smoothc написа:Проста статистика:Погледни колко пъти топ отборите от Испания, Италия, Германия, Франция са се дънили срещу тези категории отбори(2-ро и 3-то ниво) и ги сравни с честотата на издънките при топ отборите от Висшата лига.
Гарантирам, че разликата ще бъде умопомрачителна!
А питаш ли се защо или просто си го чул някъде от Боби и мислиш, че ще свърши работа за у форумо?

Едно е Челси и Арсенал да гостуват на Палас, съвсем друго Реал и Барса на Хетафе. Още повече ти сам каза колко са важни традициите всъщност. В Испания Реал и Барса са доминирали в почти всички ери. Изключение правят 30-те години на Билбао и тук там някоя друга спечелена титла пак от тях, Атлети (10) и Валенсия (мисля 6). Поединично има също няколко шампиона. Виж, аз за конкуренция не говоря нищо. Знам, че няма с какво да изляза на сцената и си мълча. Но пък и ти като виждаш резултатите в Европа, вземи също замълчи, дявол го взел. Нямате какво да кажете, ала пак ви лаят балалайките.
Пак казвам. Вземи за пример Реал и Барса с ПСЖ. Едните се борят до последно за титлата, другите я имат теоирично още десетия кръг (изключение прави този сезон), а към февруари-март е решено. Защо тогава максимумът им дотук е 1/4 финал? Ето че все пак и този мит бива разрушен. Защо англичаните стигаха финали между 2005 и 2012 с малки изключения? И тогава имаха мачове докато другите от топ първенствата почиват. Пореден мит в канала.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]