Формула 1 - Сезон 2012 (Официална Тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Формула 1 - Сезон 2012 (Официална Тема)

Мнениеот MuFc1878 » 22 апр 2012 17:41

Маса набира скорост :) Скоро ще почне да базика испанеца!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 апр 2012 17:51

MuFc1878 написа:Маса набира скорост :) Скоро ще почне да базика испанеца!

Даже в един период от надпреварата, Нандо задържаше Фелипе, който си беше откровено по-бърз.
Обаче не последва заповед да го пусне, щото пък зад Масиньо беше Люис ... :x
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 апр 2012 22:37

"Всяка точка ще има значение накрая"
"Много съм щастлив, че успяхме да спечелим отново точно в Бахрейн. Не бяхме уверени дали ще бъдем достатъчно конкурентоспособни още тук. Мисля, че в Китай си взехме много добър урок за слабостите на болида. Решението да караме аз и Марк с двата различни пакета се оказа печелившата формула за намирането на най-добрите настройки. За Бахрейн се концентрирахме над новия пакет и натиснахме здраво, за да сме отново бързи", заяви Себастиан. "В момента се наслаждавам на победата и не мисля какво ще се случи след три седмици в Испания. Или поне днес няма да мисля за това. Сезонът ще бъде много тежък и оспорван до последното състезание. Всяка точка ще има значение накрая. Остава ни да продължаваме да работим и да не спираме да се развиваме", завърши германецът.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 апр 2012 22:38

Райконен доволен от второто място
"Смятам, че се справихме добре, но съм разочарован, че не се пробвах да атакувам Себастиан и да спечеля състезанието. В началото направих малка грешка и загубих позиция, но успях да наваксам. Просто не бяхме достатъчно бързи за втори опит да изпреваря Фетел. В крайна сметка, когато ми се отвори възможност, аз избрах грешната страна и нищо не се получи. Това бе единственият ми шанс. Доволен съм обаче, че с Ромен сме на подиума и дадохме повод за радост на отбора.", сподели той.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 апр 2012 22:38

Шумахер се радва на мястото си в точките
"Първата ми обиколка бе ужасна. Радвам се, че успях да се завърна и в крайна сметка да взема максимума от това състезание. Доволен съм от уикенда в Бахрейн. Петото място ми дава възможност да се поздравя с още ценни точки и да запазя позиция в класирането. Сега ни очаква мало почивка, в която освен, че ще съберем малко сили, ще поработим по още подобрения по болида, преди началото на европейските кръгове.", сподели той. Неговият съотборник Михаел Шумахер допълни:

"Няма как да не съм доволен от десетото място имайки предвид откъде тръгнах днес. Старт от 22-ро място, борба за 10-а позиция и нито един инцидент. Така мога да обобщя днешното състезание. Сега ни се отваря възможност да решим някои наболели проблеми в паузата преди старта в Барселона.", сподели той.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 апр 2012 22:39

"Не знам какво точно се случи"
"Трябва да разследваме причините, заради които изпуснахме изключително важни точки за шампионата. Нямаме право повече да губим по този начин. Но това е моторният спорт и тези неща са част от него", заяви Люис. "Не знам какво точно се случи, но много разчитах вторият стоп да мине безпроблемно. За съжаление се получи същото като с Дженсън миналата седмица, ако не и по-лошо. Така останахме само с четири точки от Бахрейн, след като лошият късмет налегна и Дженсън със спуканата гума", завърши британецът.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 апр 2012 22:39

Фернандо очаква адекватно решение на стюардите за Розберг
"Не мога да повярвам, че след четири състезания, от които максималният брой точки, който можеш да събереш е 100, аз съм само на 10 точки от лидера в класирането. Това е нещо като подарък, имайки предвид как се представяме до момента в шампионата. От една страна съм доволен, че успяхме да се класираме пред пилотите на Макларън, но от друга страна съм натъжен, че сме на цяла минута зад Фетел. Каквото и да решат стюардите за Нико ще е правилно. Той направи това и с мен и с Люис и не мисля, че трябва да се позволява подобно поведение.", сподели той.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 апр 2012 22:40

Спукана гума и повреди костваха точките на Дженсън
"Балансът на болида днес не беше какъвто очаквах. През цялото състезание се мъчих с пързаляне на задницата, което не ми позволяваше да натискам и да извлека максимума от болида. Не мога да си обясня слабото ни представяне днес, нямахме никакви шансове да се борим с Ред Бул или да гоним темпото на Лотус", заяви Дженсън. "В последните няколко обиколки усетих, че спуках дясна предна гума. Малко по-късно болидът стана много шумен и реших, че имам проблем с изпускателния колектор. Накрая се прибрах в бокса с повреден диференциал. Уикендът беше много труден за всички в отбора, изпуснахме много точки, които сега трябва да наваксаме още в Испания, ако искаме да останем в борбата за титлата", завърши британецът.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 апр 2012 22:40

"Спечелих добри точки днес"
"Направих добър старт. Нямах КЕРС в първата обиколка и ми беше трудно да притисна Люис Хамилтън, но после системата се оправи и успях. По време на първите два стинта нямах възможност да гоня темпото на двата Лотус-а и това на Фетел", заяви Марк. "Спечелих добри точки днес и като цяло съм доволен от четвъртото място. Нямам търпение да дойде състезанието в Испания, където се надявам да сме още по-бързи и да се борим отново за победата", завърши австралиецът.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 апр 2012 22:41

Розберг се размина с наказанието
Пилотът на Мерцедес Нико Розберг успя да избегне наказанието в днешното Гран при на Бахрейн. Германецът бе разследван от стюардите, след като се опита да избута Фернандо Алонсо, а след това и Люис Хамилтън на пистата, в опит да го изпреварят. Оказва се обаче, че според правилника, Нико затваря и Люис и Фернандо по един и същи начин - с право движение без никакви други криволичения, което е напълно по правилата. Това, което оправдава напълно Розберг според стюардите пък е фактът, че Нико започва въпросната маневра, преди неговите съперници да се опитат да го изпреварят.

Върни се в “Архив”