1982 написа:Единственото ляво в БСП е Кристиян Вагинин, по-точно - сексуалната му ориентация.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Единственото ляво в БСП е Кристиян Вагинин, по-точно - сексуалната му ориентация.
dunavfc написа:fcb_bg написа:Какви сини каски да влязат при положение, че от другата страна стои Русия? Т'ва да не е Сърбия? не е толкова далечен споменът от Сърбия, когато Майк Джаксън отказва да изпълни заповедта на Уесли Кларк за поемане на контрола над летището в Прищина, което е под контрола на руски части. Казва му в прав текст: Аз няма да стана причина за избухването на 3-та световна война. Отказвам да изпълня заповедта.
Абе, аз да питам, тоя прословут руски военен гигант, защо винаги воюва със колоси, като Грузия, Молдова, Дегестан и Чечня и незнайно, защо, дори и понякога губи, както беше в първата Руско - Чеченска война... Не спирам да слушам от всякъде, какъв невероятен и неповторим военен потенциал има Русия, как ракетите, самолетите, корабите и бомбите им били нещо невиждано, войниците им били непобедими и т.н. пък исторически в последните 25 год. доста гафове станаха.
Но иначе, Европа, САЩ и Израел ще бъдат премазани за 24 от руската мечка, ако поиска...Замислете се над това, че не може държавата ти да тъне в мизерия и нищета, въпреки, че притежаваш най-големите природни богатства на света и да се дърлиш над страни, които са на светлини години напред пред теб.
Само за сведения, военният бюджет на САЩ е 10 пъти по-голям от този на Русия и, като знам, как се харчат държавни пари и в двете страни, то трудно ми е да повярвам, че през годините руската техника е задминала тази на американците.
ivan56 написа:fcb_bg написа:Какви сини каски да влязат при положение, че от другата страна стои Русия? Т'ва да не е Сърбия? не е толкова далечен споменът от Сърбия, когато Майк Джаксън отказва да изпълни заповедта на Уесли Кларк за поемане на контрола над летището в Прищина, което е под контрола на руски части. Казва му в прав текст: Аз няма да стана причина за избухването на 3-та световна война. Отказвам да изпълня заповедта.
Русия официално нали не е страна в конфликта. Нали и тя част от ООН.Предполагам няма да е против за решаването на проблема.Пък и те тяхното си го взеха от Украйна.
fcb_bg написа:dunavfc написа:fcb_bg написа:Какви сини каски да влязат при положение, че от другата страна стои Русия? Т'ва да не е Сърбия? не е толкова далечен споменът от Сърбия, когато Майк Джаксън отказва да изпълни заповедта на Уесли Кларк за поемане на контрола над летището в Прищина, което е под контрола на руски части. Казва му в прав текст: Аз няма да стана причина за избухването на 3-та световна война. Отказвам да изпълня заповедта.
Абе, аз да питам, тоя прословут руски военен гигант, защо винаги воюва със колоси, като Грузия, Молдова, Дегестан и Чечня и незнайно, защо, дори и понякога губи, както беше в първата Руско - Чеченска война... Не спирам да слушам от всякъде, какъв невероятен и неповторим военен потенциал има Русия, как ракетите, самолетите, корабите и бомбите им били нещо невиждано, войниците им били непобедими и т.н. пък исторически в последните 25 год. доста гафове станаха.
Но иначе, Европа, САЩ и Израел ще бъдат премазани за 24 от руската мечка, ако поиска...Замислете се над това, че не може държавата ти да тъне в мизерия и нищета, въпреки, че притежаваш най-големите природни богатства на света и да се дърлиш над страни, които са на светлини години напред пред теб.
Само за сведения, военният бюджет на САЩ е 10 пъти по-голям от този на Русия и, като знам, как се харчат държавни пари и в двете страни, то трудно ми е да повярвам, че през годините руската техника е задминала тази на американците.
Че САЩ с кой са воювали сами, бе, мозък? А? Май, май 'се ходят да събират коалиции и май май ще излезе, че сами никъде не са отишли. Що тъй, нал' са големата военна световна сила? Русия се ОТБРАНЯВА, ти си вервай на приказките, че е АГРЕСОР.
Даже чувам разни шматки, че Путин тръгвал да завзема Европа, Балтика, света... та тез геги му викат Путлер. Асоциацията, за да се насади правилното мнение сред стадото, мисля че е ясна.
само за сведение, защо е такъв военният бюджет на САЩ? Много ИСКАМ да ми кажеш защо имат такъв военен бюджет и войници извън техна територия. Друга държава аналог? Некой им е обявил война ли? И тоз, сегашният им бюджет е малък. Къде по-раздут сме виждали. Уж заради един брадатко, но техен ученик навремето. Първото му име има 1 буква разлика със сегашния им президент. баси иронията.
dunavfc написа:
Толкова скандално мнение в което да не се засегне и 1 изречение от това, което съм написал не съм виждал отдавна. Нито дума за споменатите конфликти, само естествена реакция към вечният опонент САЩ.
Messi_fan написа:FLANKER написа:По -лошо,конфликтът да излезе извън пределите на Украйна.Силно ме притеснява въпросът за тази прословута база ,която НАТО иска да прави за постоянно на нос Шабла.До Крим са 400км.по въздух.А е паднало нещо там,а Европа е пламнала.А ние сме на първите редове.
П.П.Относно сините каски си нямам на идея какво трябва да се направи,защото тук много важна роля има и Русия,докато в Босна и Косово не беше така...
Добри анализи правиш. И искам да попитам, само на мен ли ми прави впечатление как всички медии гузно, гузно мълчат за натовската база на нос Шабла ? Не, сериозно. Само на мен ли ми прави впечатление, че никой думичка не споменава. Само една вечер по БТВ новините споменаха в рамките на 40 секунди, и то в средата на емисията. Как бихте коментирали това ?![]()
dunavfc написа:fcb_bg написа:Какви сини каски да влязат при положение, че от другата страна стои Русия? Т'ва да не е Сърбия? не е толкова далечен споменът от Сърбия, когато Майк Джаксън отказва да изпълни заповедта на Уесли Кларк за поемане на контрола над летището в Прищина, което е под контрола на руски части. Казва му в прав текст: Аз няма да стана причина за избухването на 3-та световна война. Отказвам да изпълня заповедта.
FLANKER написа:Шарлитата отново замлъкнаха за убитите днес 20 цивилни в Донецк и Луганск...
GOLEADOR написа:[center]Българи от Одеса на бунт срещу мобилизацията в украинската армия[/center]
Около 500 души бесарабски българи от село Кулевча в Одеска област се вдигнаха на граждански бунт срещу насилствената им мобилизация от киевските власти, влязоха в остра конфронтация и прогониха пратените от Киев военни мобилизационни разчети, съобщи БГНЕС.
"На бандеровците не е достатъчен геноцидът срещу нашия народ за последните 25 години. Не им стигат и политически убийства на българите. Никога няма да забравим нашите герои Милев и Николов, изгорени в Одеса. Днес дойдоха да мобилизират българите на война срещу Донбас. Хората излязоха на митинг и не му позволиха да прочете заповедта", пише в мрежата бесарабският българин Пьотр Рибаков.
Той споделя, че хората в селото говорят помежду си на български, а с офицера от украинската армия - на руски.
"Да не допуснем моите братя да загинат за чужди интереси! Нека Порошенко заедно с Турчинов и Яценюк да вземат пушките и да отиват на война! Моля, пишете обръщения към българското правителство и организирайте митинги в България в наша подкрепа", призовава българинът Рибаков.
[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9s4jIniyzUY[/youtube][/center]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта