Наско Сираков - официална тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Веселинов

Re: Наско Сираков - официална тема

Мнениеот Веселинов » 27 авг 2013 17:27

Der Schmarotzer написа: Доказателствата се намират в тогавашната преса - спортна и не само спортна. Когато говоря за доказателства, които не мога да покажа имам предвид документ с подпис и печат, какъвто няма как да има за делаверите, които е извършил на гърба на българския футбол и в частност на Левски. Никой не отрича приносът му като футболист, но поразиите, които направи с идеята Левски и в частност с привържениците му, като ръководител, са огромни. Или ще отричаш показването на голия му задник на привържениците, както някои се опитаха да направят.Или ще отричаш делаверите с комисионните, на гърба на Левски, за които получи назидателна присъда от тогавашният собственик. Или ще отричаш уредените мачове чрез дружката му Коце Маца, о да, за последните нямам доказателства с подпис и печат, или съдебно решение, а без такова по българските и не само българските закони той е невинен и само се опитвам да го маскаря. Освен писаните закони има и неписани, морални закони, а по всеки един от тези неписани закони той е виновен - откакто той е в Левски като ръководител изчезна моралът в Левски, а това не е моят Левски (привърженици на който в семейството ми сме вече 5 (пето) поколение). Друг е въпросът, че след 1995 моралът, доколкото го имаше, изчезна от всички БГ клубове, докато преди това изцяло липсваше само в един от тях. Ако не си разбрал, точно в това е вината на лицето атанас Петков Сираков, да приравни нашия Левски с червеното недоразумение и такива като него като идея. Това, което комунистическата власт за 20 години не успя, той го извърши за няколко години, с активното съдействие и на такива като теб.

Der Schmarotzer,

Ще ти отговоря в твой стил:
"Доказателствата се намират в тогавашната преса - спортна и не само спортна" - Не е вярно! Няма никакви "доказателства", а само предполагам статии с мнения на различни автори. След 1989 г. всеки втори "автор" започна да си измисля, да съчинява, да разпространява слухове и т.н. Кой беше най-подготвен да борави с пропаганда в периода за който става дума? Защо няма "левскари" като ГА, Петко, Кольо, Сашо и т.н. - розови шамани, които облъчват аудиторията с небивалиците си и злобата си срещу Левски? Простия принцип "повтори една лъжа сто пъти и тя ще стане истина" - това са твоите "доказателства"...
"за делаверите, които е извършил на гърба на българския футбол и в частност на Левски" - Глупости! Общи фрази и нула съдържание.
"показването на голия му задник на привържениците" - Пак глупости! Бях на този мач и то в А сектор и съм свидетел - става дума за едни 4 или 5 "разбирачи от А сектор" (както го каза Гонзо за такива подобни!), които цял мач му подвикваха глупости. Направи го специално за тях, а всички други в сектора се смяха на простотията на "разбирачите", докато те напуснаха стадиона набързо гузни и осмяни.
"делаверите с комисионните, на гърба на Левски, за които получи назидателна присъда от тогавашният собственик" - Отричам ги, защото пак пишеш само глупости и общи приказки. Кажи една далавера, де? Само една, не всички. :idea: И за каква наказателна присъда бълнуваш? :lol: Човек няма право да се подстриже "нула номер" ли? Наказателна присъда ли е това? :lol:
"уредените мачове чрез дружката му Коце Маца" - Кажи за един такъв уреден мач? Само един, не всички. Доказателства? Свидетели? Нещо в пресата? Или само розови внушения и слухове за лековерни?
"Освен писаните закони има и неписани, морални закони, а по всеки един от тези неписани закони той е виновен" - Край! Издал си му присъдата... :lol: Ти и аз не сме ли виновни? Или имаме правото да преподаваме писан и неписан морал и да съдим, защото сме по-заслужили от човека, който коментираме? Играхме, управлявахме, а накрая той се намести незаслужено на нашите места, така ли? Някой по-кадърен ли предлагаш да беше на неговото място? Кой е той? За какво е ти винавен Сираков конкретно? :roll: Няма ей така "обща вина", както няма и конкретика в твоите писаници...

Накарая ще си позволя едно кратко обобщение. Писнало ми е от разни мрънкалници и оплакванията им колко лош и несправедливо устроен е света. Xора коитo само си търсят причина да плюят и да мразят някого, за да компенсират личните си недостатъци. Не съм привърженик на Наско Сираков, нито пък мога да обобщавам морални норми и закони в елементарен спор за една игра. Моя съвет е малко да си давате сметка, че с глупостите които разпространявате нищо не постигате, а само увеличавате омразата, недоверието и простотията. Твоят Левски и "на семейството ги сме вече 5 (пето) поколение" не е ТВОЙ, нито какъвто ти се се иска или както ви се струва, че ви се иска да е Левски. Не е отделна планета, нито абстрактна семейна или лична форма на съществуване, а футболен клуб! Отбора на народа, а не твоя отбор или на семейството ти. Ходете подкрепяйте Разград, там поне всичко е чисто като сълза на девица и може да си самовнушаваш всички глупости, които ти се струват приятни. Аман от "левскари мрънкачи"... :oops:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 авг 2013 20:23

Der Schmarotzer написа:Искаш да кажеш,че истинските левскари са извънземни божества ,които идват чат- пат на мач ,след което си отлитат пак обратно към звездите и нямат нищо общо със случващото се на Земята и с това което се случва в любимият им отбор. :) :) :) Колкото да се опитваш да изопачаваш и да бягаш по тъча фактите са си факти,колкото и да ти е гадно .И недейте да се правите на дисиденти и мъченици ,щото е точно обратното.

Браво гений!!! За половин час си изчел повече от 130 страници - съдържанието на протокола! А ако не си ги изчел и продължаваш да пишеш, явно и на теб трябва да се препоръча Панчататра, но не съм въобще сигурен дали дори и тя ще помогне.[/quote]
Знам за ПАНЧАТАНТРА ,но не и за Панчататра.Ти се опитваш да си изградиш някаква твоя си истина ,нямаща нищо общо с реалността,някакъв твой, идеализиран изопачен свят.Ако вече си си повярвал имаш спешна нужда от помощ."За болестта е нужен лекар,съветник-за раздора ,за всяко нещо в този свят си има хора",това се казва в ПАНЧАТАНТРА, препоръчвам ти съвсем приятелски да я прочетеш вместо да си губиш времето да пишеш глупости по форумите или да четеш протоколи на политбюро ,може да ти е от голяма полза!
Последна промяна от Red joker на 27 авг 2013 20:56, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 авг 2013 20:48

фифи перото написа:
СВОБОДЕН написа:
santiliana написа:Нека не фетишизираме дадена личност, без значение заслугите й.
Никой не мисли да фетишизира Наско. Но след като тук се опитвате да го изкарате по-черен от дявола, то редно е да бъде защитен. Може и да си е свалял гащите на терена като футболист, но също като футболист е вкарвал два гола за България на световни първенства(на Италия и Аржентина), куп голове на ЦСКА, а също и важни голове в ЕКТ. А също и той е човекът изработил трите дузпи вкарани от Стоичков на световното. Като ръководител е правил и грешки при назначаването и на треньори и избора на играчи, но има и попадения донесли успехи на клуба. Другите ръководители на отбора в най-новата ни история направили ли са колкото него?

Какво разбираш под най-нова история?

1993, 1994 и 1995 г. стара история ли е?

