Mourinio написа:Gretna написа:Mourinio написа:Все едно сте станали европейски шампион след победите над Калмар и другите от Ейре забравих им името....едвам едвам сте щели да биете с 4:0 и да не се отпускате след 3-я гол във вратата на Локо Сф
Аааа няма. Никакво отпускане. Това за 4-0 не го мисля сериозно. Мисля, че ще бием поне с повече от 6-0 но не го казвам за да не дразня другите нелевскари във форума. Нали съм си добър и мисля за всички.
Впрочем не е важно кои сме били. Важно е как сме ги били. Ти да не мислиш, че резултатът с некви отборчета от северозападна европа е важен за нас. Не не е важен. Важно е раздаването. Ти гледа ли някои от тия мачове които подценяваш. Май не си ги гледал. Е що е така гледай довечера. И после добави към коментарът и ЦСКА и Локо София, а след 20 дена и още няколко отбора. Ех какъв кеф е да си от Левски сега. Не ми се чака да се радвам след като баницата се изпече. Ще се радвам още докато се меси.
Ще видим довечера дали ще е така както мислиш, въпреки че Локо Сф не е същия отбор от миналата година, остана без най-добрите си играчи, но все пак не ми се вярва да биете толкова лесно, прогнозирам Х 0:0 или 1:1
Ние от такива като "зелените" моряци,които мразят Левски други прогнози не сме и очаквали.Ние не сме ги и питали за прогнози.