Грешната политика на ръководсвото на ЛЕВСКИ,треньорите и др.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Грешната политика на ръководсвото на ЛЕВСКИ,треньорите и др.

Мнениеот metodito » 18 мар 2010 10:49

Blue_Lion написа:Съгласен :!: Мъри също беше пожарен вариант т.е. политиката на Борат за никакви пари големи резултати си почна още от тогава,но с тази разлика,че само при Мъри сработи ! А и доколкото знам,Мъри все пак ...

Така е. В Словакия и Финландия не е футбола водещ спорт. Да паднем от белгийци не беше толкова срамно, но финландци... Въпросът за развитието на целенасоченото развиване на бази и т.н. е спорен дали дава винаги резултат. Това, което правят в Казахстан или пък в Саудитска Арабия е повече от впечатляващо. Но относно първите, като успех се сещам, че купиха в колоезденето Армстронг и това им беше големия успех. Датски, норвежки, шведски отбори имат специалисти и условия, ама... От другата страна пък са отбори като Наполи. Сицилия е беден регион. Да, мащабите са различни, наистина, но... Или Партизан. Богати били. Богати, богати- колко да са богати. Но продадоха Лялич във Фиорентина и Ловрен на Лион и тези пари няма да отидат в джоба на някой сърбин, а по предназначение. И всяка година правят добро представяне в Европа. Загребския Динамо също е така.
Сетих се и за друг пример - Черноморец от едната страна, и Пирин да речем от другата. Не са само парите в спорта, и особено във футбола. Но да, правилното финансиране по-скоро може да даде резултат, докато в обратния случай може никога да не даде.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 18 мар 2010 11:18

Не се ориентирам много в ситуацията, затова моля да ми поясните:
1. Батков ли е в дъното на трагедията на Левски или е марионетка.
3. Ако е марионетка - на кого.
4. Ако е единствено той отговорен - какви шансове имаме да се преборим с него - кой и защо би ни подкрепил.
4. Ако отговорът на първия въпрос е "Не е само той", тогава кои са другите отговорни.
5. Защо техните имена стоят в сянка - няма ли един от всички, които са около Батков, да каже къде е ключът от палатката
6. Гонзо като е мъж, защото брани Батков, а не Левски.
7. Другите като са левскари, защо мълчат за Батков, а не страдат за Левски.
8. Фенлубът защо не организира дискусия за бъдещето пред Левски и да огласи обобщението.
9. Защо фенклуба не иницира консулт - левскари за и против Батков да седнат и да обмислят решение - това не е временна криза, а тежко заболяване с възможен летален изход.
Началото на темата е прекрасен повод и за дискусия, и за консулт. Любопитно е и мнението на всички тези, които по една или друга причина не са в Левски, макар че те едва ли са свободни в степен да кажат какво мислят. Но един анализ на техните виждания може да разкрие истини, които не се казват, а ни хранят с мантри.
Дано от "Само "Левски" не остане само Левски, защото и самият Левски отдавна е мит, а не пример.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 мар 2010 11:28

Според мен Гонзо осъзнава, че последното нещо от което се нуждае клуба в момента е конфликт между него и президента.
Дискусии, кръгли маси, ала - бала. Това го правят политиците, за да вземат кинти. На такива срещи нищо конструктивно не може да се реши. Чесане на езиците и биене в гърдите,общи приказки, тропане по масата и надигане на тежки чаши. Друго нищо. Все едно оттук във форума да свалим Батков и да назначим президент.

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 18 мар 2010 11:41

Почти съм съгласен с всички мнения, като стана дума за юноши, може и като изхвърляне да звучи, но мисля че съм най-запознат с това от последните 10-15 години.
Първо огромна част от тези момчета съм ги гледал, второ и доста от тях познавам.
Просто ще продължа в този ред на мисли:
Николай Петров (Славия). Иван Банделовски (Локо Сф), Ели Зизов (някъде в Израел), мога да спомена още поне 20 имена на момчета, които прекъснаха с футбола и сега работят други неща, а са уникални таланти , но изтървани!!!!!!!!!!!!
Само за един ме боли и съжелявам, че го изтървахме преди години Вальо Грънчаров може да го потвърди това( за да не кажете че го пиша пристрастно ще кажа, че лично момчето не го познавам- едно от малкото) казва се Любо Палейков, г-н Грънчаров го докара на Герена мисля от Сандански или Велинград беше , за това момче по-точно за качествата му мога много да напиша, НО ......... както и голяма част от юношите ни са „пропилени” таланти.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 мар 2010 12:10

metodito написа:
Blue_Lion написа:Съгласен :!: Мъри също беше пожарен вариант т.е. политиката на Борат за никакви пари големи резултати си почна още от тогава,но с тази разлика,че само при Мъри сработи ! А и доколкото знам,Мъри все пак ...

