parvanoff написа:Кировец написа:1. Светлините на колите са включени във връзка с вдигането на цената на горивата и отново са намесени монополистите.
2. За всичко останало говориш, като фантастичен филм - правели опити, гонели, ама не хващали, а само им милвали ташаците и ги пускали. Не е сериозно. Все пак затова го качихме Бойко на престола и срина тройната коалиция - защото обеща - АЗ ЩЕ ВКАРАМ ДОГАН И СТАНИШЕВ В ЗАТВОРА! Затова избрахме Бойко - Супермена, но той нацапа безславно гащите.
Да, сигурно и аз от 2003-та ги включвам, за да подпомагам монополистите? Я покажи доказателства за това обвинение, което отправи?
Аз лично не съм гласувал за Герб, заради това, а заради реалната им предизборна програма. Виждам, че се работи и се правят опити-нещо, което не се правеше от другите. Дадох ти причини, заради които не е толкова лесно да вкараш някой в затвора. А ако наричаш арестуването на Цонев "милвали ....", при такъв вой за полицейщина след този случай... Написах ти, че има още доста какво да се желае, но всеки определя сам за себе си какво да прочете и какво не. Аз лично не отричам, ти си прав, че има какво още да се желае, но също така мое лично мнение е, че все пак се работи и се прави нещо. Специално за това не те ангажирам с него! Въпрос на преценка е това...
Аз нямам против да си ги включил от 681г. - все ми е тая - въпроса е, че ГЕРБ уреди закон за светлините, който облагодетелства монополистите, чрез повишаването разхода на автомобилите и това е доказано не от мен. Всяко правителство и привържаниците му се оправдават с - "Може още, ама е трудно!", а резултати им са печални - докарват ивеститори, които играят роля на кръвопийци, уреждат своите фирми, ПРОДАДОХА БЪЛГАРСКОТО ЗЛАТО!!!