/контрола/ Свиленград 1921- ЛЕВСКИ | 0-6 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: /контрола, 16.01.2016г.,11:30ч./ Свиленград1921- ЛЕВСКИ

Мнениеот blue avalanche » 16 яну 2016 13:54

В сравнение с Киткабяла,Нар е направо Гаринча!!! :mrgreen:
Иначе контролката - ала-бала.
Но вероятно Стоев е видял някои неща,които на нас ни убягват. Някои от юношите може и с тези минутки да си останат.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: /контрола, 16.01.2016г.,11:30ч./ Свиленград1921- ЛЕВСКИ

Мнениеот modor » 16 яну 2016 14:57

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4gFAIuL7QbA[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Re: /контрола/ Свиленград 1921- ЛЕВСКИ | 0-6 FT

Мнениеот levskarcheto96 » 16 яну 2016 19:42

Нямах възможност да следя контролата ни, така че ще може ли някой да каже как се представиха новите попълнения?
Разбрах, че само Бурабия не е играл по незнайно какви причини. Вярно, че играем срещу Свиленград, но дори и срещу такива отбори понякога може да се забележи дали от един играч става нещо или не. Та, интересува ме има ли надежда за Нар и Нгом най-вече, щото са атауващи футболисти, не за друго. Централните защитници ги изключвам, понеже предполагам, че са нямали много работа.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 яну 2016 19:55

levskarcheto96 написа:Нямах възможност да следя контролата ни, така че ще може ли някой да каже как се представиха новите попълнения?
Разбрах, че само Бурабия не е играл по незнайно какви причини. Вярно, че играем срещу Свиленград, но дори и срещу такива отбори понякога може да се забележи дали от един играч става нещо или не. Та, интересува ме има ли надежда за Нар и Нгом най-вече, щото са атауващи футболисти, не за друго. Централните защитници ги изключвам, понеже предполагам, че са нямали много работа.

Бил е с контузия в глезена и месец не е тренирал.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 яну 2016 14:29

levskarcheto96 написа:Нямах възможност да следя контролата ни, така че ще може ли някой да каже как се представиха новите попълнения?

Нар показа бързина, втория гол стана след негова асистенция. Докато на този етап гНом игра в стил Диаби. За сега иска но не може. За съжаление не мога да кажа същото за бъдещите звезди- Краев и Боримиров. Играха на 25% от възможностите си. Много неглижирано, много пренебрежение към противника и игровите ситуации. Добре я пипат, но без стръв, без спортна злоба. Дали свиленградци не са достатъчен дразнител или се имат за звезди вече? Стойчо трябва да им дърпа ушите. За сметка на тях Кабов и Янев играха с кеф. Илия Димитров от две положения един гол. Но го направи по английски. Топката влетя със сила. Но е първи мач още. Почти без публика. Не се различаваше много от обикновена тренировка. Ако бяха направили двустранна игра сигурно щеше да е по- интересно. В общи линии- добре. Мисля, че доволните са повече от недоволните. Стоев май ще направи приличен отбор за Европа. Един вкарвач само липсва.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 яну 2016 18:29

Контрола по скоро за разтъпкване.Трябваше им хубава победа за самочувствие и си намериха круша.Новите не по казаха почти нищо срещу толкова слаб отбор.Вярвам обаче никои не си прави илюзии че играчи без пари ще са някаква класа.Изгонихте едни и си взехте същите като качества..... :)

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 20 яну 2016 14:12

wilge написа:

Нар показа бързина, втория гол стана след негова асистенция. Докато на този етап гНом игра в стил Диаби. За сега иска но не може. За съжаление не мога да кажа същото за бъдещите звезди- Краев и Боримиров. Играха на 25% от възможностите си. Много неглижирано, много пренебрежение към противника и игровите ситуации. Добре я пипат, но без стръв, без спортна злоба. Дали свиленградци не са достатъчен дразнител или се имат за звезди вече? Стойчо трябва да им дърпа ушите. За сметка на тях Кабов и Янев играха с кеф. Илия Димитров от две положения един гол. Но го направи по английски. Топката влетя със сила. Но е първи мач още. Почти без публика. Не се различаваше много от обикновена тренировка. Ако бяха направили двустранна игра сигурно щеше да е по- интересно. В общи линии- добре. Мисля, че доволните са повече от недоволните. Стоев май ще направи приличен отбор за Европа. Един вкарвач само липсва.

Мерси за изчерпателния анализ. Подозирах, че тоя Нгом може да излезе някое дърво (все пак са го отхвърлили от "колоса" Пирин, въпреки че се тиражираше, че ставало дума за пари). На Краев лично аз никога не съм му симпатизирал, не ми изглежда на някоя бъдеща звезда, съвсем обикновен футболист за родните стандарти. Много бих се радвал, ако с Илия Димитров стане това, което се случи с Иса - игра под наем в няколко отбора, придоби самочувствие, и макар че беше резерва на Гарата, игра доста прилично в мачовете, в които го пускаха като резерва. Яд ме е, че наивно го пуснахме да си ходи и после други отбори го продадоха за немалко пари. Колкото до бъдещия централен нападател, чета тука за един потомствен италианец, че сме го искали. Тоя съм сигурен, без да съм го гледал, че е на нивото на Диаби и Китамбала. Такива далеч от отбора, че ми е дошло до гушата вече... Куршума (нали така му викаха на новия) нещо не ми вдъхва доверие също. Дано Бурабия се разиграе, че да има малко конкуренция с Бедоя, който е на приливи и отливи. При всички случаи Европа не ни мърда, друг е въпросът дали ще имаме сили за нещо повече.

Вълчан написа:Вярвам обаче никои не си прави илюзии че играчи без пари ще са някаква класа.Изгонихте едни и си взехте същите като качества..... :)

Доказана практика на българските отбори. Само Литекс май прави добри трансфери с играчи за без пари. Чорбата също уцелваше от време на време, само ние все се дъним...

Върни се в “Левски”