Ювентус - Всичко около отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Ювентус - Всичко около отбора

Мнениеот Middlesbrough » 21 юни 2012 20:55

marchisio написа:Вече е официално - Джовинко се връща,за сумата от 11 мил,която ще платим на три вноски.Договора му е до 2015г.Успех,Себа!!

: ) Успех и от мен !

Офтопик:

Потребителски аватар
Gorden
Контакти:

Мнениеот Gorden » 21 юни 2012 20:58

Дано най-сетне да му потръгне с отбора и да отбележи много важни голове.

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 21 юни 2012 21:15

Наема на Бориело е изтекъл и няма постъпила оферта за закупуването му и се връща в Рома.До ден два и Дестро и Верати ще са наши.Новата надежда за заместник на Буфон също е продължил контакта си до 2016.Това е http://en.wikipedia.org/wiki/Timothy_Nocchi
Падоин отива във Парма.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 21 юни 2012 21:19

Чакаме дългочакания нападател от световна класа,но Марота не бърза и евентуално защитник и бег,като се споменава Бруно Алвеш,че може да дойде при нас в замяна на Пепе в Русия.За бег се знае за Коларов,но и Принтер мътят водата.
Засега всичко върви по вода.Незабравяйте,че имам отбор шампион и нетрябва селекция на колограм,а само нужните и Конте е нашия идол и той няма да ни подведе.Твърдо зад него.Само Ювеееееееееееее
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 юни 2012 21:32

marchisio написа:Вече е официално - Джовинко се връща,за сумата от 11 мил,която ще платим на три вноски.Договора му е до 2015г.Успех,Себа!!

Явно си говорил вече с Марота :lol: Иначе ми се струва , че е малко недомислено да го продаваме за 3 млн. , а после да го купуваме за 11 млн. , но все тая . Вземем ли Верати (било то и на 50 %) и Кавани направо да вдигат паметник на Марота :)

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 21 юни 2012 22:32

bilyaletdinov написа:

Явно си говорил вече с Марота :lol: Иначе ми се струва , че е малко недомислено да го продаваме за 3 млн. , а после да го купуваме за 11 млн. , но все тая . Вземем ли Верати (било то и на 50 %) и Кавани направо да вдигат паметник на Марота :)

Обади ми се,пихме по чаша вино,ядохме по един шоколад Balloco и ми подари един JEEP :lol:
Когато го дадохме под наем,Джовинко беше в дупка,нормално да не го продадем за много.А сега,след два успешни сезона цената му се вдигна :)
П.П.Форца,добре дошъл отново :oops:
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 22 юни 2012 08:01

Thanks.Другата седмица отивам на море и пак ще се изгубя за малко,но винаги ще бъда част от отбора тук във форума.Поздрави на всички и дано при следващото ми влизане след морето всичко да е готово около селекцията,за да спрат спекулациите и да започнем да мечтаем.Накрая ще кажа,че Юве е силен като отбор и ДНК му го прави непобедим и винаги ще бъдем на върха.Аз лично ще съм доволен,като мое мнение за селекция,Кавани,Коларов и защитник,който има общо със Серия А,а като се има впредвид,че защитата и на скуадра е 90% от Юве,един Salvatore Bocchetti ще е от полза.Иначе който и да дойде ще застана зад него.Успех на всички и приятно и хубаво лято
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 22 юни 2012 08:36

forzajuve написа:Чакаме дългочакания нападател от световна класа,но Марота не бърза и евентуално защитник и бег,като се споменава Бруно Алвеш,че може да дойде при нас в замяна на Пепе в Русия.За бег се знае за Коларов,но и Принтер мътят водата.
Засега всичко върви по вода.Незабравяйте,че имам отбор шампион и нетрябва селекция на колограм,а само нужните и Конте е нашия идол и той няма да ни подведе.Твърдо зад него.Само Ювеееееееееееее

Все хубави новини : )

Офтопик:

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 22 юни 2012 18:04

Наполи мътят водата за Верати,а пък за Дестро Принтер.Все пак това са само таланти и да не дойдат при нас,най-много да се отворят врати за някой юнаша,защото 90% , ако акостират ще бъдат дадени под наем и трудно веднага ще влязат в първия отбор.Само Юве,аз спирам със спекулациите и чакам последните трансфери спокойно,защото Конте си знае работата.Аз все още чакам да се даде шанс на младия Габриел Апелт Пирес,такаче Верати да почака и той
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 22 юни 2012 19:36

Ясно е,че ако вземем Верати той остава в Пескара още 1 сезон.Това е неговото желание.Иначе момчето е фен на Юве,даже някъде гледах негова снимка с нашия екип.Дано я намера.
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”

Върни се в “Ювентус”