Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот фифи перото » 09 яну 2013 21:15

magga написа:
zlatan написа:magga,ами освен лятото ти да направиш селекцията,та белким имаме шансове за титлата.
Толкова много лаици в нашия форум не е истина.

Селекция се прави с кинти, а като няма кинти се прави с юноши, но да взимаш разни само, за да симулираш дейност, айде стига толкова, всяка година е едно и също вече :roll: Лятото идват 4-5 човека, зимата 2-3 от тях си тръгват идват други 4-5 и така и все още се прави така ! Марсиньо може и да не е изиграл нещо кой знае какво, но можеше да му се даде шанс до края на сезона, Арш дори не го пробваха след като го пратиха в Китай, а той си е голаджия, но ще разчитаме на един 31-32 годишен играч да вкарва, ок, но още колко може да играе Карвальо и кога пак ще се хване за рамото. От друга страна юношите какво ще правят сега ? Ако съм на мястото на Цоневи и търкам пейката на някакъв като Велев, който е риткал до преди 2 години в окръжните групи, накрая ще се изнеса от отбора. И сега чета статия в Гонг, как Калво и Диамутен били разочарования ... и да ама не, защото Калво играеше перфектно втория полусезон, а Диамутен беше поне с 2 класи над Иво Главата, но кой ли предпочиташе Гонзо, а после и Илиан се набута с Ивчо и накрая го разкараха, ама многооо късно. Та да бих направил аз селекцията на Левски, но ако Батков и Тонев ми дадат едни 2 милиона, или поне ме оставят да взимам на проби играчи и да ги видя, а не направо да ми подписват договори и ако ми кажеш то с 2 милиона всеки може ще ти кажа, че нито един голям отбор не прави селекция с трици, а с парици ;)

Гледам, разбираш от кинти, от бизнес.
Като си толкова наясно,би ли обяснил, как се управлява фирма с ДВАМА работника?
С джобните от мама и тате? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 яну 2013 21:20

Parmalat написа:
magga написа:Днес разбрах, че селекция за около 1 милион лева е скъпа :roll: и то ще бъде около 1 ако се вземе някакъв чужденец, а досега я има 500 хилки, я не :? За тия пари са взети 4 играчи. В коя нормална държава за 250 хиляди евро ще имаш 4ма, като очакваш от тях да спечелят титлата ? Единия играл до преди 2 години в Козлодуй, другия бил наш юноша, ама не успял да пробие в какъвто и да е италиански отбор и се върнал да играе във Враца, третия го взимаме, защото преди 1 година ни бил вкарал гол, а и бил българският Бейл, което за сефте го чувам :lol: , а последния не го и знам, но си мисля, че Херо ни е метнал :roll: Поне според мен предвид селекцията и програмата шансовете ни за титла не са особено добри, освен ако не се промени коренно играта, защото есента в защита бяхме дърво, халфовете ни не могат да вържат 3 последователни паса, а добре че имаме един застаряващ национал на африканска държава, която не знам къде се намира точно, който ни измъкна в доста мачове. След има няма 4 месеца ще кажем дали е успешна селекцията или не, защото някъде по това време ще знаем за какво ще се борим, а именно за титла или за тройката и да се надяваме на успешно участие в ЛЕ

Лудогорец да не са дали огромни суми за селекция.Нека да направим равносметка за сумите платени от Лудогорец на даден клуб за който се знае в левове.

1.Иван Чворович 200 000 лева платени на Миньор
2.Димо Бакалов 340 000 лева платени на Сливен
3.Георги Костадинов 80 000 лева платени на Черноморец(за него много ме е яд,че не му дадоха шанс в отбора)
4.Гулдан 140 000 лева платени на Жилина
5.Барт 300 000 лева платени на Литекс
6.Иван Стоянов 400 000 лева платени на Алания
7.Марселиньо 230 000 лева платени на Атлетико Брагантино
8.Мирослав Иванов 200 000 лева на Монтана
9.Безяк 400 000 лева на Целие
10.Моци 700 000 лева на Динамо Букурещ
11.Кейсара 600 000 лева на Еспорте

12.ББ и БМ -? лева?

Айде разбирач, не обяснявай, как с футболисти без пари и изгонени от 100 отбора като некадърни се става шампион. :arrow:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 09 яну 2013 21:27

sin4ec написа:Понякога наистина не разбирам... Искате българи и юноши-вижте групата на Илиан само, когато ги вземем се почва: кви са тия, за нищо не стават, неудачници и прочее! Дайте чужденци! Направят селекция от чужденци-както беше напоследък и се почва: махайте тез негри, искаме си българи и юноши! Това е безумие и идиотия, ако някой от вас има 500 млн евра да купува отбора и да кара тука когото си ще! На тази логика Шпайдела едно време като налагаше отбора си, трябваше да го разпнете на кръст! А после като се гавреше с панчеревци, където ги хване-най добрия! Какво искате от момчетата, млади, национали-ами изгледайте ги поне 5 мача да ги видим и тогава плюйте! Пловдивския го разкатахте, а момчето единствен се бореше във всички дербита, в Разград му счупи кръста на оня при гола, та още е с космодиск!
Аз лично съм готов да се обзаложа, че същия ще чупи кръстове наред цяла пролет! То пък никаква угодия няма, все недоволни, все на вереф... Или искате да станем като ония, да ни подиграва цяла България и да ни сочи с пръст ?

