Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 24 ное 2012 09:44

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:]

Стойчо идва в ЦСКА в средата на март, интервюто е от началото на юни.Направи сметка колко пъти е трябвало да вземе заплата за това време.Сам ли ще го направиш, или аз да ти помогна?!?

А сега ми обясни с какво съм излъгал или манипулирал, като написах за два месеца без заплата!

ПП-Хората говорят за мен с презрение?И кои са тези хора?Тези, на които не им харесва написаното, в чието число си и ти, нали?Тези, за които съперникът е говедо, отборът е отборче, стадионът му е ГейАрена....това ли са "хората"?

Ми сметни ги де,колкото и да увърташ заплатите са повече от 2!Спри с манипулациите,че вече никой не ти вярва.А въпроса ти:"Ако са повече от два къде е манипулацията?" е малко нагъл.Та ти по тази схема може да обвиниш всеки !Очаквам,че след Младенов идва ред и на Попов да бъде обвинен в реване,че не получавал заплата http://www.blitz.bg/sport/article/144203.

П.П.
Хората които те презират са тези които мразят да ги манипулират.Тези за които като разберат ,че нещата които представяш за истина се оказват 50 процента лъжа не ти мълчат,а директно ти го казват в очите.

Ти някога работил ли си на трудов договор, за да твърдиш, че като постъпиш в средата на март, то до началото на юни трябва да получиш повече от 2 заплати?И аз сега директно ти казвам в очите, че си манипулатор, защото даваш невярно твърдение за това, колко заплати трябва да получиш на третия месец от началото на трудовият ти договор.Стойчо сигурно изобщо не е манипулатор, нали?!Той говори истината, само истината и нищо друго, освен истината.Сигурно затова го гледаш в очите така, както вярващ християнин гледа папата или патриарха.. и попиваш ли попиваш мъдрост от думите му.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 ное 2012 10:48

Кашчей написа:
BRF написа:А ти виждал ли си фишовете на нашите футболисти?Кажи Къцамун!Вече не си и интересен!Доста си предсказуем!Вечно на въпрос с въпрос!
п.п.Херо взима най-голяма заплата в Черноморец!

Какво да ти кажа, Фънки, аз не съм счетоводител или касиер в Черноморец.Ти, като виден фен на ЦСКА, откъде имаш инфо за Черноморец?

ПП-Ненапразно добавих, че въпросът ми беше за нормални отбори, а не български!

Къцкааа,Къцка!А случайно да си счетоводител на нормалните според теб отбори,че да знаеш кой,колко взема!Като съм от ЦСКА не мога да знам какво става в други отбори ли?Трябва ли да съм фен на Черноморец за да имам инфо :shock: :lol: !Злобата замъглява мислите ти!

SEKTOR G CSKA
Контакти:

Мнениеот SEKTOR G CSKA » 29 ное 2012 00:10

И след днешният ден ли противниците на Стойчо са тук :) :) ????
Успех на Стойчо и момчетата при нас :) :) :) !!!!!

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 30 ное 2012 10:36

Стойчо захапа Левски: А когато ЦСКА страдаше, бях наречен ревльо
30 ноември 2012 10:20
Фотограф: Десислава Комарова
"Когато сините се борят за титлата, всички ставаме загрижени", заяви Младенов

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов захапа Левски, след последните събития свързани с мача Ботев Пд - Лудогорец. Екзекутора на Ливърпул заяви, че когато червените са били ощетени през пролетта в борбата за титлата, тогава не е имало вой срещу отбора от Разград.

"През миналата пролет ситуацията беше същата, но тогава на мен ми казаха, че съм ревльо. Тогава обаче беше 10 пъти по-скандално. Защо пролетта не се поде тази кампания, която виждаме сега? Защото беше ЦСКА, а сега е заинтересуван друг клуб - Левски, и виждате, че нещата са коренно различни. Когато говоря нещо, знам какво говоря. Когато в играта е Левски, всички ставаме загрижени", коментира пред TV7 Младенов.

За пореден път Стойчо е болезнено прав, само че на приятелките от подуяне истината не им изнася :idea:

100years
Контакти:

Мнениеот 100years » 30 ное 2012 12:28

В случея е ощетен целия български футбол от ТУМОРА Лудогорец

ТОИ не умира

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 ное 2012 16:49

Интервю на Стойчо Младенов за скандалите в българското съдийство!

И един интересен коментар на В.Василев в спорт1.бг:

Преди няколко дни в. „Тема спорт” излезе с информация, че Стойчо Младенов се е провалил на всички фронтове и преди всичко, когато през пролетта беше изпуснатата титлата, и затова до края на годината „екзекутора на Ливърпул” най-вероятно ще бъде освободен. В началото на март, няколко дни преди Стойчо да бъде назначен, заради отчаянието от слабата игра срещу Черноморец, същият вестник писа, че ЦСКА едва ли ще успее да се класира сред първите четири отбора в първенството и затова класиране в „зона УЕФА” ще трябва да се смята за голям успех.

На всичко отгоре се оказа, че нароченият за „ревльо” наставник, е имал пълното право да недоволства от начина по който бе отнета титлата на червените през тази пролет. Само, че сега Таско е „престъпник”, а след пролетния мач в Перник, когато спести дузпа и червен картон на бъдещия вратар на Лудогорец Иван Чворович, всичко си беше в реда на нещата. Впрочем зададохте ли си въпроса, защо чак сега се извади видеозаписа с вечерята на Пастата в Разград? И дали ако през пролетта конкурент на отбора на Домусчиев беше Левски, този запис нямаше да се появи още тогава? Разбира се всеки, който познава поне малко българската футболна действителност знае отговора, защото знае, че след един отменен гол на сините, при 1:4 във Варна, беше сменен шефът на съдийската комисия, а играч на ЦСКА може да бъде наказан за дори за червен картон в контролен мач (Зе Руи през есента на 2008 г.). Или, че Гонзо през пролетта на 2006 г. може да бъде картотекиран против всякакви правила, а през 2012, футболистите на ЦСКА не могат да бъдат картотекирани, въпреки, че всички необходими документи са налице. И ако някой все още не е разбрал каква е причината за всичко това, ще му кажа, че тя е същата поради, която докато се говореше за това как Миньор е играл с юношите срещу Лудогорец, беше „забравено”, че през есента на 2006 г.Марек направи същото за да не се уморят играчите на запътилият се към „17 мига от есента” тим на Левски. Причината е същата поради, която преди около година, тези, които търсят корупцията във футбола, не обърнаха особено внимание на твърдението на Херо, че хора близки до Герена, се опитвали да „пробият” негови играчи. Същата поради която, когато Стойчо Младенов обяви, че не иска някои съдии, които вече бяха „порязвали” армейците, да свирят на неговия тим, никой не си спомни, как през есента на 2006 г., Христо Ристосков, който беше наказан защото ощети грубо ЦСКА в Ловеч, веднага след изтичане на наказанието, получи наряд за „вечното дерби”, за да „отреже главата” на червените с една дузпа измислена след симулация на Боримиров. Става въпрос за същия сезон, за който бившият генсек на БФС Емил Дачев, твърдеше, че е чул как Боби Михайлов нарежда на шефа на съдийската комисия Боре Александров, как да се свири при гостуването на Левски на Черно море. А спомняте ли си медийните пируети от есента на 2004 г., когато в Дупница Сакалиев подаде с ръка за гола на Хазуров. Тогава това изпълнение не само беше обявено за „престъплението на века”, но някои екзалтирани юристи от ръководството на Левски дори заплашваха със съд. Само няколко седмици по-късно обаче, когато сините изравниха по същия начин срещу ЦСКА, същите хора обясниха пред камерите и микрофоните, че тази съдийска грешка била само малка компенсация за големите неправди срещу Левски.

