ivan40 написа:snakebite написа:Темата е леко глуповата. Навсякъде в България има хубави жени, дори и в наше "село" има ! В големите градове просто има повече като бройка и се носят по-модерно, и затова ви се виждат по-хубави от другите

Ако трябва да дам класация все пак , за мен най-големите красавици са в Плевен - от градовете над 100 000 примерно.И въпреки че съм от провинцията, смятам че софиянки са най-готините и непосредствени жени като характер, така че един глас и за тях

Явно не си стъпвал в Пловдив.Аз съм обиколил България многократно,и съм убеден в правотата си,а не като варненеца да стигна до плажа .
Обиколил си ти- сигурно си бил с кашон на главата

Най-много да си обиколил до гара Филипово или до Тракия

И аз съм убеден в правотата си, но се аргументирам за разлика от теб. А ти си изписал някакви небивали глупости. Личи си, че във Варна си бил, ама само в съня си. Това с турците изби рибата, като точно те процентно почти ги няма в града

По-логично е аз да кажа, че в Пловдив има само черни момичета от ромски произход и всички са караконджули... То бива заблуденост, ама това минава границите... Въобще не са ви толкова хубави момичетата- даже видео бях пуснал в спам темата от Мис Пловдив- само караконджули се бяха събрали. И не знам къде си обикалял, но съм бил във всички градове, които си изброил освен в Стара Загора. Така че не считай, че твоето мнение е най-обективно и единствено.