Мнениеот peliforewer » 18 ное 2025 14:43
Манолов, в случая ти трябва да се срамуваш.Може наистина да имаш повече от 3 г мозАк, но това във форума по никакъв начин не личи.А беше ме впечатлил при Ники Кънчев и ти се радвах, но явно нещо има сбъркано при теб.Няколко пъти съм те питал, кой е истинският Манолов, Манолов от Стани богат или манолов от форума.Като говориш за Димитър Пенев, само с късмет не става, да изкараш от юношеските формации Ицо, Любо и Емо и да ги направиш нападатели играли в топ отбори в Европа, а след това да заложиш на три момчета от провинцията и също да ги пратиш в най-големите първенства на Европа не е само късмет.Трябва нюх, умения, дарба, дисциплина и правилен подход към футболистите.Навремето като крила в ЦСКА се конкурираха Дончо Донев и Емо Костадинов.Дончо беше в изключителна форма, Емо редуваше добри изпълнения с фрапантни пропуски.По-голямата част от феновете се чудехме защо Пената залага почти винаги на Костадинов като титуляр, за сметка на Донев.След време се видя, че Емо наистина е по-класен от Дончо, това е било забелязано от Пенев и няма нищо общо с късмета.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...