Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2015 12:05

Betchualeng Arnaikem написа:
Захарченко написа:Вижте сега, няма смисъл. Той знае за изявлението на Генщаба на Украйна, че няма руски войски, но не го приема! Знае за признанието на САЩ, че са вложили 5 млрд в Майдана, но не го приема. Просто и двата факта са му в разрез с мирогледа-той тях не приема, та какво остава за друго?

Ами.. не мисля, че не може да ги осмисли, не е глупак. Просто е решил, че ще е твърдо СРЕЩУ някого ЗА някого в случая. И майтапа е, че ако го отрече ще си вярва, че не е така. Няма страшно, важи за много хора, доста от тях по принцип умни. Човещинка...

Грешите. Аз съм човек, който не обича на черното да казва бяло, без значение дали ми отърва или не. Позволете ми да имам правото да изразявам друга гледна точка. Няма човек на тази Земя, който ще ме убеди, че в Източна Украйна и Крим нямаше руски военни, ама дали това е било официално или не подкрепено от Русия, няма абсолютно никакво значение. Такива доброволци няма никъде по света ! Ако някой отрече, че Русия е оказала помощ на бунтовнците по какъвто и да е било начин, значи няма абсолютното никакво право на мен да ми говори, че съм бил заставал срещу някого и каквото и да ставало, аз съм поддържал същата теза. Оставете мен, 2/3 от света смята, че има руска намеса в Украйна и те ли действат, като мен ? Ясно, че аргумента – "Всичките сте зомбирани от Западната пропагадна" е много лесен за използване, ама едва ли в това е причината....

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2015 12:07

CTAHKO написа:Дунав, я ни светни, какво знаеш за "мирния план Порошенко" и къде е той, от както твоя любимец и филантроп е дошъл на власт :lol: Що всички спряха да говорят за този план :lol:

Бат Станко не съм подготвен по този въпрос, обещавам скоро да се подготвя и да ме изпиташ !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2015 12:09

dunavfc написа:
CTAHKO написа:Дунав, я ни светни, какво знаеш за "мирния план Порошенко" и къде е той, от както твоя любимец и филантроп е дошъл на власт :lol: Що всички спряха да говорят за този план :lol:

Бат Станко не съм подготвен по този въпрос, обещавам скоро да се подготвя и да ме изпиташ !

На драго сърце ще ти помогна с информация :) Можеш да видиш и датата, от която е влезнал в сила този план :)

http://news.ibox.bg/news/id_505539613
Последна промяна от CTAHKO на 20 фев 2015 12:11, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 20 фев 2015 12:09

В другата тема казах как Русия помогна: с най-важното-командването и организацията на войските. Щабът на ВСН е наистина на страхотно ниво, а от разнородните групи и чети за 8 месеца изградиха модерни батальонно-тактически групи. И тази помощ струва повече от всякакви оръжия и войски!
Много ясно, че ще помогнат! Инак щяха да станат за присмех на цял свят-до тях избиват техни сънародници, а те си седят и си свиркат? Няма как да стане...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2015 12:16

Захарченко написа:В другата тема казах как Русия помогна: с най-важното-командването и организацията на войските. Щабът на ВСН е наистина на страхотно ниво, а от разнородните групи и чети за 8 месеца изградиха модерни батальонно-тактически групи. И тази помощ струва повече от всякакви оръжия и войски!
Много ясно, че ще помогнат! Инак щяха да станат за присмех на цял свят-до тях избиват техни сънародници, а те си седят и си свиркат? Няма как да стане...

Аз като ти обяснявах, че няма начин Новороссия да загубят, въпреки по-малобройните войски, в началото на теб не ти се вярваше :) Няма кой да ги остави на произвола на съдбата! Това не са нашите продажни политици, оставящи българските малцинства на произвола на съдбата и благословията на чуждите управници 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 фев 2015 12:19

Захарченко написа:В другата тема казах как Русия помогна: с най-важното-командването и организацията на войските. Щабът на ВСН е наистина на страхотно ниво, а от разнородните групи и чети за 8 месеца изградиха модерни батальонно-тактически групи. И тази помощ струва повече от всякакви оръжия и войски!

Половината истина е споделена, сега остана да кажеш и другата, че руски военни са били командировани по един или друг начин в Източна Украйна със знайно или незнайно позволение от Русия.

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 20 фев 2015 12:28

dunavfc написа:Половината истина е споделена, сега остана да кажеш и другата, че руски военни са били командировани по един или друг начин в Източна Украйна със знайно или незнайно позволение от Русия.

Дали отделни хора са командировани или не-не мога да кажа, може да е така, може и да не е. Доколкото ВСН имаха нужда от обучение на артилеристи, танкисти и минохвъргачи, е твърде вероятно. Макар това обучение е по-логично да се води на руска територия. Но руски военни части, с техниката и екипировката си в Украйна? Категорично не.
СТАНКО, така е :) . Даже си намерих мнението от август, когато Донецк беше заграден от три страни, че вероятно до седмици ще падне. Е, таях надеждата за Сталинград, но ситуацията изглеждаше наистина отчайваща-точно като на армията на Чуйков на 18 ноември 1942...обаче леденият полъх на Северен вятър обърна нещата за два дни!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 20 фев 2015 12:34

dunavfc написа:@Der Schmarotzer
Не знам, аз сигурно съм гледал марсианска телевизия, защото видях Киев, като абсолютен разграден двор, препълнел от хора, които си правеха буквално, каквото искат и не бяха много тези, които бяха с маски, униформи, пагони и т.н.

От последните сто поста който си писал тези изрази са най-адекватното твое творение: "Не знам" "...аз сигурно съм гледал марсианска телевизия". Не е лошо като продължаваш да пишеш да ги имаш на предвид и да строиш "тезите" си съобразно тях.
А това е за по-любознателните читатели: нещо повече за предците на днешните бандеровци. Предупреждавам, че не е за слабонервни и за хора под 18 години:
http://fishki.net/anti/1435290-volynska ... oto18.html
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 фев 2015 12:35

Дунаве, рекни на още 2-3 гербера да се регнат за опозиция в темата.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 20 фев 2015 12:37

fcb_bg написа:Дунаве, рекни на още 2-3 гербера да се регнат за опозиция в темата.

Ами, имам трима познати, които са гласували за ГЕРБ, но категорично подкрепят Новороссия...едното не е свързано с другото.

Върни се в “Архив”