Нормално е да има различни мнения, много хора пишат във форума, всеки си има свое виждане. Лошото е, че на стадиона остахме малко, иначе сме много специалисти из форумите. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 09 яну 2013 21:30

Не ме интересува Лудогорец, а ЛЕВСКИ! Мен ми допадат новите. Не са нещо особено откъм визитки, но се надявам да се докажат. САМО ЛЕВСКИ!
Изображение

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 09 яну 2013 21:39

фифи перото написа:
magga написа:
zlatan написа:magga,ами освен лятото ти да направиш селекцията,та белким имаме шансове за титлата.

Селекция се прави с кинти, а като няма кинти се прави с юноши, но да взимаш разни само, за да симулираш дейност, айде стига толкова, всяка година е едно и също вече :roll: Лятото идват 4-5 човека, зимата 2-3 от тях си тръгват идват други 4-5 и така и все още се прави така ! Марсиньо може и да не е изиграл нещо кой знае какво, но можеше да му се даде шанс до края на сезона, Арш дори не го пробваха след като го пратиха в Китай, а той си е голаджия, но ще разчитаме на един 31-32 годишен играч да вкарва, ок, но още колко може да играе Карвальо и кога пак ще се хване за рамото. От друга страна юношите какво ще правят сега ? Ако съм на мястото на Цоневи и търкам пейката на някакъв като Велев, който е риткал до преди 2 години в окръжните групи, накрая ще се изнеса от отбора. И сега чета статия в Гонг, как Калво и Диамутен били разочарования ... и да ама не, защото Калво играеше перфектно втория полусезон, а Диамутен беше поне с 2 класи над Иво Главата, но кой ли предпочиташе Гонзо, а после и Илиан се набута с Ивчо и накрая го разкараха, ама многооо късно. Та да бих направил аз селекцията на Левски, но ако Батков и Тонев ми дадат едни 2 милиона, или поне ме оставят да взимам на проби играчи и да ги видя, а не направо да ми подписват договори и ако ми кажеш то с 2 милиона всеки може ще ти кажа, че нито един голям отбор не прави селекция с трици, а с парици ;)

С теб няма да споря, защото те уважавам :) Но ако ми кажеш, че селекция не се прави с пари няма да ти повярвам и не мога да ти разбера идеята за джобните на мама и на тати, като говорим за футболен отбор, който има спонсори, които наливат достатъчно пари по родните стандарти и ще се строи стадион и прочие и прочие и да се каже, че сума от порядъка на 500 хиляди лева е много за взетите играчи. Не е реално това да са много пари за 4ма човека ! Относно техните качества, колкото вие сте ги глидали толкова и аз съм ги гледал, надявам се да са прилични за родните стандарти, но предни години си патихме от обещаващи национали- Иво Иванов, Райков, Димов и тн, също така играчи като Младенов и Старокин определено не са с нещо по-добри от юношите, за това съм съгласен да се даде път на тия момчета на по 17-18 и да се каже, че това е бъдещето на отбора +2-3 наистина класни чужденци или българи, като Миланов от Литекс или Неделев от Ботев. Не ме разбирайте, че не съм левскар или че плюя селекцията просто всеки си има мнение и моето е такова, което не значи, че е правилно или грешно :)

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 09 яну 2013 21:42

Parmalat написа:
magga написа:Днес разбрах, че селекция за около 1 милион лева е скъпа :roll: и то ще бъде около 1 ако се вземе някакъв чужденец, а досега я има 500 хилки, я не :? За тия пари са взети 4 играчи. В коя нормална държава за 250 хиляди евро ще имаш 4ма, като очакваш от тях да спечелят титлата ? Единия играл до преди 2 години в Козлодуй, другия бил наш юноша, ама не успял да пробие в какъвто и да е италиански отбор и се върнал да играе във Враца, третия го взимаме, защото преди 1 година ни бил вкарал гол, а и бил българският Бейл, което за сефте го чувам :lol: , а последния не го и знам, но си мисля, че Херо ни е метнал :roll: Поне според мен предвид селекцията и програмата шансовете ни за титла не са особено добри, освен ако не се промени коренно играта, защото есента в защита бяхме дърво, халфовете ни не могат да вържат 3 последователни паса, а добре че имаме един застаряващ национал на африканска държава, която не знам къде се намира точно, който ни измъкна в доста мачове. След има няма 4 месеца ще кажем дали е успешна селекцията или не, защото някъде по това време ще знаем за какво ще се борим, а именно за титла или за тройката и да се надяваме на успешно участие в ЛЕ

Лудогорец да не са дали огромни суми за селекция.Нека да направим равносметка за сумите платени от Лудогорец на даден клуб за който се знае в левове.

1.Иван Чворович 200 000 лева платени на Миньор
2.Димо Бакалов 340 000 лева платени на Сливен
3.Георги Костадинов 80 000 лева платени на Черноморец(за него много ме е яд,че не му дадоха шанс в отбора)
4.Гулдан 140 000 лева платени на Жилина
5.Барт 300 000 лева платени на Литекс
6.Иван Стоянов 400 000 лева платени на Алания
7.Марселиньо 230 000 лева платени на Атлетико Брагантино
8.Мирослав Иванов 200 000 лева на Монтана
9.Безяк 400 000 лева на Целие
10.Моци 700 000 лева на Динамо Букурещ
11.Кейсара 600 000 лева на Еспорте

Може отделно да не са много пари, но тия повечето май ги взеха в един трансферен прозорец, което си е бая пара, ама така е който има дава, а от къде ги има никой не пита :lol:

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 09 яну 2013 21:44

Факт е, че на „Герена” този път отказаха да рискуват. Така както се случи с Диамутен, Тони Калво, Слори, Матондо, Марсиньо, Видович и т.н. Сега поне няма да има свръх очаквания към новите, сега очакванията вече са насочени към треньорския щаб, така както трябва и да бъде.

[offtopic]http://gong.bg/view_article.php?article_id=320545[/offtopic]
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 яну 2013 21:48

magga написа: , а последния не го и знам, но си мисля, че Херо ни е метнал :roll:

Да бе...Пробута ни Димов,а ни отмъкна Башлиев...Истинският Бейл!!!Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 яну 2013 21:51

magga написа:
фифи перото написа:
magga написа:

С теб няма да споря, защото те уважавам :) Но ако ми кажеш, че селекция не се прави с пари няма да ти повярвам и не мога да ти разбера идеята за джобните на мама и на тати, като говорим за футболен отбор, който има спонсори, които наливат достатъчно пари по родните стандарти и ще се строи стадион и прочие и прочие и да се каже, че сума от порядъка на 500 хиляди лева е много за взетите играчи. Не е реално това да са много пари за 4ма човека ! Относно техните качества, колкото вие сте ги глидали толкова и аз съм ги гледал, надявам се да са прилични за родните стандарти, но предни години си патихме от обещаващи национали- Иво Иванов, Райков, Димов и тн, също така играчи като Младенов и Старокин определено не са с нещо по-добри от юношите, за това съм съгласен да се даде път на тия момчета на по 17-18 и да се каже, че това е бъдещето на отбора +2-3 наистина класни чужденци или българи, като Миланов от Литекс или Неделев от Ботев. Не ме разбирайте, че не съм левскар или че плюя селекцията просто всеки си има мнение и моето е такова, което не значи, че е правилно или грешно :)

До някъде си прав, но не само с пари, а и с акъл.
Преди време Наско хвърляше доста пари(естествено и прибираше ;) ), но резултати-никакви.
Миланов?-2 милиона Е?Сериозно?
Неделев?А да видим след година къде ще е?
Да, прав си,цитираните от теб са провал, но тук стигаме до акъла.
Знаеш ли какво ще ти кажа, все повече започвам да имам доверие на Тонев.Странно, нали?

И да спорим ,и да се караме понякога, ние не сме като другите, ние сме ЛЕВСКАРИ!
Последна промяна от фифи перото на 09 яну 2013 21:58, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 яну 2013 21:55

Parmalat написа:
Иначе забележете групата на Левски и колко юноши е извикал Илиан Илиев. :arrow:

СЪСТАВЪТ НА ЛЕВСКИ:

Пламен Илиев, Александър Любенов, Ивайло Василев, Михаил Иванов, Ромен Ели, Нуно Пинто, Дъстли Мулдер, Орлин Старокин, Димитър Везалов, Христо Попадийн, Пламен Димов, Владимир Гаджев, Антонио Вутов, Роман Прохазка, Христо Йовов, Марсиньо, Станислав Ангелов, Даниел Димов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Доменик Аврамов, Стефан Велев, Жоао Силва, Базил Де Карвальо, Кристовао Рамос, Цветелин Тонев, Тодор Чаворски, Илиян Йорданов, Любомир Илиев, Пламен Т. Илиев, Мики Орачев, Милен Василев

Еми колко...11... :o
От сън да ме бутнеш,предпочитам Вутов и братя Цоневи пред разни Недялковци,Здравчевци и др.Тези си ги дръж за себе си.

Върни се в “Архив”