Очевидно е, че каквито и недостатъци да има Стойчо Младенов като треньор, той много добре знае с какъв противник си има работа. Затова, след наказанието на Таско Тасков, наставникът на червените заяви, че „когато е за Левски”, всички скачат, а когатое ощетен ЦСКА се приема за нормално. Ясно е, че Стойчо познава сините медийни пируети от много време. Защото и в по-далечната история на сините се е стигало до куриози в опитите да се защитят подуянските интереси. Като например мотивите на футболните власти да отхвърлят контестацията на ЦСКА през есента на 1976 г., когато реферът Димитър Пармаков направи истински чудеса, за да избута Левски до незаслужена победа. Тогава грешките бяха такива, че нямаше как да бъдат отречени, но от футболната централа обясниха, те се дължали на лошата физическа подготовка на Пармаков. С други думи, той бил далече от събитията, не виждал добре какво става и за всеки случай винаги отсъждал в полза на Левски.
И така, след медийните пируети около Таско и Пастата вече се разбра, че голяма част от обвиненията към Стойчо и по точно тези за загубената титла, са неоснователни. Като се добави и това, че въпреки цялата какафония осигурена от неадекватното ръководство на „титаните” и непрестанните опити на БФС да „прецаква” ЦСКА, червените и през тази есен са сред първите в класирането, а за купата успяха да елиминират Лудогорец, става ясно, че треньорското ръководство трябва да получи много висока оценка. И ако догодина пак се появи шанс за нещо по-значимо (с оглед на леката програма това не бива напълно да се изключва), шефовете (които и да са те), не трябва отново да се дистанцират от отбора, така както по думите на Мораеш, Галчев беше през пролетта.

Валентин Василев
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 05 дек 2012 16:50

Стойчо им бърка здраво отзад и обърка доста сметки на всички онези, които направиха и невъзможното да изключат рано-рано ЦСКА от борбата за титлата. Затова и услужливите медии излизат през ден с големи заглавия, как Стойчо се скарал с всички в ЦСКА, какви комисионни вземал, как едва ли не всеки ден щял да си тръгва, всичко това е защото ги е СТРАХ :idea:
Затова и всички армейци трябва да бъдем неговата опора и да не даваме дори най-малък повод за съмнение, кой е най-подходящия треньор на ЦСКА в този труден момент за отбора. Защото можете да бъдете сигурни, че всички онези подли и малки душички, ще направят всичко възможно той да напусне клуба, защото ги е СТРАХ :idea:

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 19 дек 2012 10:41

истината е че до края на седмицата можем да бъдем с нов треньор
в този ред на мисли какво е вашето мнение относно бъдеща смяна, и кой би бил най-подходящия вариянт за нов наставник
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Мнениеот baerba1995 » 19 дек 2012 10:50

Дните му на "Българска армия" са преброени

С всеки изминал час възможността Стойчо Младенов да продължи да води ЦСКА става все по-малка. В понеделник треньорът даде отчет на ръководството, а успоредно с това шефовете са му поставили две условия. Първото е да намали заплатата си наполовина, а второто да понесе санкция заради отпадането от Мура и четвъртото място на полусезона.

Става въпрос за глоба в размер на 40 хил. лева, която се равнява на 30% от по 3 месечни заплати. Младенов се е съгласил с първото условие за намаляване на заплатата си, но само при положение, че всички задължения към него и екипа му бъдат изчистени. Това означава, че за да намали възнаграждението си ЦСКА трябва да плати близо 200 бона на него и екипа му. Това са парите, които треньорите имат да взимат към днешна дата. Ръководството на "червените" обаче няма да изпълни това условие, а в същото време и Младенов не е дал индикации, че е съгласен с глобата за резила срещу Мура и слабия полусезон.

Всичко това е на път да предреши съдбата на Екзекутора на "Армията" и най-вероятно до края на седмицата той вече няма да бъде треньор на ЦСКА. Очаква се в петък Младенов ще бъде освободен от поста си, а до края на годината шефовете ще изберат кой да го замени

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Мнениеот Udoji90 » 19 дек 2012 10:56

Недейте да реагирате прибързано. Досега съм видял такава новина, цитирана само от "7 дни спорт" и "Тема спорт". И от едните, и от другите излизат предимно глупости, измислици и провокации (то това важи за 90% от спортните медии де).
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”