Der Schmarotzer написа: Доказателствата се намират в тогавашната преса - спортна и не само спортна. Когато говоря за доказателства, които не мога да покажа имам предвид документ с подпис и печат, какъвто няма как да има за делаверите, които е извършил на гърба на българския футбол и в частност на Левски. Никой не отрича приносът му като футболист, но поразиите, които направи с идеята Левски и в частност с привържениците му, като ръководител, са огромни. Или ще отричаш показването на голия му задник на привържениците, както някои се опитаха да направят.Или ще отричаш делаверите с комисионните, на гърба на Левски, за които получи назидателна присъда от тогавашният собственик. Или ще отричаш уредените мачове чрез дружката му Коце Маца, о да, за последните нямам доказателства с подпис и печат, или съдебно решение, а без такова по българските и не само българските закони той е невинен и само се опитвам да го маскаря. Освен писаните закони има и неписани, морални закони, а по всеки един от тези неписани закони той е виновен - откакто той е в Левски като ръководител изчезна моралът в Левски, а това не е моят Левски (привърженици на който в семейството ми сме вече 5 (пето) поколение). Друг е въпросът, че след 1995 моралът, доколкото го имаше, изчезна от всички БГ клубове, докато преди това изцяло липсваше само в един от тях. Ако не си разбрал, точно в това е вината на лицето атанас Петков Сираков, да приравни нашия Левски с червеното недоразумение и такива като него като идея. Това, което комунистическата власт за 20 години не успя, той го извърши за няколко години, с активното съдействие и на такива като теб.
Der Schmarotzer,
Ще ти отговоря в твой стил:
"Доказателствата се намират в тогавашната преса - спортна и не само спортна" - Не е вярно! Няма никакви "доказателства", а само предполагам статии с мнения на различни автори. След 1989 г. всеки втори "автор" започна да си измисля, да съчинява, да разпространява слухове и т.н. Кой беше най-подготвен да борави с пропаганда в периода за който става дума? Защо няма "левскари" като ГА, Петко, Кольо, Сашо и т.н. - розови шамани, които облъчват аудиторията с небивалиците си и злобата си срещу Левски? Простия принцип "повтори една лъжа сто пъти и тя ще стане истина" - това са твоите "доказателства"...
"за делаверите, които е извършил на гърба на българския футбол и в частност на Левски" - Глупости! Общи фрази и нула съдържание.
"показването на голия му задник на привържениците" - Пак глупости! Бях на този мач и то в А сектор и съм свидетел - става дума за едни 4 или 5 "разбирачи от А сектор" (както го каза Гонзо за такива подобни!), които цял мач му подвикваха глупости. Направи го специално за тях, а всички други в сектора се смяха на простотията на "разбирачите", докато те напуснаха стадиона набързо гузни и осмяни.
"делаверите с комисионните, на гърба на Левски, за които получи назидателна присъда от тогавашният собственик" - Отричам ги, защото пак пишеш само глупости и общи приказки. Кажи една далавера, де? Само една, не всички.

"уредените мачове чрез дружката му Коце Маца" - Кажи за един такъв уреден мач? Само един, не всички. Доказателства? Свидетели? Нещо в пресата? Или само розови внушения и слухове за лековерни?
"Освен писаните закони има и неписани, морални закони, а по всеки един от тези неписани закони той е виновен" - Край! Издал си му присъдата...

Накарая ще си позволя едно кратко обобщение. Писнало ми е от разни мрънкалници и оплакванията им колко лош и несправедливо устроен е света. Xора коитo само си търсят причина да плюят и да мразят някого, за да компенсират личните си недостатъци. Не съм привърженик на Наско Сираков, нито пък мога да обобщавам морални норми и закони в елементарен спор за една игра. Моя съвет е малко да си давате сметка, че с глупостите които разпространявате нищо не постигате, а само увеличавате омразата, недоверието и простотията. Твоят Левски и "на семейството ги сме вече 5 (пето) поколение" не е ТВОЙ, нито какъвто ти се се иска или както ви се струва, че ви се иска да е Левски. Не е отделна планета, нито абстрактна семейна или лична форма на съществуване, а футболен клуб! Отбора на народа, а не твоя отбор или на семейството ти. Ходете подкрепяйте Разград, там поне всичко е чисто като сълза на девица и може да си самовнушаваш всички глупости, които ти се струват приятни. Аман от "левскари мрънкачи"...