Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Logical person » 19 апр 2015 23:41

petko.h.markov написа:Те дават пари като кредит,не купуват акции.Има разлика нали.

Айде бе. Тези 495 000 акции Манджуков нали ги е купил ? А кредитите дето са ги давали, нали са очаквали да си ги получат. И Инджов казва, че до последно се е надявал Томов да си плати и да си му останат акциите.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 апр 2015 23:57

vaskonti написа:
onegavon написа:Човече, при феновете няма дилема/ако въобще знаеш значението на термина/.Те са инвестирали в клуба на сърцето си без въобще да мислят за други опции. Другата ти грешка е ,че тия не са инвеститори.Инджукови са кредитори и по стечение на обстоятелствата са станали мажоритарни собственици.Придобиването на ЦСКА за тях не е инвестиция, а получено обезпечение по даден кредит и те се държат точно както подобава на долни лихвари.Гледат да минат с по- малко разходи и да се оттърват от нежелания залог. Нямат никакво намерение да оздравяват "предприятието". За това и ще изкарат какъвто им трябва за техните цели резултат от вътрешния одит.Наблягам на думата "вътрешен".

Човече, не аз отворих дума за дилемата на феновете, а logical percon. Така че, тия обяснения към него, на мен са ми ясни. Именно защото са ми ясни направих уточнението, че дилемата при инвеститорите няма нищо общо с феновете.
В крайна сметка какви лихвари са, след като те ще си търсят лихвите и главницата не от ЦСКА, а от Лира - нали на Лира са дали пари? По-горе Кировец ми цитира изказване на Томов, че лихвата от 3% се осчетоводява в ЦСКА, но той нямало да си я иска. Значи ще си иска само самия заем + 7-те % лихва?
Значи, тук става нещо доста интересно...
Фамилиите отпускат заем на Лира с лихва 7% със залог акции на ЦСКА.
Лира отпуска същите пари като заем към ЦСКА с лихва 10%, но да кажем, че вярваме на Томов и той няма да си я иска - в случая това не е важно.
Лира не връща кредита и фамилиите прибират залога - акциите на ЦСКА.
Какво излиза - фамилиите дължат сами на себе си един заем със 7% лихва. Нещо като вътрешни дългове на свои фирми. Нещо като дълговете на ЦСКА към фирми на Титан.
В крайна сметка се вади от единия джоб и се слага в другия.

Най- общо е така! Обаче, никой не каза точно кой е отпуснал прослувутия кредит срещу който Лира залага акции.Знае се само ,че накрая Инджукови придобиват 56% от акциите на ЦСКА как точно са разпределени между тях те си знаят.Другото което се каза,че заема е около 500 хил. евра и касае случая Пакурар и може би още някакви по-малки задължения.Сега вече може да се направи някакво приблизително изчисление по клоко им се връзва 1 бр акция.Бих казал, че е под номинала и то доста.Така,че наистина се дължи един кредит към Инджукови най- общо казано от 500хил. евра , но пък те получиха клуба с доста по- голяма номинална стойност. Остава да видим и пазарната такава. За мен и по някои други информации ще се опитат да го препродадат и то с печалба най- вероятно.Колкото и да реват дълга е управляем, а те реват по ред други причини.Друг път ще ги коментирам само ще кажа ,че главната е за алиби/ застраховка/.
]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 апр 2015 08:28

Logical person написа:
petko.h.markov написа:Те дават пари като кредит,не купуват акции.Има разлика нали.

Айде бе. Тези 495 000 акции Манджуков нали ги е купил ? А кредитите дето са ги давали, нали са очаквали да си ги получат. И Инджов казва, че до последно се е надявал Томов да си плати и да си му останат акциите.

Благодаря за точно този отговор.Сега какво -Манджуков и Инджов будали ли са или мошеници.Защото ти непрекъснато
виждаше тук дългата ръка на Домусчиев.Двамата били агенти на ДПС и Домусчиев с цел да вземат клуба от лупи и да
разбият отбора.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 апр 2015 08:45

Logical person написа:
vaskonti написа:
Logical person написа:
гражданин от село написа:
Logical person написа:Ами бъдещето ни не се очертава да е розово. Защото "ДПС" и "ДС" разбиха и продължават да разбиват отбора ни, който може би беше най-силен от 2008 насам. За това им нямам аз доверие. Ако им пукаше за футбола и ЦСКА, щяха или да мируват или да влязат във владение максимално нежно, полагайки усилия да съхранят отбора. Няма човек, на който му пука за ЦСКА да спре медикаментите за възстановяване и публично да атакува треньор и футболисти, когато сме на първо място.

