efbet Лига: Левски (София) - Локомотив (Пловдив), Сряда от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Локомотив (Пловдив), Сряда от 17:30 ч.

Мнениеот tmanolov » 04 дек 2024 09:31

metodito написа:
vvessel написа:
metodito написа:Бием и продължава заблудата за Генчев. 3-1.

Последните два мача бихме, но заблуда няма. Всички скочиха на Генчев заради слабата игра, въпреки резултата. Обаче все повече се изумявам как си продължава тъпо и упорито да играе по един и същи начин, въпреки че и на чистачката на Герена и стана ясно, че така не става. Този е третият ни пореден треньор, който демонстрира умопомрачителен инат и въпреки резултатите и представянето си държи на своето.

Относно Стоилов какво визираш? Изборът на лека деветка в лицето на Рики? И поначало концепцията му за деветката? Мен много ме дразни разбирането на Стоилов, че не трябва да има консуматор, за отборното начало. Това е правилен футбол. Но пак ме дразни. Мъри никога не би селектирал човек като Дембеле, вероятно.

Ми ти сам си го казал какво визира колегата - и срещу Барса, и срещу Нови пазар играехме с една и съща схема. Което, всъщност, никак не беше лоша стратегия във втория му престой - реално имаше "липса на малшанс", иначе нямаше да се случи нито 11 поредни (които, за пореден път ще го кажа, не бяха 11 поредни, но нейсе), нито харпуните. И, ако трябва да мс ечестни, Мъри коригира всичко, като си купи дузпаджия и нападател на полусезона. Ако имаше дузпаджия, то 90% от резилите нямаше да се случат. Нямаше. И имаше "липса на малшанс" - Мъри, с късмета на колЮ, не само щеше да влезе в групи, но щеше и да излезе от тях - това в една алтернативна реалност, разбира се, щото в историята няма "ако".

Въпреки ината на Генчев, от мен има пълна подкрепа по не до края на сезона, но е задължен да тропне по масата и да поеме отговорност не само на думи. Иначе ще остане поредният похабен и изхвърлен. А времето за отбора ни изтича - в момента няма какво да се разпродава, а дълговете не са приключени, а само отложени (да не обяснявам отново защо и как), плюс, че спонсорът "дава" само на хартия, реално нищо не дава, щото е "дал занапред". И тогава тирето ще стане неизбежно - не че е драма де, поне 50-60% от левскарите ще припознаят какъвто и да е франкенщайн, ако им се обещаят титли и нов стадион
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 дек 2024 09:54

Локото са в толкова лоша форма, че ще е срамота ако не ги бием с 2 гола разлика. Но очаквам мъка, де. Дано набеденият за треньор Генчев да успее да ги подреди футболерите.
110 години любов!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 дек 2024 11:10

groti написа:Локото са в толкова лоша форма, че ще е срамота ако не ги бием с 2 гола разлика. Но очаквам мъка, де. Дано набеденият за треньор Генчев да успее да ги подреди футболерите.

Срамота е първия път. Но след Берое и Септември, трета подобна загуба ще е позор. Важното е че имаме млад и перспективен треньор. Все някога ще се научи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 дек 2024 11:33

tmanolov написа:Въпреки ината на Генчев, от мен има пълна подкрепа по не до края на сезона, но е задължен да тропне по масата и да поеме отговорност не само на думи. Иначе ще остане поредният похабен и изхвърлен.

Ако излезе и каже, че схемата и тактиката му не дават желаните резултати и през паузата ще се опита да наложи нещо ново и различно ще е поемане на отговорност. Да си го каже с негови думи, той обича да говори.
Ама иначе само да слушаме как се работи и тренира, не мерси. По-добре да си ходи сега.
Генчев има огромен комфорт и от феновете и от ръководството. Костов част от феновете го емнаха къде заради резултати, къде заради негови изказвания, а Генчев понеже се представя като някакъв визионер и със заигравки с -София влезе под кожата на феновете. И по-скоро от ината си ще се употреби сам и ще се покаже, като треньор, който не може да се нагажда според отбора и обстоятелствата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 дек 2024 12:11

tmanolov написа:
metodito написа:
vvessel написа:

Последните два мача бихме, но заблуда няма. Всички скочиха на Генчев заради слабата игра, въпреки резултата. Обаче все повече се изумявам как си продължава тъпо и упорито да играе по един и същи начин, въпреки че и на чистачката на Герена и стана ясно, че така не става. Този е третият ни пореден треньор, който демонстрира умопомрачителен инат и въпреки резултатите и представянето си държи на своето.

Относно Стоилов какво визираш? Изборът на лека деветка в лицето на Рики? И поначало концепцията му за деветката? Мен много ме дразни разбирането на Стоилов, че не трябва да има консуматор, за отборното начало. Това е правилен футбол. Но пак ме дразни. Мъри никога не би селектирал човек като Дембеле, вероятно.

Ми ти сам си го казал какво визира колегата - и срещу Барса, и срещу Нови пазар играехме с една и съща схема. Което, всъщност, никак не беше лоша стратегия във втория му престой - реално имаше "липса на малшанс", иначе нямаше да се случи нито 11 поредни (които, за пореден път ще го кажа, не бяха 11 поредни, но нейсе), нито харпуните. И, ако трябва да мс ечестни, Мъри коригира всичко, като си купи дузпаджия и нападател на полусезона. Ако имаше дузпаджия, то 90% от резилите нямаше да се случат. Нямаше. И имаше "липса на малшанс" - Мъри, с късмета на колЮ, не само щеше да влезе в групи, но щеше и да излезе от тях - това в една алтернативна реалност, разбира се, щото в историята няма "ако".

Въпреки ината на Генчев, от мен има пълна подкрепа по не до края на сезона, но е задължен да тропне по масата и да поеме отговорност не само на думи. Иначе ще остане поредният похабен и изхвърлен. А времето за отбора ни изтича - в момента няма какво да се разпродава, а дълговете не са приключени, а само отложени (да не обяснявам отново защо и как), плюс, че спонсорът "дава" само на хартия, реално нищо не дава, щото е "дал занапред". И тогава тирето ще стане неизбежно - не че е драма де, поне 50-60% от левскарите ще припознаят какъвто и да е франкенщайн, ако им се обещаят титли и нов стадион

Във футбола и в живота няма "ако". Пак ти казвам. Правилният футбол на Мъри изключва консуматор-деветка. Той играе модерен футбол, но не онзи според клетниците-окултисти на Костов, а истински модерен футбол, в който головете се вкарват от равен брой хора. Аз пък съм консерва и си искам Гонзьо. Що Барса взеха Лева? Ако извадиш головете му кой ще вкарва? Трябва си ръгач. И Мъри не иска. Това е.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 дек 2024 12:17

Aronaks написа:
metodito написа:
vvessel написа:

Според мен на Мъри точно това му изяде главата при последния му престой. Бяхме импотентни в атака. А си требе ръгач, като Гонзо или Дембеле.

Сега си имаме цели двама и то супер класни. Не ти ли харесва ръгача от трета португалска дивизия? Май имало милионни оферти за него. А голмайстора на миналото първенство, какво ще кажеш за него? Двата имат по 5 гола до момента. Супер постижение.

Помниш ли Аденидже при Стоев и при Любпко?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 дек 2024 12:40

realno написа:
groti написа:Локото са в толкова лоша форма, че ще е срамота ако не ги бием с 2 гола разлика. Но очаквам мъка, де. Дано набеденият за треньор Генчев да успее да ги подреди футболерите.

Срамота е първия път. Но след Берое и Септември, трета подобна загуба ще е позор. Важното е че имаме млад и перспективен треньор. Все някога ще се научи.

Всичко освен победа следва да приключи мъката на Генчев в Левски и на Левски с Генчев. Вижда се че и футболистите му нямат доверие. Колев и Джемили го подминаха като малка гара при смените си. Кристиян във всеки мач и ситуация е супер изнервен и аха да скочи на бой на новите в отбора... Аз предполагам, че Генчев е доста крив характер. След забиването на най-добрия в Ботев на скамейката, сега прави подобни неща и в Левски.
110 години любов!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 дек 2024 13:28

metodito написа:Във футбола и в живота няма "ако". Пак ти казвам. Правилният футбол на Мъри изключва консуматор-деветка. Той играе модерен футбол, но не онзи според клетниците-окултисти на Костов, а истински модерен футбол, в който головете се вкарват от равен брой хора. Аз пък съм консерва и си искам Гонзьо. Що Барса взеха Лева? Ако извадиш головете му кой ще вкарва? Трябва си ръгач. И Мъри не иска. Това е.

Разбира се, че няма "ако", няма и как да има. И все пак могат да се направят съпоставки - например как шкупляните от северна фиромия не ни вкараха нито един гол при 5 точни удара във вратата, пък ние за капак им вкарахме 2 гола за двата мача след 90-та минута, а харпуните ни набиха 2 при 2 точни удара в редовното време в София. Все тая, да не отплесвам

Сравнението с Барса е ирелевантно - спомни си Златко Ибряма колко прокопса там. А как се справят без Левака - можеш да видиш снощния мач :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 дек 2024 14:31

Мисля , че двете кули няма да започнат заедно и си мисля , че и така ще е същата мъка.
Надува се един балон за резервите от Враца , който не е по-различен от балона аматьор Сангаре.
Все пак 1:0 , 2:1 .......надявам се.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 дек 2024 17:04

Хахаха, Генчев чете форума - Мислович е титуляр :)))

Върни се в “Левски”