Болоня-Ювентус 07.03/19.30 Seria A (отложен мач)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Re: Болоня-Ювентус 07.03/19.30 Seria A (отложен мач)

Мнениеот castiel » 07 мар 2012 23:19

Хора няма какво да се заблуждаваме , с този състав нищо хубаво не ни чака !!! Досега правихме добър сезон явно заради Конте , но играчите са изчерпани вече и в момента правим някви мизерни хиксове само защото сме Юве !! Лятото задължително Нападател и Халф ама класни !!! В момента нападението ни е на ниво БГ А група !!!

[offtopic]Хора гледате ли какво правят Барса и Меси :shock: :shock: :shock: НЕВЕРОЯТНИ!![/offtopic]
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 мар 2012 09:41

castiel написа:Хора няма какво да се заблуждаваме , с този състав нищо хубаво не ни чака !!! Досега правихме добър сезон явно заради Конте , но играчите са изчерпани вече и в момента правим някви мизерни хиксове само защото сме Юве !! Лятото задължително Нападател и Халф ама класни !!! В момента нападението ни е на ниво БГ А група !!!

[offtopic]Хора гледате ли какво правят Барса и Меси :shock: :shock: :shock: НЕВЕРОЯТНИ!![/offtopic]

"Барселона" са смешници. На умряло куче само те могат да извадят. "Байер" Леверкузен играе без повече от половината титулярен състав и в двата мача, а онези каталунци се правят на велики. Скоро някой ще ги удари в Лигата. Срещу Меси засега никой не позволява да се играе твърдо, поне не и в Европа. Не е реалистично постижението снощи. Нека си спомним как се е влизало в краката не на един голям футболист. След това съответният, който и да е той, започва да симулира повече, за да се опази от травми, но аржентинецът непрекъснато го кътат. Сакън да не стане контузия.
Е какво като стане? Той не е най - добрият. Не е играл в Италия, където е играл един Кака и се доказа като голям състезател. Примерът с Кака е произволен. Могат да се изброят сума големи играчи, състезавали се по терените на Апенините. Плюс това той не е бразилец, а аржентинец. Когато съдиите са с теб, е лесно, но когато позволят твърда игра срещу Меси и симулациите му секнат, ще го видите какво става от него. Тоест е нищо.
Снощи коментаторът направи голяма изцепка с изказването, че едва ли не след време това щял да бъде най - големият футболист за всички времена. Аз доколкото имам спомен Аржентина скоро не е била световен шампион, а то най - вече оттам се определя величието, а не от купи, спечелени само в един и същ клубен отбор, който е перманентно бутан.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 08 мар 2012 10:08

daniel875 написа:
castiel написа:Хора няма какво да се заблуждаваме , с този състав нищо хубаво не ни чака !!! Досега правихме добър сезон явно заради Конте , но играчите са изчерпани вече и в момента правим някви мизерни хиксове само защото сме Юве !! Лятото задължително Нападател и Халф ама класни !!! В момента нападението ни е на ниво БГ А група !!!

"Барселона" са смешници. На умряло куче само те могат да извадят. "Байер" Леверкузен играе без повече от половината титулярен състав и в двата мача, а онези каталунци се правят на велики. Скоро някой ще ги удари в Лигата. Срещу Меси засега никой не позволява да се играе твърдо, поне не и в Европа. Не е реалистично постижението снощи. Нека си спомним как се е влизало в краката не на един голям футболист. След това съответният, който и да е той, започва да симулира повече, за да се опази от травми, но аржентинецът непрекъснато го кътат. Сакън да не стане контузия.
Е какво като стане? Той не е най - добрият. Не е играл в Италия, където е играл един Кака и се доказа като голям състезател. Примерът с Кака е произволен. Могат да се изброят сума големи играчи, състезавали се по терените на Апенините. Плюс това той не е бразилец, а аржентинец. Когато съдиите са с теб, е лесно, но когато позволят твърда игра срещу Меси и симулациите му секнат, ще го видите какво става от него. Тоест е нищо.
Снощи коментаторът направи голяма изцепка с изказването, че едва ли не след време това щял да бъде най - големият футболист за всички времена. Аз доколкото имам спомен Аржентина скоро не е била световен шампион, а то най - вече оттам се определя величието, а не от купи, спечелени само в един и същ клубен отбор, който е перманентно бутан.

[offtopic]Разбирам че мразиш много Барселона , ама да не признаваш великолепната и невероятната им игра , явно си доста БОЛЕН.За това че Байер били слаб отбор , разбирам че не гледаш футбол.. Разправяш за някакъв КАКА Където има 2-3 силни сезона и оттам нататък е резерва , в толкова слабото първенство където викаш ти !! А и за кътането срещу Барса .. гледай това клипче http://vbox7.com/play:18d44e98b7 и си помисли ако свиреше мачовете на Барса Пиер Луиджи Колина /най-добрия съдия/ нямаше ли да прекъснат повечето мачове заради много изгонени играчи :) !!! Не съм фен на Барселона , ама немога да не призная , че това е най-добрият отбор който съм гледал и най-важното да се наслаждавам на прекрасния им футбол.По добре и ти направи това вместо да пишеш тъпотии.[/offtopic]
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 08 мар 2012 10:48

Горе главата,момци,все още нищо не е загубено! Аз да попитам за гостуването в Генуа има ли други наказани освен Бонучката?
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 08 мар 2012 11:59

Kamisha написа:Горе главата,момци,все още нищо не е загубено! Аз да попитам за гостуването в Генуа има ли други наказани освен Бонучката?

Не помня дали Литх получи картон,ако е получил и той ще почива,ако не само Бонучката,който вчера...епа игра добре,първия картон беше смешен...за задържане от центъра до наказателното поле на техен не даде картон,даже и фал не свири,а Бонучи леко го гепи за рамото и айде...
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 08 мар 2012 12:16

Проверих в livescore и за щастие Лихтенщайнер няма жълт (whew) Ако и той беше получил съвсем без защита оставахме :!:
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 08 мар 2012 14:12

Kamisha написа:Проверих в livescore и за щастие Лихтенщайнер няма жълт (whew) Ако и той беше получил съвсем без защита оставахме :!:

Явно Видал ще играе ЦЗ 1 мач.Надявам се,ако се запази схемата с 3ма халфа,да играе Мароне а не ... подоин
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 08 мар 2012 15:27

Силно се съмнявам да заложи на Мароне,въпреки,че съм съгласен с теб.Падоин не съм го гледал как играе,но не вярвам да е по-зле от Бориело :mrgreen:
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 08 мар 2012 17:11

Kamisha написа:Силно се съмнявам да заложи на Мароне,въпреки,че съм съгласен с теб.Падоин не съм го гледал как играе,но не вярвам да е по-зле от Бориело :mrgreen:

Вчера Бориело направи един непростим пропуск,обаче като цяло ... игра не толкова зле ( не мога да повярвам че го пиша :mrgreen: ) Матри трябваше да играе според мен,но Конте знае най-добре.Само да не го накажат няколко мача да не води отбора,въпреки че ми харесва Сторари и Матри да ги редят кой къде да застане :lol:

Потребителски аватар
Gorden
Контакти:

Мнениеот Gorden » 08 мар 2012 18:00

Жалко за поредния X , но като си помисля можеше и по-зле да стане на пример първа загуба за сезона. Доволен съм от сърцатата игра на нашите играчи. Гола който ни вкараха мисля, че се дължи повече на това, че Касерес Де Челие Бонучи и Лихт не са свикнали да играят заедно все още както Бардзали и Киелини и Бонучи които изнесоха по-голяма част от сезона. Иначе Бонучи продължава да прави доста стресови грешки пред вратата и е цяло чудо, че всяка от тях не ни коства гол в нашата врата. Не знам на какво се дължи това имам чуството, че не е концентриран добре. Бориело се оказа голямата изненада, че бе титуляр. Очаквах Матри да играе или Куа.. Вученич и той много разконцентриран ми се струва, но най-многото грешки допускаме напред и то в моментите когато може да се даде голов пас на някой непокрит играч. Вместо това топката се губи или изритва малко егоистично и се правят невероятни пропуски. Съприкосновението на Де Челие с противников играч си имаше, и трябваше да се свири нарушение. Дано следващия ни мач да победиме дори без Конте и защита. Това ще си е истинско изпитание, най-вероятно в защита да видиме Мароне Касерес може и Видал да го дръпнат вместо Мароне. Жалко, че Дел Пиеро не получава никаква възможност за игра. Ще е хубаво ако го видиме следващия мач.

Върни се в “Ювентус”