Teo написа:гражданин от село написа:Какъв го играе Томов в ЦСКА и какъв в Лира?
В ЦСКА го играе ''да спася кожата'' от затвора, а в Лира е поставено лице
И как се спасяват от затвора в ЦСКА?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:гражданин от село написа:Какъв го играе Томов в ЦСКА и какъв в Лира?
blue avalanche написа:Teo написа:гражданин от село написа:Какъв го играе Томов в ЦСКА и какъв в Лира?
vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:Аз много добре знам защо са начислени. Въпросът е, че Томов уж се отказва от нещо, за което дори на теория няма как да претендира, просто защото не е върнал заема и залога е взет от заемодателя. Ти като образован по икономическите въпроси не смяташ ли, че това е така? Ако беше върнал кредита на Лира към Манджуков, тогава разбирам Лира да откаже 3-те процента, ама сега кое точно отказва?
Защо да не може да претендира? Това са два отделни заема. По първия заем Томов/Лира е длъжник, а по втория заем ЦСКА е длъжник.
Защото залога са акциите на ЦСКА, тоест собствеността на ЦСКА. След като този залог става притежание на кредиторите, от кой ще си търси лихвата Томов - от тях ли?
Томов/Лира не залага собственост на ЦСКА, а залага своя собственост, защото акциите са собственост на Томов/Лира. След това дава кредит на юридическото лице ЦСКА и ще си търси парите от същото юридическо лице.
А при положение, че ЦСКА е собственост на кредиторите на Лира, ще си ги търси от тях ли? Как ще стане това...
Tommi написа:vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа:Аз много добре знам защо са начислени. Въпросът е, че Томов уж се отказва от нещо, за което дори на теория няма как да претендира, просто защото не е върнал заема и залога е взет от заемодателя. Ти като образован по икономическите въпроси не смяташ ли, че това е така? Ако беше върнал кредита на Лира към Манджуков, тогава разбирам Лира да откаже 3-те процента, ама сега кое точно отказва?
Защо да не може да претендира? Това са два отделни заема. По първия заем Томов/Лира е длъжник, а по втория заем ЦСКА е длъжник.
Защото залога са акциите на ЦСКА, тоест собствеността на ЦСКА. След като този залог става притежание на кредиторите, от кой ще си търси лихвата Томов - от тях ли?
Томов/Лира не залага собственост на ЦСКА, а залага своя собственост, защото акциите са собственост на Томов/Лира. След това дава кредит на юридическото лице ЦСКА и ще си търси парите от същото юридическо лице.
А при положение, че ЦСКА е собственост на кредиторите на Лира, ще си ги търси от тях ли? Как ще стане това...
Какъв е проблемът? Написах ти, че това са два отделни заема. Задължението на юридическото лице ЦСКА няма никакво отношение към кредитните отношения между Томов и Инджов и Манджуков.
Драган ми дава кредит на мен, а аз ти давам кредит на теб. Ти имаш задължение към мен и трябва да ми върнеш парите, като изобщо не те засяга какви са моите кредитни отношения с Драган, дали си изплащам кредита, или не.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Teo написа:blue avalanche написа:Teo написа:гражданин от село написа:Какъв го играе Томов в ЦСКА и какъв в Лира?
Лесно, има зад гърба си клуба които му е като патерица в съда
Tommi написа:Драган ми дава кредит на мен, а аз ти давам кредит на теб. Ти имаш задължение към мен и трябва да ми върнеш парите, като изобщо не те засяга какви са моите кредитни отношения с Драган, дали си изплащам кредита, или не.
vaskonti написа:Как да няма отношение, като ЦСКА е залогът по тоя кредит![]()
Ако изобщо може да има някакви претенции, то те ще са за прихващане на двете лихви и за даден период по първия кредит да се начисли не 7, а 4%. Нищо повече.
blue avalanche написа:Teo написа:blue avalanche написа:Teo написа:гражданин от село написа:Какъв го играе Томов в ЦСКА и какъв в Лира?
Лесно, има зад гърба си клуба които му е като патерица в съда
Какъв клуб,какви патерици???Не знаех,че в съда важи кой в какъв клуб го играе някакъв си???
Ми бат' Цецо да се пише някакъв в ЦСКА-то,че да отърве и той пандиза???И Ал.Петров - Трактора да вземе една длъжност при вас...
Така ставало то!
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
гражданин от село написа:Tommi написа:Драган ми дава кредит на мен, а аз ти давам кредит на теб. Ти имаш задължение към мен и трябва да ми върнеш парите, като изобщо не те засяга какви са моите кредитни отношения с Драган, дали си изплащам кредита, или не.
Примерът ти въобще не е верен в случая.За това питам какъв е Томов в ЦСКА и какъв в Лира?Много е омешаха нещата кога действа като ЮЛ и кога като ЧЛ и дали тази интерпретация е изобщо вярна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта