Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот petko.h.markov » 25 юли 2016 14:58

hincha написа:
zaleza1234 написа:Пичове, (към армейците) няма никакво място за притеснение от делене и тн. Който е бил в събота на мача всичко трябва да му е станало ясно. Всички муцуни сме си там, ДА знамената на ОФАНЗИВА ги няма, но 80% бившите членове бяха там. ....................... НИЕ сме длъжни да опазим моралните ценности и ИДЕЯТА и идеологията която носи нашия клуб ЦСКА. Аз лично съм спокоен, аз бях на Армията аз видях че болшинството мисли като мен, за това и съм спокоен. МИСЛЕТЕ и не се поддавайте на празни приказки за морал (идващите от устата на аморални хора) и последно ще кажа, ДА Гришата има своите кусури не направи нещата както трябваха това е ФАКТ не оспорим. Но това е човека който ни подаде ръка в най трудния ни час, сега не ви призовавам да заставате за него. ..........

Понеже си си направил труда да опишеш подробно мението си, да ти отговоря. Леко си се оплел с това "длъжни сме да опазим моралните ценности", а два реда по-долу "не се поддавайте на празни приказки за морал". Някой дава ли си сметка, че ако първото писмо на ГГ с искане за бърз фалит беше прието от Съда, ЦСКА нямаше да играе финал за купата миналия сезон? А дава ли си сметка, че гаврата с ФК Лупи е грандиозна? Извинение да чухте? И наистина ли вярвате, че ГГ прави всичко това от чисто сърце и любов? За разлика от теб, повечето припознавачи говорят за "пречистване" по повод отказа на други фенове да прегърнат новия клуб. Само какво пречистване ще е 20-30% от феновете (и аз влизам тук), които миналия сезон почти нямаме пропуск на мач във В група, да се откажат от ходене на Армията и на предна линия да излязат тези, бленуващи титли, които са пропуснали тежките времена? И, между другото, какви са евроуспехите на Литекс, че техният модел да се настани в дома на ЦСКА? Вчера бе сменен и Методи Деянов като треньор на старшата, а в медиите услужливо се споменаваше за новия литексов кадър, но не и кого заменя, щото току виж някой в сектор Г се сети, че Методи Деянов е наше момче.

Някои даже чакат ОП от Ганчев.Да ми посочат една основателна причина да го направи.Само една,а не приказки
за имидж,договорки с НАП и други подобни глупости.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 юли 2016 15:01

Tommi написа:
Red Warrior написа: От тук нататък има два варианта - приемаме даденостите с Ганчев, или погребваме ЦСКА!

Първият вариант не изключва втория. 8-) Вие като фенове можете да преминете към всеки друг клуб, но това не спасява ЦСКА.

Искаш да кажеш, че не спасява АД-то от 99-та година. ЦСКА е публката, червения екип и "Българска армия"!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 юли 2016 15:03

GOLEADOR написа:
Noname написа:
GOLEADOR написа:Ясно е,че ако съда приеме ОП на ГГ обединение между ЦСКА и ЦСКА на ГГ ще има и никой не може да оспори по какъвто и да е начин , че това не е ЦСКА с история,емблема , привърженици,дългове и така нататък!

Това имаше шанс да се реши с активно ваше участие. С ваш натиск. Сега, след като се съгласихте на този вариант, наистина ли мислиш, че някой ще тръгне да плаща милиони?
Да! Това би бил клуб наследник на ЦСКА. Би било самото ЦСКА. Сега обаче плановете са други. Половинчати и целящи легитимиране на юридически и морални въртележки. Пожелавам ви го, но за съжаление не вярвам да се случи - Оздравителен план и гордо вдигнати глави.
П.П. И стига с тоя страх. Левскарите ги било страх от силен ЦСКА, "Доростол" ги било страх от силен ЦСКА... Това са измишльотини на мозъци, за които спортът се е превърнал в нещо жалко. Изобщо не ме е страх. Нито сега, нито в миналото. Напротив - искам да има силни ЦСКА и "Локомотив". Силни "Славия", "Ботев", "Черно море", "Левски" и т.н. Футболът ни приритва. Не само феновете на ЦСКА, всички фенове трябва да се обединим, но... ние предпочитаме "да страхуваме" другите и да се кефим на всяка машинацийка извеждаща нашия отбор при или пред другите.

До края на август ще стане ясна дали съда приема ОП на ГГ за ЦСКА.Сега всичко зависи от него и кредиторите.Ако излезнат алчни копелета ОП няма да се приеме,съгласят ли се обаче проблеми с оздравяването няма да има.Парите са поносими и за тях рекламата която ГГ ще си направи е огромна.Не вярвам ГГ да пропусне такава възможност да извиси имиджа си.ОП го качва много над Берое и Левски примерно.Само Гела ще може да се мери с него,но едно е да си пръв на село,друго е да те обича половин България.