Имам предвид периода след 89та година и падането на комунизма. Това беше рязка промяна във всички аспекти на живота ни и футбола също. Като директор успехите му са видни и върхът са групите в ШЛ. Това постижение при тези условия стои по-високо от онези полуфиналчета на четирибуквието при комунизма. И това постижение не само друг ръководител на Левски, но и въобще на български отбор не може да надмине. Нито гришата, Домусчиев, Лупи, Титаните и пр. Имат много хляб да изядат, ако изибщо някога го достигнат. За Гонзо и Боримиров няма какво да говорим, а ролята на Батков се състоеше в това, че тези успехи бяха постигнати въпреки него. Което ги прави с още по-висока стойност защото са при управлението на некадърен президент.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 авг 2013 22:40

Веселинов написа:
Der Schmarotzer написа: Доказателствата се намират в тогавашната преса - спортна и не само спортна.
Der Schmarotzer,

За какво е ти винавен Сираков конкретно? :roll: Няма ей така "обща вина", както няма и конкретика в твоите писаници...

Накарая ще си позволя едно кратко обобщение. Писнало ми е от разни мрънкалници и оплакванията им колко лош и несправедливо устроен е света. Xора коитo само си търсят причина да плюят и да мразят някого, за да компенсират личните си недостатъци. Не съм привърженик на Наско Сираков, нито пък мога да обобщавам морални норми и закони в елементарен спор за една игра. Моя съвет е малко да си давате сметка, че с глупостите които разпространявате нищо не постигате, а само увеличавате омразата, недоверието и простотията. Твоят Левски и "на семейството ги сме вече 5 (пето) поколение" не е ТВОЙ, нито какъвто ти се се иска или както ви се струва, че ви се иска да е Левски. Не е отделна планета, нито абстрактна семейна или лична форма на съществуване, а футболен клуб! Отбора на народа, а не твоя отбор или на семейството ти. Ходете подкрепяйте Разград, там поне всичко е чисто като сълза на девица и може да си самовнушаваш всички глупости, които ти се струват приятни. Аман от "левскари мрънкачи"... :oops:

Явно или не четеш какво ти се пише, или не разбираш какво ти се пише, или ти е платено от някой да пишеш по този начин - интересно е, че писанията ти с изразните средства в тях ми напомнят едно към едно както пасквилите на ГА и ПС от гошковците но със сираковски знак, т.е. на платените сиракови драскачи ЖМ и ЖС. Да не би да имаш нещо общо с някои от тях?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 авг 2013 22:49

Der Schmarotzer написа:
Веселинов написа:
Der Schmarotzer написа: Доказателствата се намират в тогавашната преса - спортна и не само спортна.
Der Schmarotzer,

За какво е ти винавен Сираков конкретно? :roll: Няма ей така "обща вина", както няма и конкретика в твоите писаници...

Явно или не четеш какво ти се пише, или не разбираш какво ти се пише, или ти е платено от някой да пишеш по този начин - интересно е, че писанията ти с изразните средства в тях ми напомнят едно към едно както пасквилите на ГА и ПС от гошковците но със сираковски знак, т.е. на платените сиракови драскачи ЖМ и ЖС. Да не би да имаш нещо общо с някои от тях?

Прекалено си позволяваш да обиждаш мои приятели, а това няма да го търпя. Само в последните ти две мнения си обидил двама

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 авг 2013 22:49

Red joker написа:
Der Schmarotzer написа:Искаш да кажеш,че истинските левскари са извънземни божества ,които идват чат- пат на мач ,след което си отлитат пак обратно към звездите и нямат нищо общо със случващото се на Земята и с това което се случва в любимият им отбор. :) :) :) Колкото да се опитваш да изопачаваш и да бягаш по тъча фактите са си факти,колкото и да ти е гадно .И недейте да се правите на дисиденти и мъченици ,щото е точно обратното.

Браво гений!!! За половин час си изчел повече от 130 страници - съдържанието на протокола! А ако не си ги изчел и продължаваш да пишеш, явно и на теб трябва да се препоръча Панчататра, но не съм въобще сигурен дали дори и тя ще помогне.

