Започна оптимизирането на играчи в Левски!!!!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Започна оптимизирането на играчи в Левски!!!!!!!!

Мнениеот deepblue1963 » 20 дек 2009 13:29

veseo написа:Само не знам къде се пънете за Иво Иванов като и Черноморец го искат, а те дават даже и пари :lol:

Аз,пък,не знам теб какво те интересува ние за кого се "пънем"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 20 дек 2009 14:15

Не бе, забавлявам се на празните ви планове и накрая пак ще ви докарат някви пияници от Мароко :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

pepsi
Контакти:

Мнениеот pepsi » 20 дек 2009 14:29

И аз мисля,че Виктор и Топузаков трябва да останат в ЛЕВСКИ.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 дек 2009 14:30

veseo написа:Само не знам къде се пънете за Иво Иванов като и Черноморец го искат, а те дават даже и пари :lol:

Иво остава в Берое.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

pepsi
Контакти:

Мнениеот pepsi » 20 дек 2009 14:51

Добрите футболисти играят в по големи отбори така,че рано или късно Иво ще Ви напусне.Такъв е хивота.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 дек 2009 14:53

pepsi написа:Добрите футболисти играят в по големи отбори така,че рано или късно Иво ще Ви напусне.Такъв е хивота.

Ами аз имам информация,че ще остане в Берое и за пролетния полусезон.След време е нормално да отиде някъде и дано това е в чужбина,а не в някой друг бг отбор.А и като бием ЦСКА за купата,пътят към нея е отворен и наесен Берое се завръща в Европа 8-) :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 20 дек 2009 15:13

Аз искам да взема отношени само по темата за вратарите. Левски има нужда от двама вратари, защото няма вратари по-ниски от 185см. Митрев има качества ама ако вратата беша по-ниска с 50 сантиметра щеше да му е по мярка. Сетих се и друго, ако ще се вземат футболисти, нека те да не се тапи, защото в Левки тапишони си имаме мноого. Трябват ни високи, здрави и прави футболисти, не сухи пасти "Иглика".

Потребителски аватар
ivanski_95
Контакти:

Мнениеот ivanski_95 » 20 дек 2009 16:08

Addler написа:Аз искам да взема отношени само по темата за вратарите. Левски има нужда от двама вратари, защото няма вратари по-ниски от 185см. Митрев има качества ама ако вратата беша по-ниска с 50 сантиметра щеше да му е по мярка. Сетих се и друго, ако ще се вземат футболисти, нека те да не се тапи, защото в Левки тапишони си имаме мноого. Трябват ни високи, здрави и прави футболисти, не сухи пасти "Иглика".

не съм голям разбирач ама и Илко Пиргов (ЧМ) 180 ама се справя доста добре (мое мнение) така че не съм съгласе с теб за това че вратарите трябва да са по-високи от 185см.

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 20 дек 2009 19:34

За Генев е по-добре да бъде преостъпен в някой отбор от А група за да бъде титуляр и да играе всеки мач за да се развива, отколкото да бъде резерва в Левски. Аз го харесвам като футболист и мисля, че има голямо бъдеще, но му трябват мачове.

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 20 дек 2009 19:45

Напълно съм съгласен за Цецо Димитров,Симонович и Генов.Какво като са млади и са от школата,да бяха показали с игра,че заслужават да играят.И двамата направиха грешки във всеки мач в който играха,рано им е още за титуляри.Иска ми се Мартин Димов да поиграе малко като титуляр и да видим,дали е възможност за първият отбор.Не може играчи да се налагат само защото са наши юноши,трябва и да покажат,че имат качества.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Върни се в “Левски”