Ах тези мили парички!!!!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Ах тези мили парички!!!!!!!!

Мнениеот delqnski47 » 22 дек 2009 19:17

delpi написа:
PFC Litex написа:
lakito7 написа:Енйо ако могат сега да го шитнат за някой лев,ако не да стои в дубала и лятото с шут отзад да изчезва.Как може да има толкова неблагодарни и алчни хора,излекуваха му контузията,за която клуба е платил всички разходи,предишният треньор не го броеше за жив,Гонзо го върна във футбола и наглеца само за пари мисли.Аз не искам такива хора в Левски.

Колко по-висока заплата от настоящата е искал за да подпише нов договор?

Информацията в медиите относно предложения на Еньо договор са много противоречиви!

Да,наистина е така!Нищо не се знае по въпроса и според мен автора прибърза малко с темата!Може би трябваше да я пусне след като се развият нещата по проблема...

Според мен обаче този Еньо наистина го направиха звезда и не кой да е,а медиите и самите фенове на ''Левски''!Това мое мнение,че е направен насила такъв щях да си го пусна още когато вкара гол срещу Своге и всички го направиха Меси ако трябва така да се изразя!Но ''сините'' фенове щяха да ме хванат за гушата!
Все пак не се знаят какви са обстоятелствата!Знаем само,че е не е искал да продължи договора!Гонзо не знам защо веднага го прати в дубъла,а и като знам Гонзо колко мозък има в главата си ми става ясно...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 дек 2009 19:18

* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот PFC Litex на 22 Дек 2009 14:40
Не съдете никой само по думите на едната страна при положение, че нищо не се споделя конкретно.

Докато не задължат клубовете официално да обявят заплатите на футболистите може да си спорим от осанна до разпни го.
Текстът по-горе е с невярно съдържание :!:

вервай ми не визирам еньо,а за спорове със заплатите в Левски не е за първи път,но Литекс ти поне знаеш какви суми вземат е как бе бате иди и виж паркингите на големите отбори,нека да иска ама гледали ги вторите и третите отбори пускат хората срещу нашите отбори.не те е ли е яд.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 дек 2009 19:20

zlatan, нищо не разбрах какво искаш да кажеш :roll:
Ако искаш да цитираш някой просто натисни бутона ЦИТАТ
Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 22 дек 2009 19:21

zlatan написа:Не съм сигурен дали няма подобна тема и затова пиша тези редове.Няма как финансите на клубовете да бъдат еднакви ,всеки клуб сам определя своите заплати,Но господа собственици ,не прощавайте на наглите футбалери които се опитват да го правят с ВИСОКИТЕ СИ ИСКАНИЯ.Давам двете крайности:Спас Делев-идва момчето в ЦСКА и казва 1000 Евро заплата-скромно и точно.Кръстовчев до вчера търка пейката на дубъла вкара гол на Своге иииииииииииииииииииии давай да искам повече пари.Опомнете се чалгаджийчета хората едвам хляб си купуват Вие хилядарки искате и не ми излизайте с номера че кариерата ви била кратка и ала бала,защото ченгето като отиде на работа не знае дали ще се върне при децата си.Затова аз подкрепям и Гонзо и Любо и всички които режат лигавите чалгаджии.

Айде да не изпадаме в крайности:кой какво е казал,за колко играе,какво е подписвал и т.н.,защото никой не е присъствал.Да не стане,както е казал 1000 евро,утре-вдругиден да си купи R8.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 22 дек 2009 19:21

Чесно казано не ви разбирам левскарите. До мин седмица го Боготворяхте Еньо, а сега го плюете. Вярно, че е нахално, но все пак има и други отбори.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 22 дек 2009 19:49

AnalBreaker написа:Чесно казано не ви разбирам левскарите. До мин седмица го Боготворяхте Еньо, а сега го плюете. Вярно, че е нахално, но все пак има и други отбори.

Никой не е "абониран" за сърцата на феновете.Те и Фиго го "боготворяха" на Ноу Камп,ама видяхме какво стана като отиде оттатък,нали?Еньо не е бил Бог на Герена и с това си поведение се съмнявам,че ще бъде.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 дек 2009 19:52

литекс извини ме.просто исках да кажа че този еньо беше повода ми за тази тема.ти мислиш че ръководството излиза с тази позиция,а не сме чули мнението на футболиста.Тук си много прав,НО моето мнение е следното:не ми е нужно да чуя еньо кво ще каже аз го знам.исках тук да се пише само парите ли са най важните,второ заслужават ли ги тези пари и трето докажи какво можеш,но в европа не в БГ и тогава нека искат.

пп.тОВА С ЦИТАТА :) :lol: го приемам.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 дек 2009 20:00

zlatan, как може да дискутираме нещо, което не знаем :roll:

Еньо е получавал по настоящия договор 1000 лева и сега иска 2000, но Левски не е съгласен е, 2 000 много ли са?
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 дек 2009 20:12

Според мен големите заплати на футболистите трябва да са обвързани задължително с резултати и успехи в Европа и България. Аз имам приятел,който играе в момента за един отбор от Б група и заплатата му е 800 лв. Само,че за всяка победа взима още 500 лв. Прави си около 2000 лв на месец. Да не говорим за черното тото между футболистите,което съществува тук и никой не може да ме убеди в обратното. Там вече става върпос за много пари 8-) .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 22 дек 2009 20:14

Жоро Метълът е по-добър от Кръстовчев 1000 пъти.Истината е,че Бардон трябва да играе зад двама нападатели-Примерно Жоро и Зе или Жоро и Жо или Зе и Жо или Йовов и Жоро или както искате.Бардон зад двамата,зад Бардон трима халфа като Тасевски,Сърмов и дай боже Гаджев.Сегашната схема 4-3-3 доказа,че е слаба.4-3-1-2 е съвременен Челси вариант и ще ни носи успехи.Кръстовчев е нападател демоде като Супата навремето и никой съвременен отбор не ползва такива дървета.Още повече,че е сакат и тромав,а няколкото случайни гола са му замъглили и без това ограничения мозък.Да си заминава на село където му е мястото.Просто на Жоро му трябват няколко по-чисти положения и ще започне да бележи.И аз си мислех,че трябва да сменим половината отбор,но това ще ни съсипе,а чорбарите и джуджето само това чакат.

Върни се в “Левски”