Madridist написа:pumpo написа:Барса и Реал живеят 9 месеца в заблудата Примиера Дифисион ,ето защо отпадат в Европа.Проблемът на Примиерата е ,че всички отбори са васали на Барса и Реал.
Побеждават с 0-6 Малага или Валядолид и "Мундо депортиво" и "Марка" ги засипва до небето с похвали,защото нямат нормални мачове ,срещу съперници които ги притискат ,а ги оставят да си разгирават топчицата на скорост и на свободно пространсвто.Примиера дифисион е най-скапаното първенство от топ 4,погледнете ямата в класирането между 2-я и 3-тия отбор,такава яма има само в Шотландия!
На последно място ,ако Барса и Реал играят в Калчото ,то определено и двата отбора ,биха били извън топ 5.
За финал да кажа ,че бях убеден в победата на Интер ,като дори заложих,но залога ми беше Интер да бие с 1 гол разлика ,дори си познах Куин оф де Саут и Юргорден ,нищо,надценил съм катлунските копелета!Браво на Интер,Велик Мауриньо ,страхотна преса ,смазаха ги!
Миналата година подариха на Барса да играе на финала след съдийски реверанс срещу Челси ,тази година им се върна!
А оня Вальо Михов ,защо се беше напил толкова и дрънкаше глупости след мача по ПРО БГ?!Говореше за вкарване на терена за някакви анонимници от Локо София,Миньор,ЦСКА и т.н.За това футбола ни е на такова ниво ,защото го управляват хора като Вальо Михов ,всъщност Михов не живее за футбола ,а от него, години наред ,той паразитира покрай футбола и тази вечер му беше най-голямото падение!
Искам да ми отговориш на два въпроса:
Защо това иначе толкова слабо Испанско първенство е на първо място по спечелени трофеи от най-големия европейски клубен турнир Шампионската лига(общо 12 пъти)
И защо 80% от най-големите звезди на съвременния футбол-Меси,Шави,Роналдо, Кака и т.н. играят точно в Примера Дивизион![]()
Като е супер,мега слабо да ти припомня ли успехите на испански отбори през последните години.Абстрахирам се от Реал и Барса.Севиля взе 2 купи на Уефа наред,като единия финал беше изцяло испански,Валенсия направи супер мачове във ШЛ,също взе купата на Уефа,Виляреал стигна полуфинал и само липсата на късмет не ги прати на финала през 2006та,да не говорим и за успехите на Депортиво,Хетафе,Реал Сос и други в ЕКТ през последните 10тина години.