За мен Томов е подставено лице, ДС и ДПС са на по-високо ниво подставени лица.А кой всъщност стои зад всичко това нямам идея,но със сигурност не е Мастията.И аз влизам в някакви конспирологии ,но няма как да е.Първо се появява "собственикът" с пурите и след няколко изсипани седибе-та изчезва и не се чува повече за него.В един момент се появяват "фамилиите",които кредитират клубът от месеци,но до преди 3-4 никой не беше чувал за тях.Та,кой е Батко?

Всичко е възможно, но според мен не е поставен Томов. И той и Стойчо твърдят, че Младенов му се е обадил. Младенов бил звънял и на Божков и на други богаташи да спасяват, а само Томов откликнал. В началото го беше много страх според мен от това как ще го посрещне публиката. И за това беше цирка с г-н Дейвис. А Фамилиите са привлечени според мен по линия на Ло, т.е. в очакване той да влезе и да им откупи дяловете. А те един вид държат фронта докато проекта тръгне и той дойде.

В крайна сметка каква е вината на фамилиите? Че не си дават парите? Че ги дават, но с лихва? Да, ама те ги дават с лихва на Лира, а след това Томов начислява още лихви на ЦСКА. Но това не е проблем, нали?
Ще ми кажеш ли какво би станало с ЦСКА ако фамилиите не бяха направили това, в което ги обвиняваш? Примерно какво щеше да стане ако не бяха платили на румънеца, когато имаше ултиматум от ФИФА, че ще ни отнеме точки? Какво щеше да стане ако не даваха пари за заплати на играчите? Какво щеше да стане ако сега не бяха започнали да чистят дълга към Етрополе?

Вината им че разбиха и продължават да разбиват отбора. Отбора, който есента мачкаше, стана първи с най-добра защита и втора най-добра атака. Манджуков атакува още от декември, през февруари е спрял медикаментите и продължи с атаките. След като успешно махна треньора се продължава с атаките. Няма логика в това, което прави, ако му пука за ЦСКА нямаше да съсипе отбора, ако мисли като бизнесмен който ще става собственик - пак нямаше да разбива отбора. Значи си говорим за задкулисие и договорки като по времето на Титан. Дано Кирчо добре да му се е отплатил.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 20 апр 2015 08:48

Аз не знам какви са обаче фактите говрят,че взеха клуба от Лупи изгониха Стойчо и разбиха отбора.Как и с каква цел може само да гадаем.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 апр 2015 11:16

То стана като "Пътеводна светлина" :lol: На мен, честно казано, ми писна на к*ра от глупости :!: Манджука старши и джуниър, Минджов, тоя от клубната телевизия, Фичката Петрунофф и сие да ме хванат за долуподписания :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 20 апр 2015 11:23

Споко бе,сега идва украйнският милиардер и нещата стават ТОК И ЖИЦА... :Д:Д:Д

Майтапа на страна,ама аз спрях да чета вече всичко,което е свързано с нас,защото са кьорфишеци и се ядосвам...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 20 апр 2015 15:56

