metodito написа:vvessel написа:metodito написа:Бием и продължава заблудата за Генчев. 3-1.
Последните два мача бихме, но заблуда няма. Всички скочиха на Генчев заради слабата игра, въпреки резултата. Обаче все повече се изумявам как си продължава тъпо и упорито да играе по един и същи начин, въпреки че и на чистачката на Герена и стана ясно, че така не става. Този е третият ни пореден треньор, който демонстрира умопомрачителен инат и въпреки резултатите и представянето си държи на своето.
Относно Стоилов какво визираш? Изборът на лека деветка в лицето на Рики? И поначало концепцията му за деветката? Мен много ме дразни разбирането на Стоилов, че не трябва да има консуматор, за отборното начало. Това е правилен футбол. Но пак ме дразни. Мъри никога не би селектирал човек като Дембеле, вероятно.
Ми ти сам си го казал какво визира колегата - и срещу Барса, и срещу Нови пазар играехме с една и съща схема. Което, всъщност, никак не беше лоша стратегия във втория му престой - реално имаше "липса на малшанс", иначе нямаше да се случи нито 11 поредни (които, за пореден път ще го кажа, не бяха 11 поредни, но нейсе), нито харпуните. И, ако трябва да мс ечестни, Мъри коригира всичко, като си купи дузпаджия и нападател на полусезона. Ако имаше дузпаджия, то 90% от резилите нямаше да се случат. Нямаше. И имаше "липса на малшанс" - Мъри, с късмета на колЮ, не само щеше да влезе в групи, но щеше и да излезе от тях - това в една алтернативна реалност, разбира се, щото в историята няма "ако".
Въпреки ината на Генчев, от мен има пълна подкрепа по не до края на сезона, но е задължен да тропне по масата и да поеме отговорност не само на думи. Иначе ще остане поредният похабен и изхвърлен. А времето за отбора ни изтича - в момента няма какво да се разпродава, а дълговете не са приключени, а само отложени (да не обяснявам отново защо и как), плюс, че спонсорът "дава" само на хартия, реално нищо не дава, щото е "дал занапред". И тогава тирето ще стане неизбежно - не че е драма де, поне 50-60% от левскарите ще припознаят какъвто и да е франкенщайн, ако им се обещаят титли и нов стадион