Знам за ПАНЧАТАНТРА ,но не и за Панчататра.Ти се опитваш да си изградиш някаква твоя си истина ,нямаща нищо общо с реалността,някакъв твой, идеализиран изопачен свят.Ако вече си си повярвал имаш спешна нужда от помощ."За болестта е нужен лекар,съветник-за раздора ,за всяко нещо в този свят си има хора",това се казва в ПАНЧАТАНТРА, препоръчвам ти съвсем приятелски да я прочетеш вместо да си губиш времето да пишеш глупости по форумите или да четеш протоколи на политбюро ,може да ти е от голяма полза![/quote]
Не е важно само да попрочетеш, а и да осмислиш прочетеното, но от поста ти изводът е един: ти в четенето явно си стигнал само до случката с маймуната и заклещените там нейни тестиси и си сметнал, че си достигнал до края на мировото знание, без да се усетиш, че не си дори маймуната, а само прищипаните й тестиси.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 авг 2013 22:57

milen.hristov написа:
Der Schmarotzer написа:
Веселинов написа:
Der Schmarotzer,

Прекалено си позволяваш да обиждаш мои приятели, а това няма да го търпя. Само в последните ти две мнения си обидил двама

Ако не се лъжа това е форума на Гонг с подфорум на Левски, а не на твоите приятели или греша? Ако е форум само за твоите приятели, ок спирам да пиша. Или и на теб това ти е целта да изгониш от форума мислещите, а да оставиш само еветчиите на определени персони. Или да започвам да си мисля, че не случайно темата за Сираков беше изчезнала и се появи наново, чиста и неопетнена...

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 29 авг 2013 09:29

Der Schmarotzer написа:Първият ми пост в този форум беше в защита на Гунди - в спора кой е по-по-най. Там написах, че КСПП-то е представител и флагман на мутрочалгарската култура, за наше съжаление това важи с пълна сила и за НСПП-то. Той е също такъв типичен представител на чалгизацията на обществото, но от синята страна, макар че те нямат цветове. Докато той има нещо общо с Левски, отборът ще бъде такъв какъвто е от последните десетина години - с всички върхове и падения, част от мутрочалгизацията на обществото във всичките му аспекти. Съжалявам, но аз такъв Левски не искам, искам си моя Левски - на Лозанов (да не се бърка с Николери :-)), на Ласков, на Валяка, на Гунди, на Соколето, на Байко, на Павката, на Гиби, на Шпайдела, на Илиян, на самия Наско, докато в моите очи беше все още Наско, а не НСПП, докато не тръгна с мутрите от СИК... и не си показа задника на синята публика.

lucio написа:
Не мога да повярвам, че има Левскари които с такава злоба да се изказват за Сираков. Наско е голмайстор на Левски за всички времена а фенове на същия този отбор го обиждат така грозно . . . . какви сте хора вие, нищо не цените,
нищо не уважавате.

Явно и ти четеш както дяволът евангелието. Нито в моите постове, нито в постовете на съфорумниците има и една лоша дума за Сираков като футболист. Той е една от легендите на Левски и това никой не може да му го отнеме. Всичко негативно е срещу Сираков ръководителя. Това същото се отнася и за Гонзо. Видя ли по време на мача с "Морето", чий портрет развяваха момчетата от сектор "Б" - ако не си да те светна - на треньора на противниковия отбор. Т.е. ние легендите си ги тачим, но простотията, извършена след това не забравяме и не прощаваме. Това същото се отнася и до Гиби - простихме му ходенето в четирибуквието, защото беше принуден от бивш ръководител на отбора да направи това, но никога няма да му се прости влизането в листата на ДПС.
Здраво залагаш на заучени фрази Дявол, Евангелие, мутри, комисионни, а съкращението дето си използвал е за ПРЕЗИДЕНТ нали хахахах ;) . Управленските качества на Георги Иванов или пък както други го наричат "ИНЖИНЕРА" ще ги коментираш ли или след 2-3 години ще го кръстиш и него с ПП след името?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 авг 2013 13:43

Баси, баш заради Наско ли намерихте да се скарате?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 сеп 2013 22:39

Браво! Наско отписа есента, приоритет е бил стадиона (и то само сектор А), а на зима ще се привлекат още 4 футболисти?!
И до кога така?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Левски”