Бах го тоя, как се е подковал:
В последните няколко месеца се появиха различни информации и интерпретации за договора на Стойчо Младенов с ЦСКА. Припомняме, че на 25 юли 2013 година Sportal.bg публикува част от сумите за първата година по контракта на треньора. Поради огромния обществен интерес към контракта, решихме да го публикува в пълния му вид. Ето какво гласи той: Срок на договора: от 19 юли 2013 г. до 30 юни 2016 г. За сезон 2013-14: Основно трудово възнаграждение - 10 000 евро нетна месечна сума. Допълнителни договорки и възнаграждения - 4 транша по 15 000 евро. При шампионска титла - 50 000 евро. При спечелване на купата на страната - 30 000 евро. При спечелване на Суперкупата - 10 000 евро. Също така ЦСКА се задължава да изплати на треньора 10 % от ефективно получените суми от всички приходи от спонсори и рекламодатели със съдействието на треньора. При продажба на футболист на ЦСКА, в страната или чужбина, клубът се задължава да изплати на треньора 3 % от ефективно получената сума в 7-дневен срок. Т.е. на което и място да завърши ЦСКА, Младенов има гарантирани 180 000 евро, като в това число не са включени премии и бонуси. За сезон 2014-15: Основно трудово възнаграждение - 15 000 евро нетна сума. Допълнителни договорки и възнаграждения - 4 транша по 15 000 евро. При шампионска титла - 50 000 евро. При спечелване на купата на страната - 30 000 евро. При спечелване на Суперкупата - 10 000 евро. Също така ЦСКА се задължава да изплати на треньора 10 % от ефективно получените суми от всички приходи от спонсори и рекламодатели със съдействието на треньора. При продажба на футболист на ЦСКА, в страната или чужбина, клубът се задължава да изплати на треньора 3 % от ефективно получената сума в 7-дневен срок. Т.е. ако Серджиу Буш е продаден за 1 млн. лева, ЦСКА трябва да плати на Младенов 30 000 лева в 7-дневен срок след получаване на сумата. На което и място да завърши ЦСКА, Младенов има гарантирани минимум 240 000 евро, като в това число не са включени премии и бонуси. За сезон 2015-16: Основно трудово възнаграждение - 20 000 евро нетна сума. Допълнителни договорки и възнаграждения - 4 транша по 15 000 евро. При шампионска титла - 50 000 евро. При спечелване на купата на страната - 30 000 евро. При спечелване на Суперкупата - 10 000 евро. Също така ЦСКА се задължава да изплати на треньора 10 % от ефективно получените суми от всички приходи от спонсори и рекламодатели със съдействието на треньора. При продажба на футболист на ЦСКА, в страната или чужбина, клубът се задължава да изплати на треньора 3 % от ефективно получената сума в 7-дневен срок. На което и място да завърши ЦСКА, Младенов има гарантирани 300 000 евро, като в това число не са включени премии и бонуси. В случай на предсрочно прекратяване на договора, ЦСКА се задължава да изплати на треньора всички дължими към момента суми, както и допълнителна неустойка в размер на 200 000 евро. Също така ЦСКА се задължава да изплаща на Младенов 150% от утвърдените премии съгласно вътрешния правилник и решения на УС. Забележка: Договорът е подписан от Георги Илиев-Майкъла, тъй като по това време смяната на собствеността все още не е официализирана по законите на България и макар Александър Томов да управлява клуба, документите се подписват от Илиев.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=543512
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 20 апр 2015 16:22

petko.h.markov написа:
Logical person написа:

Благодаря за точно този отговор.Сега какво -Манджуков и Инджов будали ли са или мошеници.Защото ти непрекъснато
виждаше тук дългата ръка на Домусчиев.Двамата били агенти на ДПС и Домусчиев с цел да вземат клуба от лупи и да
разбият отбора.

Това е точно така. По думите на Ивайло Манджуков : "В интерес на истината има една новосъздадена тричленна комисия, която по време на трансферния прозорец отговаряше за всички изходящи и входящи трансфери. Тази комисия беше определена от надзорния съвет. В нея влизахме аз, Александър Томов и Диян Инджов, който е представител на фамилия Инджови, които също са миноритарни акционери в клуба. Действително трансферите ставаха консенсусно с участието и съгласието на тримата."

1.През зимата има реални оферти за Тони Силва (800 000 евро ), Бергонси ( 50 000 евро ), Сънди ( 200 000 евро ) и Йоахим ( 100 000 евро ). Комисия с Инджов и Манджуков в нея решава да не ги продава. Като уверяват, че пари ще има и да запазим отбора;
2. След това Инджови и Манджукови изведнъж спират парите, спират дори парите за медикаменти;
3. След това Манджуков обяснява какви ментета са играчите и всички се чудят как да ги гоним лятото, а новия треньор Галин ги вади от групата и ги нарича интернет звезди.
4. При това положение лятото не само няма да им вземем пари, но те ще избягат или ще ги изгоним и ще трябва ние да им плащаме обезщетение...

Това не е ли умишлено разбиване на отбора ? Манджуков отлично знае че играчите имат цена, Манджуков решава да не се продават и обещава финанси, Манджуков спира всячески издръжката на отбора и нагнетява напрежението, Манджуков публично обижда играчите като некадърни....

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 20 апр 2015 17:24

Както се оказва, всичките бъздушни ментаци да продадем, не можем да платим само на Стойчо. Титлата си я загубихме сами в Дупница и с Лудогорец, Славия и Берое на Армията. Когато си неравностоен на основния конкурент се възползваш от всяка грешка, като биеш по-слабите. Стою и Лупи са комбина, комбина са и с Гърнетата, и с Майкъла, и с Лъчо Танев... както се оказва. За тях е важно, че могат да омаят привържениците с победи над най-слабия Левски и едно знаме. Всичко останало, което наследяваме от тях е срам и дългове.
Как да вкраме гол като няма способен да я ритне във вратата. Бадема е класа - вън. Карачанака вкарва повече фаулове отколкото ментаците дузпи - вън, Буш е топреализатор - също. За сметка на това - нито един стойностен играч в посока към клуба.
Работи на минимум, пази ценното в отбора, вземи пари от ЕКТ - прибери си милиона. Ама с нулевата успеваемост на големия треньор в ЕКТ, как да стане...

Върни се в “Архив”