Пич, забрави Ганчев да оздравява, след като му дадоха "Армията" и Божков се отказа да внася поправки в плана (ако изобщо е имал такова намерение)!

Noname
Контакти:

Мнениеот Noname » 25 юли 2016 15:06

GOLEADOR написа:... Парите са поносими и за тях рекламата която ГГ ще си направи е огромна...

Реклама? Базите са златна мина. Рекламата беше миналата година. Вече тече капитализацията ѝ.
Нарочно не цитирах онова за "по-горе от Левски", 'щото да не си разваляме раздумката :mrgreen:
Истината, според мен, е че нищо не говори за подобно развитие на драмата. Друга истина е, че заради българския футбол, ви го желая от сърце. Не заради някой клуб. Заради целия футбол.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 юли 2016 15:09

Добре и ако няма ЦСКА - какво? "Българска армия" става като къпалнята "Мария Луиза" в Борисовата градина. Остава един силен клуб - Лудогорец и един имитиращ конкуренция - Левски. Това ли искате?

Noname
Контакти:

Мнениеот Noname » 25 юли 2016 15:13

Red Warrior написа:... Това ли искате?

Риторичен въпрос. Сигурно има някакви феноподобни, които си представят идеален свят, в който техният отбор е вечен шампион, но се съмнявам да са мнозинство. Аз. лично, каквото искам, няма как да се случи в българския футбол. Случилото се това лято с ЦСКА ме убеждава за пореден път...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 юли 2016 15:14

@petko.h.markov
Петко, докато има и 0.00000000000001 процент възможност ЦСКА да бъде спасен,аз няма да спра да вярвам в оздравяването на ЦСКА.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 юли 2016 15:15

GOLEADOR написа:
Noname написа:
GOLEADOR написа:Ясно е,че ако съда приеме ОП на ГГ обединение между ЦСКА и ЦСКА на ГГ ще има и никой не може да оспори по какъвто и да е начин , че това не е ЦСКА с история,емблема , привърженици,дългове и така нататък!

Това имаше шанс да се реши с активно ваше участие. С ваш натиск. Сега, след като се съгласихте на този вариант, наистина ли мислиш, че някой ще тръгне да плаща милиони?
Да! Това би бил клуб наследник на ЦСКА. Би било самото ЦСКА. Сега обаче плановете са други. Половинчати и целящи легитимиране на юридически и морални въртележки. Пожелавам ви го, но за съжаление не вярвам да се случи - Оздравителен план и гордо вдигнати глави.
П.П. И стига с тоя страх. Левскарите ги било страх от силен ЦСКА, "Доростол" ги било страх от силен ЦСКА... Това са измишльотини на мозъци, за които спортът се е превърнал в нещо жалко. Изобщо не ме е страх. Нито сега, нито в миналото. Напротив - искам да има силни ЦСКА и "Локомотив". Силни "Славия", "Ботев", "Черно море", "Левски" и т.н. Футболът ни приритва. Не само феновете на ЦСКА, всички фенове трябва да се обединим, но... ние предпочитаме "да страхуваме" другите и да се кефим на всяка машинацийка извеждаща нашия отбор при или пред другите.

До края на август ще стане ясна дали съда приема ОП на ГГ за ЦСКА.Сега всичко зависи от него и кредиторите.Ако излезнат алчни копелета ОП няма да се приеме,съгласят ли се обаче проблеми с оздравяването няма да има.Парите са поносими и за тях рекламата която ГГ ще си направи е огромна.Не вярвам ГГ да пропусне такава възможност да извиси имиджа си.ОП го качва много над Берое и Левски примерно.Само Гела ще може да се мери с него,но едно е да си пръв на село,друго е да те обича половин България.

Той направи ли си оздравителния план?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 юли 2016 15:16

Red Warrior написа:Добре и ако няма ЦСКА - какво? "Българска армия" става като къпалнята "Мария Луиза" в Борисовата градина. Остава един силен клуб - Лудогорец и един имитиращ конкуренция - Левски. Това ли искате?

Що бе, докато бяхте в А група какво имитирахте? Пердах и голова разлика 20:2?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 юли 2016 15:18

W84me написа:
Red Warrior написа:Добре и ако няма ЦСКА - какво? "Българска армия" става като къпалнята "Мария Луиза" в Борисовата градина. Остава един силен клуб - Лудогорец и един имитиращ конкуренция - Левски. Това ли искате?

Що бе, докато бяхте в А група какво имитирахте? Пердах и голова разлика 20:2?

Дори при боклуците и Лупи пак бяхме в челото на класирането.

Върни се в “Архив”