Станислав Костов - фен тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Станислав Костов - фен тема

Мнениеот mikata » 25 сеп 2019 15:56

Изображение
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 сеп 2019 18:20

Такааааа, който е слушал внимателно Хубчев преди малко, би трябвало да е разбрал какво точно се е случило с контузията на Костов, за да станат сложни нещата сега. :!:
Да се надяваме, че като съберем 2 и 2 и като премислим и думите в днешното интервю, най-накрая ще спрем да четем форумните дрънканици на онлайн рехабилитатори, касапи и психолози.
Подкрепа за Станислав Костов и Само Левски!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 25 сеп 2019 18:40

blue avalanche написа:
Corwin написа:Дали не би било приятна кампания, ако в подкрепа на Костов си закупим фланелки с неговото име и номер?

И колко фанелки с името на Костов има в магазина, според теб?

Се тая, печатат ги с име и номер.
Ебати заядливото копеле си, честно.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 сеп 2019 18:48

Corwin написа:
blue avalanche написа:
Corwin написа:Дали не би било приятна кампания, ако в подкрепа на Костов си закупим фланелки с неговото име и номер?

Просто попитах... Парите от фанелките за лечението на Костов ли ще отидат?
Няма ли да е приятна кампания да се спрат простотиите по трибуните, например?

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 25 сеп 2019 18:50

blue avalanche написа:
Corwin написа:
blue avalanche написа:

Просто попитах... Парите от фанелките за лечението на Костов ли ще отидат?
Няма ли да е приятна кампания да се спрат простотиите по трибуните, например?

Представи си да си един футболист, който 6-7 месеца не може да помирише терен заради тежка контузия. Няма ли да ти се отрази добре, ако видиш масова подкрепа от феновете?
Парите за къде ще идат не мога да кажа, питай Павел Колев. Със сигурност няма да изтекат от клуба.
И не на последно място - сигурен съм, че можем да си купим фланелки И едновременно с това да не сме питекантропи.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 сеп 2019 19:07

TristaNNN написа:Айдеее, станахме и доктори. Вече разбираме и от терапии, касаплък и възстановяване. :lol:

Е как.....писах по горе щото точно октомври месец легнах под ножа.Скъсан минискус...леко закъсани кръстни връзки...увреден хрущял като реално го нямаше по голямата част.Правиха ми нарези по коста за да се образува някакъв минимален хрущял.Почти година по късно не мога да бягам въобще ...не мога да изкачам повече от 3 стъпала наведнъж...лека постоянна болка във коляното.Та затова предположих че не е розово положението със голаджията. :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 сеп 2019 19:25

Corwin написа:Представи си да си един футболист, който 6-7 месеца не може да помирише терен заради тежка контузия. Няма ли да ти се отрази добре, ако видиш масова подкрепа от феновете?
....

Идеята ти никак не е лоша, аз приветствам всякакви благородни, добросърдечни и чисто човешки инициативи, които сплотяват синята общност по един или друг начин, че с всезнайковщина и форумни заповеди за уволнения вредом явно не вървят нещата.
Проблемът, колега, опира до това, че повечето привърженици не приемат Левски като част от бита си, не чувстват синята институция като нещо, към което и те самите принадлежат. В днешно време отборът и всичко около него са се превърнали в обикновен продукт за консумация или просто отдушник да попържим там някого, че да излеем нервите от трудното ни ежедневие.
Хайде, да се запитаме и друго, ама нека да бъдем честни пред себе си. Колко хора ще дадат, ще лишат ли себе си и семейството от 100 лева за тази кауза, говорейки за масовия "болен левскар"?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 сеп 2019 19:35

Вълчан написа:
TristaNNN написа:Айдеее, станахме и доктори. Вече разбираме и от терапии, касаплък и възстановяване. :lol:

Е как.....писах по горе щото точно октомври месец легнах под ножа.Скъсан минискус...леко закъсани кръстни връзки...увреден хрущял като реално го нямаше по голямата част.Правиха ми нарези по коста за да се образува някакъв минимален хрущял.Почти година по късно не мога да бягам въобще ...не мога да изкачам повече от 3 стъпала наведнъж...лека постоянна болка във коляното.Та затова предположих че не е розово положението със голаджията. :mrgreen:

[offtopic]Еб* гооооо, ти си изтеглил една от най-късите клечки. Пожелавам ти само и единствено скорошно възстановяване и завръщане към нормалното движение и спорта. И един приятелски съвет - сега не натискай на пукница и лапане, че после няма оправия с килограмите и тялото! "После ще си наваксам" не работи добре.[/offtopic]
Ама проблемът на Станислав Костов е по-различен. Въобще, проблемите при професионалние спортисти са малко по-различни, а при него иде реч за друга "част" от тялото.
[offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 сеп 2019 19:39

Тия доктори му съсипаха кариерата на момчето

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 сеп 2019 19:47

ЕМИЛ написа:Тия доктори му съсипаха кариерата на момчето

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Yg2TI89RNyU[/youtube]
[offtopic]

Върни се в “Левски”