Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот Жоржиньо » 09 яну 2012 16:39

tevez написа:Футболистът на Левски Мариян Огнянов може да премине в Берое Стара Загора, научи Гонг. Очаква се в близко бъдеще да има яснота около бъдещето на халфа, който допусна сериозен гаф през зимната пауза, когато катастрофира в нетрезво състояние.

Доста клубове от А група следят ситуацията свързана с родения в Лом атакуващ полузащитник. Запознати твърдят, че Огнянов няма да има трудности да си намери нов клуб, стига Левски да не иска прекалено много пари за него.

Огнянов остана в София и тренира с юношите на отбора, докато първият тим е на подготовка в Агиа Напа.

А дано,че не мога да го търпя тоя вече...ДА СЕ МАХА!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 09 яну 2012 17:02

Мнениеот blue avalanche на 09 Яну 2012 16:26

scooool написа:Взе да става голяма закъсвация от към играчи, поне в средата на терена имаме само четири Гаджев,Тасевски,Димов и Грийн а, ако някой се контузи?.Казаха две нови попълнения още и това ме тревожи защото централните ззащитници бяха зле не вярвам да се оправят,крилата там Райков дава надежди и толкова, поне един нападател ни трябва.Сметката ми излиза на поне два пъти повече и това ме притеснява.

п.с дано не мъчат Йовов и Цветков като халфове не, че нямат качества просто там се иска най-много бягане.

Че то,ако е да няма бягане,къде предлагаш да сложат Йовов?Вратар? :lol:
В схемата на Костов Райков,Младенов,Христов и Калво са си халфове.Външни халфове им викат. ;) Имаме още и близнаците,единият от които направи добро впечатление срещу Етър.Нахакан,със самочувствие и нелоша техника.Ако чак толкова закъсаме в средата-чудесна резерва.
”Да обичаш,когато те обичат е човешко!Да мразиш,когато те обичат е жестоко!Да обичаш,когато те мразят е Велико!”

Абе мен ти винаги си на контра!!!!!!! нима си доволен от тези на който им слагаш гръмкото определение външни халфове, по принцип избягвам конфликта, но в случая не мисля, че си прав.До колко разбирам ние играем схема 4-1-4-1 крилата са задължителни и поне два атакуващи халфа в тази схема,а ние имаме всичко на всичко четирима + тези който трябва да се сменят като дефанзивен.Близнаците са 95 набор не е сериозно да се мисли, че ще се наложат.За Йовов само комплименти, но просто не става на тази позиция на която го мъчат.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 яну 2012 17:10

scooool написа:
Абе мен ти винаги си на контра!!!!!!! нима си доволен от тези на който им слагаш гръмкото определение външни халфове, по принцип избягвам конфликта, но в случая не мисля, че си прав.До колко разбирам ние играем схема 4-1-4-1 крилата са задължителни и поне два атакуващи халфа в тази схема,а ние имаме всичко на всичко четирима + тези който трябва да се сменят като дефанзивен.Близнаците са 95 набор не е сериозно да се мисли, че ще се наложат.За Йовов само комплименти, но просто не става на тази позиция на която го мъчат.

Къде съм писал дали съм доволен или недоволен?Просто писах,че Костов ги брои за халфове.Понятието "крила" вече е отживелица."Гръмкото определение" външни халфове не им го слагам аз.Слагат го по-разбиращи от теб и мен хора.
Слушай "Гонг"!Казаха,че един куп холандци от Аякс са дошли в лагера на Левски в Кипър. ;)

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 09 яну 2012 17:25

В същото време стана ясна и офертата, която са предложили от Левски за другото от летните попълнения Жугурта Амрун-Жужу. Сините от София са предложили да вземат Жужу изцяло без пари срещу 70 или 80 процента за Черноморец при следващ трансфер.

На "Лазур" обаче са отказали предложението, тъй като пострадали при предишна сделка от този тип. През 2006-а година Черноморец продаде на Левски Георги Сърмов, а в договора бил включен и процент при следващ трансфер. Малко по-късно Левски продаде Георги Сърмов на турския Касъмпаша, но заедно с Николай Димитров. Тогава от Герена са взели обща сума за двамата, но посочили, че по-голямата е за Димитров, докато за Сърмов е едва ли не символична. Така процентът за Черноморец се оказал доста малък.
;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 яну 2012 17:31

kufur написа:В същото време стана ясна и офертата, която са предложили от Левски за другото от летните попълнения Жугурта Амрун-Жужу. Сините от София са предложили да вземат Жужу изцяло без пари срещу 70 или 80 процента за Черноморец при следващ трансфер.

На "Лазур" обаче са отказали предложението, тъй като пострадали при предишна сделка от този тип. През 2006-а година Черноморец продаде на Левски Георги Сърмов, а в договора бил включен и процент при следващ трансфер. Малко по-късно Левски продаде Георги Сърмов на турския Касъмпаша, но заедно с Николай Димитров. Тогава от Герена са взели обща сума за двамата, но посочили, че по-голямата е за Димитров, докато за Сърмов е едва ли не символична. Така процентът за Черноморец се оказал доста малък.
;)

Има още една активна тема за Левски, та побързай и там да си пуснеш "новината", която разисквахме в нарочна тема по случая!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 яну 2012 17:58

В сряда Тонев се среща с Херо в Бургас!Тема на разговорите:дълга от 100хил. евро и ТРАНСФЕРЪТ на Жужу!За изчиставане на дълга от Левски са предложили Огнянов и Христов,Херо иска Огнянов и Башлиев.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 яну 2012 18:02