Така е. В Словакия и Финландия не е футбола водещ спорт. Да паднем от белгийци не беше толкова срамно, но финландци... Въпросът за развитието на целенасоченото развиване на бази и т.н. е спорен дали дава винаги резултат. Това, което правят в Казахстан или пък в Саудитска Арабия е повече от впечатляващо. Но относно първите, като успех се сещам, че купиха в колоезденето Армстронг и това им беше големия успех. Датски, норвежки, шведски отбори имат специалисти и условия, ама... От другата страна пък са отбори като Наполи. Сицилия е беден регион. Да, мащабите са различни, наистина, но... Или Партизан. Богати били. Богати, богати- колко да са богати. Но продадоха Лялич във Фиорентина и Ловрен на Лион и тези пари няма да отидат в джоба на някой сърбин, а по предназначение. И всяка година правят добро представяне в Европа. Загребския Динамо също е така.
Сетих се и за друг пример - Черноморец от едната страна, и Пирин да речем от другата. Не са само парите в спорта, и особено във футбола. Но да, правилното финансиране по-скоро може да даде резултат, докато в обратния случай може никога да не даде.

В момента Черноморец и Пирин са примери за това как трябва да се развива Българският футбол ! Проблема при първите е,че са много млад проект и като такъв,все още нямат традиций,дух,резултати и фенска маса ! Вторите пък нямат стадиона,парите и визията на Черноморец,но пък имат фенове и резултати ! Ако в Левски се работи както в Черноморец,а останалите по-малки клубове заработят като Пирин - инвестиций в базата с помоща на общината,развиване на детско-юношески футбол,то нашето първенство ще задмине Гръцкото и турското - и по качество,и по успехи в Европа - 100 %,а стадионите ще са пълни на всеки мач !
Изображение

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 18 мар 2010 12:13

Какво да кажа,сега вече не 100%,а 1000% съм сигурен,че зад всичко стои Батков и сие.Друго немога да кажа,понеже този въпрос съм го засягал много пъти и по принцип съм съгласен с автора на темата,но за Мъри наистина беше пожарен вариант и най-важното евтин и почти без пари,защото така му оттърваше на Батков.Само ЛЕВСКИ!!!

joro bad

Мнениеот joro bad » 18 мар 2010 12:51

Blue_Lion написа:
metodito написа:

В момента Черноморец и Пирин са примери за това как трябва да се развива Българският футбол ! Проблема при първите е,че са много млад проект и като такъв,все още нямат традиций,дух,резултати и фенска маса ! Вторите пък нямат стадиона,парите и визията на Черноморец,но пък имат фенове и резултати ! Ако в Левски се работи както в Черноморец,а останалите по-малки клубове заработят като Пирин - инвестиций в базата с помоща на общината,развиване на детско-юношески футбол,то нашето първенство ще задмине Гръцкото и турското - и по качество,и по успехи в Европа - 100 %,а стадионите ще са пълни на всеки мач !

: Съгласен съм с теб в повечето неща, но мисля,че пропускаш най-яркия и най-безпрецидентния случай в Българското първенство, а именно Берое. За мен това е невероятен пример, че с немного средства-заплати и трансфери(бюджет), добро и прозрачно управление(в което участват предимно заможни фенове-бизнесмени и общината), нелош стадион, школа и голяма и вярна публика, се постигат повече от добри резултати, за което им свалям шапка. Значи при добро желание и правилна политика, всичко може :!: :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 мар 2010 10:17

Не исках да ги дам за пример,защото (до колкото знам) имаха сериозни финансови проблеми,но иначе това е отбор който адски много уважавам ! Що се касае до снощи...стана това което всички очаквахме...Левски би слаб и безидеен отбор и вече всичко е простено и забравено ! И така,до мача с Локо Сф или Цска в който ако паднем,отново ще се правят трагедий и т.н. и ще се говори отново,че баткOFF трябва да си ходи..а отбора като печели срещу слабите,сме върха :evil:
Изображение

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 21 мар 2010 11:33

Oсвен всичко казано дотук Левски има и ОГРОМЕН проблем от чисто футболно естество за който проблем изобщо не се обръща необходимото внимание!А именно кондицията на футболистите.Просто го няма необходимия човек който да води подготовката.В Левски от години се наблюадава постоянно и трайно контузени футболисти в началото на сезоните което говори за неправилна кондицинна подготовка.Спомняте си контролата с Вердер как половината отбор окапа като узрели круши до почивката.Гаджев кога се контузи?Тасевски кога се контузи?Примерите са много.Трябва кондиционен специалист от чужбина и даже по точно от Германия за да не остава отбора в най важните си мачове без основни футболисти.
Дори и по малките клубове в България обръщат повече внимание върху този проблем отколкото Левски.Та моето предложение е Гонзо да си търси помощник специалист от Германия.

Върни се в “Левски”