиза, че едва ли не той е кандидат на герП за нещо си. Звучиш тип припоците от дилемата - Ето и първа дузпа срещу Левски, отборът, който има най-много получени дузпи за сезона - нали, малко, глей тея говеда как ги бутат съдиите, брааат.

Не те обиждам - заслепен си от омраза към наркосите (сигурно си прав за себе си, ти си знаеш най-добре), поради което всеки, който има и минимален досег с тях, щото примерно по даден въпрос са на едно мнение, става недолючван от теб. В това отношение си като сините каски (бате, който бие комунистите, с него сме) или червените кхмери (няма значение кои са ни лидерите и политиките и колко са оакани, бйесйепйе е нашият избор). Ти си знаеш - отговарям ти само, защото съм забелязал, че си интелигентен човек. На разни като крисмен и подобните му дори не се старая да прочета какво са написали, хеле пък да им отговарям, но при теб и при 1914.1902 е друго и е нещо лично, което явно не можете да загърбите. та така - здраве и успехи желая

ееее по-полека. Нека не казваме на черното бяло.
Ако си селебрити (явно според теб Мъри е такъв) много, ама много внимаваш в чии реклами участваш и за какво. Ако си селебрити с всичкия си де. Ако си някой влогър от ден до пладне, ти е все тая - взимаш кинтите и ти дреме на шперца кого и за какво си рекламирал. В щатите имаше доволно много известни личности, в това число и републикански настроени, което показаха най-малкото среден пръст на Тръмп.
Напомням само, че и в едни не чаааак толкова далечни времена пък Напко С. участва в реклама на ВИС-2. Както и оня с паметника със златните топки. Да се правим, че е не било ли и че е само реклама?
Просто нито Мъри, нито СЗ могат да бъдат някакъв антагонизъм на ГЕРП и тяхното за съжаление нездраво влияние в Левски.
Значи зетя на Таки от едната страна, Младежа и СЗ от другата, а редовия привърженик между чука и наковалнята и да се чуди кого да подкрепя из между тези гнилости?
Ами Левски ще подкрепя като си слага и едните и другите улево, и май масата привърженици точно това прави в момента.

Върни се в “Левски”