entwickler написа:И сега сумата от трансфера на Вутов трябва да отиде за заплата на Божинов?
нали ще стои 6 месеца, едва ли ще му даваме по 100 хил. евро на месец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
entwickler написа:И сега сумата от трансфера на Вутов трябва да отиде за заплата на Божинов?
ralka_levskarka написа:Ааа, Божинката трябва да дойде, колата му ми е нужна
milen.hristov написа:ralka_levskarka написа:Ааа, Божинката трябва да дойде, колата му ми е нужна
A на мъжката част от публиката жена му ни е нужна. Поне всички ще си тръгваме от стадиона задоволени независимо от резултата
"...Стойността на трансфера е около 600 000 евро, като повечето от тях са бонуси, които ще се натрупат при определен брой изиграни мачове от Вутов в бъдеще."
milen.hristov написа:ralka_levskarka написа:Ааа, Божинката трябва да дойде, колата му ми е нужна
A на мъжката част от публиката жена му ни е нужна. Поне всички ще си тръгваме от стадиона задоволени независимо от резултата
Божи лесен но другите да видим какви ще са защитниците халфаalexveselinov написа:Аз съм ЗА. Божи може да вдигне класата на отбора. При това безпаричие кой добър нападател ще дойде в Левски? Берое ще искат много пари за Венци Христов, и поне за сега този трансфер ми се вижда невъзможен. Ако доведат някой свободен агент, каква е гаранцията, че и той няма да е някое менте!?
Levskar_90 написа:Тя Николета точно при тебе ще дойде![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта