Шампионска лига - 2013/14

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Шампионска лига - 2013/14

Мнениеот modor » 29 авг 2013 19:50

Този път Меси, не е с пижамата :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 авг 2013 19:51

JackPackage написа:Меси, що не е сложил пак някакъв анимационен костюм бре.... :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 29 авг 2013 19:54

Доволен съм от групата на ЮВЕ но на АЯКС групата е доста трудно успех ще е третото място.Освен Група "F" другите групи не са много интересни Група "Е" до някъде е интересна на първо място ,че е Челси но за второ ще е голяма битка Стяуа също имат шансове за 1/8 финалите.Манчестър Юнайтед няма да им е лесно останалите отбори никак не са зле.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 авг 2013 20:18

Доволен съм от жребия за Милан. Барселона е фаворит за първото място, но в момента испанците не са непобедим отбор. Ако футболистите на Алегри играят добре, ще се класират за осминафиналите.
Групите на Ютд и Дортмунд също са много интересни.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 авг 2013 20:27

megan fox написа:Аз лично искам да сме в група с Милан и Ман Сити/Борусия. 8-)

Искай и ще ти се даде! Отново за поредна година сме с Милан в една група. :) 8-) Аз лично съм много доволен. :) Това е другият отбор, който уважавам безкрайно много и срещу когото никога не съм казвал лоша дума, няма и да го направя. Росонерите са корав съперник, във всеки един момент могат да избухнат и двубоите с тях винаги ми доставят голямо удоволствие. :)

Е исках също така някой м/у Борусия и Ман Сити, но се паднаха Аякс, но и това е хубав жребий. Поне холандците са съперник, който няма да се затвори в глуха защита, а ще играят футбол и ни очакват зрелищни сблъсъци и с тях. Малко ми е кофти за техният лош космет, след два поредни сезона, в които се падаха все с РМ сега се натресоха на нас, но шанс какво да се прави.

Селтик е друг познат съперник, с който се падаме често в една група. :) Миналата година ни измъчиха яко и дори в Глазгоу ни победиха.

На пръв поглед групата ни изглежда ясна, но с тоя Тата начело няма да се изненадам ако се получи някоя неприятна изненада и завършим дори втори в групата си...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 29 авг 2013 20:40

megan fox написа:Искай и ще ти се даде! Отново за поредна година сме с Милан в една група. :) 8-) Аз лично съм много доволен. :) Това е другият отбор, който уважавам безкрайно много и срещу когото никога не съм казвал лоша дума, няма и да го направя. Росонерите са корав съперник, във всеки един момент могат да избухнат и двубоите с тях винаги ми доставят голямо удоволствие. :)

Е исках също така някой м/у Борусия и Ман Сити, но се паднаха Аякс, но и това е хубав жребий. Поне холандците са съперник, който няма да се затвори в глуха защита, а ще играят футбол и ни очакват зрелищни сблъсъци и с тях. Малко ми е кофти за техният лош космет, след два поредни сезона, в които се падаха все с РМ сега се натресоха на нас, но шанс какво да се прави.

Селтик е друг познат съперник, с който се падаме често в една група. :) Миналата година ни измъчиха яко и дори в Глазгоу ни победиха.

На пръв поглед групата ни изглежда ясна, но с тоя Тата начело няма да се изненадам ако се получи някоя неприятна изненада и завършим дори втори в групата си...

В три поредни сезона играхме с Реал.Няма да са приятни мачовете с Милан и Барселона последните мачове защитата играе ужасно но преди няколко сезона АЯКС победи Милан на Сан Сиро.Едва ли мачовете между АЯКС и Барселона ще са зрелищни ако бяха преди 6,7 година да но сега не.

Потребителски аватар
Bathory
Контакти:

Мнениеот Bathory » 29 авг 2013 20:55

Можеше и да е по интересно :|
Барса пак с Милан..
Челси тоя път с късмет.
Реал е първи 8-)
Арсенал може и да не минат групите :roll:
Юнайтед ако играят сериозно и не пускат резерви на домакинствата са първи.
Сити тоя път ще минат групите 8-)
[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 авг 2013 20:58

shotgun blues написа:ЧЕЛСИ бахти късмета,винаги е така за ангичаните

Съмняваш ли се...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Bathory
Контакти:

Мнениеот Bathory » 29 авг 2013 20:59

MCMXIII написа:
shotgun blues написа:ЧЕЛСИ бахти късмета,винаги е така за ангичаните

Съмняваш ли се...

конспирация :? :lol:
[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 авг 2013 21:00

matador написа:
megan fox написа:Искай и ще ти се даде! Отново за поредна година сме с Милан в една група. :) 8-) Аз лично съм много доволен. :) Това е другият отбор, който уважавам безкрайно много и срещу когото никога не съм казвал лоша дума, няма и да го направя. Росонерите са корав съперник, във всеки един момент могат да избухнат и двубоите с тях винаги ми доставят голямо удоволствие. :)

В три поредни сезона играхме с Реал.Няма да са приятни мачовете с Милан и Барселона последните мачове защитата играе ужасно но преди няколко сезона АЯКС победи Милан на Сан Сиро.Едва ли мачовете между АЯКС и Барселона ще са зрелищни ако бяха преди 6,7 година да но сега не.

Мислех, че само два поредни сезона сте били с РМ... Не виждам причина мачовете м/у нас и Аякс да не се зрелищни. Друг е въпроса до колко ще са приятни за феновете на холандският тим. Но поне ще гледаме атакуващ футбол, а не "Опълченците на Шипка" епизод 543... 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Архив”