kremi82 написа:Kiril2681 написа:Добър вечер на всички! По темата няма какво да се каже - дъвчите едно и също от месеци...няма лошо, щом ви харесва...Само едно питане имам към Капитанчето...Извинявай, драги ми, но нещо не вдявам - как преди година, когато вие,левскарите, с най-голямо уважение го казвам, спасявахте Левски, дружеството имаше ...колко бяха...7-8 милиона се говореше и то в червените медии, според сините бяха около 4, та...как тогава имахте такива задължения, а сега сте на 20милиончета, плюс тези 10, които добрият чичко от Лондон е налял от септември насам?!? Нещо не ми излиза сметката...ама хич! Но, както вече споменах, аз съм си тъп и се надявам да ме осветлите!

Баси плащането, което правите, всички казвате, повтаряте като мантра- ние си плащаме, обаче за 2 години, при условие, че си...ъъъ...плащате...увеличавате дълговете си около 5-6 пъти?! Хайде обясни ми това, Капитанче! И без бла-бла за трибуни и прочие...те се плащат сами, нали така?! Предварително благодаря за обяснението!
Не защитавам Капитана, ама в тея задължения май влизат 15-16 млн. към ГБС и Автомагистрали ЧМ за кабриото.
Киро май си смени ника и махна а.д. Та за дълговете на "Левски". Тази към НАП в момента са около 4-4,5 милиона. Останалите около 15 милиона за за трибуната на сектор "А".
Всичките общо около 20 милиона са азсрочени и се ОБСЛУЖВАТ от синия клуб.
Останалите коментари и обясняния по тази тема са излишни. Докато клуба може да си обслужва и си обслужва задълженията към кредиторите, не виждам причини за тревога и дискусии.
И с фалиралото ЦСКА беше така докато си обслужваше дълговете. В един момент обаче под давлнието на Ганчев дълговете не бяха обслужвани и един от кредиторите поиска пред съда да се отвори отвори процедура по несъстоятелност.