само ден след интервюто на Тонев,днес излиза новина която е малко смущаваща.
Нови трудности за Гонзо и Тонев по селекцията.Както се казва нищо ново и добро относно селекцията в Левски-много жалко.
С кого преговаряте бре хора,кои са тези футболери и ако утре Тонев не излезе и не каже за тези банки,абе въобще за всичко което става въпрос в клуба-ще ми падне в очите.Сега естествено чакам и решението за Локото.
Да се върна на селекцията:Тонев каза че лично преговаря с двама,Гонзо и Батков казаха че общо трансферите ще са 4-входящи,за изходящи не са казвали.
Вратари имаме-според мен добри.Отляво и отдясно отзад също сме добре.Централните ни защитници са само двама,което малко ме притеснява още повече формата на Милиев през есента беше трагична,Иво му е време да покаже за какво го взехме и да разрие качествата си,тук искам ново име защото Грийн не е за отзад,той дори няма да е титуляр ако играта му е същата както през есента.
Халфове-Гаджев,Грийн,Тасевски,Димов,Райков,Йовов,Христов,Калво,Младенов,Цветков-тук си мисля че няма да търсим нови играчи,защото както се вижда списъка е голям.
Нападатели:Арс,Вутов,Коен-е тук сме най-зле,обачеееееееееееееееееееее търсим под дърво и камък нов отбор на Арс не защото е слаб футболер и защото Костов не го иска,а защото имаме да даваме 150хил.евро на холандците.Да продадеш единствения си нападател е най-голямата глупост,освен ако не търсим двама нападатели.
Левски ще играе 4-1-4-1като нямаме да имаме типичните ,,крила,,то вече никъде ги няма.Ако съдим постройката на Барса ние ще изглеждам по-същия начин,сега да не ме грабните видите ли този си мисли че ще сме Барса,не просто философията на Костов е такава.
Та има ли според вас нормални управници които да си гонят единствения нападател.Не съм адвокат на Арс,но знам че няма как да намерим нападател ,който да ни пасне като дялан камък.Давид Вия-е модела ни за нападател-къде ли се крие той в този момент,с Цветков и Йовов обаче схемата на Нии няма как да тръгне и да не дава Господ адаптацията на новия ни голаджия да е дълга или някаква контузия и сезона свършва.
От днес съм малко песимист за случващото се при нас,но вярата ми е голяма в Тонев,Костов и ииииииии Гонзо.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 яну 2012 18:11

ама и Херо е една лисица-само каква лисица е ......Башлиев е няма да го вземеш братле пък си го дръж тоя Жужу при теб.
Все пак шефовте на Левски имат думата ,но ако пак се издъним и им дадем двама играчи+проценти и кинти ставаме за смях за пореден път.
Христов също да не се пипа.
Виж Мариян сам си е виновен и дано не се провали отново има хляб в него ама само с хляб не става.

Извън темата някой знае ли статута на Сашко Киров-чета за някъв дълг към Черноморец-Херо лисицата май се отказа от него.
LEVSKI_FOREVER

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 яну 2012 18:12

Нашият президент трябва да е загубил ума си да продаде Жужу на вас.Едва ли ще изкарате 600-7000 00 хиляди евро за него.
Мариян Огнянов не го искам в нашия отбор.Христов и Башлиев вместо 100-те бона звучи по-добре.Много съм доволен от Балджийски как играе при нас.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 яну 2012 18:19

zlatan

ЛЕВСКИ” ДЪЛЖИ 200 000 ЛЕВА ЗА СТАРОКИН

“Левски” дължи 200 000 лева на Черноморец около трансфера на Орлин Старокин. Това окончателно стана ясно, след като “сините” не успяха да изпълнят условие по сделката.
Защитникът премина на “Герена” в началото на сезона. Двете страни се разбраха “сините” да платят 100 000 евро за юношата на ЦСКА и да пратят в Бургас младоците от собствената си школа Борислав Балджийски и Александър Киров.
Впоследствие обаче Киров не успя да покрие медицинските тестове на стадион “Лазур”, след като лекарите на Черноморец му откриха травма. Заради това трансферът на Старокин беше пред провал.
Това предизвика договорка между двата клуба. Според нея, ако Киров не успее да излекува травмата си до края на 2011 г., “Левски” ще трябва да доплати още 100 000 евро. Към момента Александър Киров все още продължава да лекува травмата.

ХЕРО ОТРЯЗА “ЛЕВСКИ” ЗА ЖУЖУ, ЧЕРНОМОРЕЦ ИСКА 600 000 ЕВРО

Треньорът на Черноморец Димитър Димитров е отрязал мерака на “Левски” да се сдобие със звездата на бургаския клуб Жужу. Наставникът на “акулите” е обявил цена от 600 000 евро за олимпийския национал на Алжир.
Лично новият шеф на “Герена” Иво Тонев се е обадил на Херо в четвъртък, за да пита за цената на играча, чието име е Жагурта Хамрун. Димитров е обяснил, че това е цената на футболиста, която Черноморец е обявил и пред заинтересуваните турски клубове, пише “Меридиан Мач”.
Както е известно, алжирецът беше на косъм от трансфер в Самсунспор, като двата клуба се бяха разбрали за цената. Жужу обаче не прие личните си условия и сделката пропадна. Интерес към футболиста има и руският Краснодар.
“Левски” има интерес и към друг футболист на Черноморец. Това е защитникът Енис Хайри. Тунизиецът с германски паспорт има по-голям шанс за трансфер на “Герена”, тъй като договорът му с “акулите” изтича в края на сезона.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Архив”