ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Мнениеот Joni_ » 26 авг 2011 01:49

Red Warrior написа:На колко си години?

Виж си личните съобщения ,да не пишем тук неща различни от мача .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 авг 2011 01:59

Joni_ написа:

Видях съобщението ти! Мислех, че си по-малък за да напишеш такава глупост, но нямам нерви да се разправям сега. Само за инфо, бил съм на всички мачове от евротурнирите, и хората се изправяха само когато има положение. Чак такова висене цял мач не е имало! И поне да имаше някакви ситуации през мача, а то... Колкото до спама - не ми дреме! Тия модове трият интересните теми дори да няма спам, така че не ми пука ако им спамя в техните.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 26 авг 2011 02:04

Red Warrior написа:
Joni_ написа:

Видях съобщението ти! Мислех, че си по-малък за да напишеш такава глупост, но нямам нерви да се разправям сега. Само за инфо, бил съм на всички мачове от евротурнирите, и хората се изправяха само когато има положение. Чак такова висене цял мач не е имало! И поне да имаше някакви ситуации през мача, а то... Колкото до спама - не ми дреме! Тия модове трият интересните теми дори да няма спам, така че не ми пука ако им спамя в техните.

И кое от това което ти написах е глупост ?
Според мен не не си ходил от много време на мач за евротурнирите в "сектор В" щом говориш, че не си стоял прав ?
С Фулъм ли седеше или може би с Рома или с Базел или с Рапид или с Порто или с Бешикташ ???
На всеки мач съм в този сектор и почти 90 % от хората в него не сядат в тези мачове, да за първенството и купата е съвсем друго, но за турнирите .
Айде лека от мен, на всички ни е гадно и сме разочаровани, но какво да се прави, това е реалността.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 авг 2011 02:10

Joni_ написа:

И кое от това което ти написах е глупост ?
Според мен не не си ходил от много време на мач за евротурнирите в "сектор В" щом говориш, че не си стоял прав ?
С Фулъм ли седеше или може би с Рома или с Базел или с Рапид или с Порто или с Бешикташ ???
На всеки мач съм в този сектор и почти 90 % от хората в него не сядат в тези мачове, да за първенството и купата е съвсем друго, но за турнирите .
Айде лека от мен, на всички ни е гадно и сме разочаровани, но какво да се прави, това е реалността.[/quote]
Ами като не знаеш дали съм ходил не се изказвай, защото на един като теб днес на стадиона щях да му вкарам един в зъбите! Пак ти казвам не се седяло през мачове от евротурнирите, но ЧАК такова висене не е било. Първичност селска някаква... Какво видяха толкова като седяха прави? На Галчев финтовете - ХА ХА!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 26 авг 2011 02:16

Red Warrior написа:Ами като не знаеш дали съм ходил не се изказвай, защото на един като теб днес на стадиона щях да му вкарам един в зъбите! Пак ти казвам не се седяло през мачове от евротурнирите, но ЧАК такова висене не е било. Първичност селска някаква... Какво видяха толкова като седяха прави? На Галчев финтовете - ХА ХА!

Е ама ти трябваше да кажеш, че си раздавач на правосъдие и бияч и да приключим с разговора .
Ей мишки ходите по 1 мач на сезон и си мислите, че това ви е театър, ми пък и биячи го раздавате.Просто нямам думи .

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 26 авг 2011 02:17

Няма да пиша нищо повече. Каквото исках да напиша, го написах в фен темата за Милен Радуканов! БГ футбола си заминава, публиката взе да се връща по стадионите, а играем 30 пъти по-слаб футбол отколкото преди 5-10 години, когато нямаше жив човек по стадионите! СРАМ! Днес ако не играчите, то публиката си свършихме работата! Сектор "Г" беше уникален, горд съм, че бях част от него!

P.S. Въобще нямам намерие да чета коментарите на левскарите, нека злорадстват, хич не ми е да не казвам на какво!
Последна промяна от Morgause на 26 авг 2011 02:19, променено общо 1 път.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 авг 2011 02:19

Joni_ написа:
Red Warrior написа:Ами като не знаеш дали съм ходил не се изказвай, защото на един като теб днес на стадиона щях да му вкарам един в зъбите! Пак ти казвам не се седяло през мачове от евротурнирите, но ЧАК такова висене не е било. Първичност селска някаква... Какво видяха толкова като седяха прави? На Галчев финтовете - ХА ХА!

Е ама ти трябваше да кажеш, че си раздавач на правосъдие и бияч и да приключим с разговора .
Ей мишки ходите по 1 мач на сезон и си мислите, че това ви е театър, ми пък и биячи го раздавате.Просто нямам думи .

Изпитвам голям "респект" когато някой ми каже на колко мача съм ходил - ХА ХА ХА! Между другото - като си пишеш с мен ще стоиш прав :twisted:

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 26 авг 2011 02:19

Morgause написа:Няма да пиша нищо повече. Каквото исках да напиша, го написах в фен темата за Милен Радуканов! БГ футбола си заминава, публиката взе да се връща по стадионите, а играем 30 пъти по-слаб футбол отколкото преди 5-10 години, когато нямаше жив човек по стадионите! СРАМ! Днес ако не играчите, то публиката си свършихме работата! Сектор "Г" беше уникален, горд съм, че бях част от него!

Не си прав, публика все по малко има.Събираме се само за мачовете от евротурнирите.Погледни преди 10 години и ще видиш, че средната посещаемост на Армията е била 5-6000 човека, а сега е 1-2000 !
Иначе другото което казваш е така, в това спор няма !

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 26 авг 2011 02:24

Red Warrior написа:
Joni_ написа:

Изпитвам голям "респект" когато някой ми каже на колко мача съм ходил - ХА ХА ХА! Между другото - като си пишеш с мен ще стоиш прав :twisted:

Ясно ми е колко си ходил по мачове, то си личи приятелю :)
Айде със здраве :)

Върни се в “Архив”