Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Радо Стойчев и Матей Казийски напускат националния отбор!

Мнениеот ros » 11 юни 2012 23:23

blue avalanche написа:Пранди отказа да поеме национала,защото лакеите на Стойчев заплашиха,че си тръгват заедно с него!Човекът не искаше да работи в такава атмосфера.Капиш?

Атмосферата с нищо не се е променила и сега, капиш? Най-лошото е, че атмосферата си беше ок до намесата на Лазаров, ама ти това не можеш да го капиш
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 11 юни 2012 23:24

Някои хора е необходимо да си разчовъркат кутийките в главите, за да си дадат отговори на следните въпроси:
1. Кой е колективният ни спорт, който е най-силният в момента?
2. Въпреки че се смениха толкова треньори той остана ли най-силният ни колективен спорт?
3. Кой е шеф на федерацията ни през това време и възможно ли е въпреки него този спорт да върви? Примери за провалени от шефове на федерации спортове в България има, колкото си щеш...
4. Това ли е начинът да се смени управата на една федерация? Имам предвид като прецакваш надеждите на милиони българи? Това ли е начинът и не трябваше ли моментът да бъде избран преди година или след година примерно?
След като някои хора успеят да си отговорят на тези въпроси нека задават други за дребни издънки и т.н., защото въпреки че може би неправилно се смениха треньори и имаше някои издънки, все пак този спорт все още е най-силният ни колективен спорт и това е на път да бъде развалено!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юни 2012 23:28

ros написа:
blue avalanche написа:Пранди отказа да поеме национала,защото лакеите на Стойчев заплашиха,че си тръгват заедно с него!Човекът не искаше да работи в такава атмосфера.Капиш?

Атмосферата с нищо не се е променила и сега, капиш? Най-лошото е, че атмосферата си беше ок до намесата на Лазаров, ама ти това не можеш да го капиш

Ами не се е променила,защото лакеите на Стойчев са все още в отбора!Това правилно ли съм го "капишнал"?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 юни 2012 23:36

Изчетох всички коментари по темата и не мога да повярвам че има толкова ограничени и злобни хора.Да Ви припомня някои изпълнения на Лазаров и хората около него,помните ли как на един конгрес на БФВ ,подплашени да не му поискат оставката,гавазите около Лазаров блъскаха и изгониха от залата хора като Д.Златанов и Б.Кьосев.За тези които ни убеждават че видите ли Д.Лазаров построил зала и осигурил пари за квалификации и Шампионска лига,нещо са се объркали.Тези екстри ги даде държавата,за да могат нашите политици покраи еуфорията от националния отбор по волейбол си вдигнат малко рейтинга.Ще кажа и няколко думи за този така коментиран първи турнир през май ,никои от критикуващите Радо и Матей не спомена че в деня на първата среща се контузи основния разпределител Жеков,по време на срещата и Н.Николов.Като прибавим към това и странното присъствие на Пранди в залата по време на турнира и то като гост на един от членовете на Изпълкома на БФВ,ще ни стане ясно в каква "спокойна"обстановка се провеждаше турнира.На тези които изкарват БФВ като частна фирма на Лазаров и никой няма право да му иска оставката ще обясня че това не е така,напротив всеки от волейболните хора има право по всяко време да критикува и иска оставката на президента на БФВ.Аз разбирам защо Радо Стойчев е трън в очите на Лазаров,защото е успял ,умен,интелигентен и богат човек,а такива хора винаги са мразени от некадърниците,защото не могат да се манипулират.Тези, които тук в коментарите си оспориха качествата на Стойчев и Казийски заслужават единствено презрение.Някои от Вас дори оплюха и качествата на Меси,Гуардиола и Моуриньо,кажете ми как човек да Ви взема на сериозно.Днес на пресконференцията ми направи впечатление отсъствието на казионния коментатор Сашо Йовков,явно не е събрал кураж да отиде.А той е един от онези които обикаля дълги години светът на разноски на федерацията.Правилния ход е един Лазаров и всички други измекяри които са се впили като кърлежи за българския спорт моментално да си ходят.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 11 юни 2012 23:37

peliforewer написа:Изчетох всички коментари по темата и не мога да повярвам че има толкова ограничени и злобни хора.Да Ви припомня някои изпълнения на Лазаров и хората около него,помните ли как на един конгрес на БФВ ,подплашени да не му поискат оставката,гавазите около Лазаров блъскаха и изгониха от залата хора като Д.Златанов и Б.Кьосев.За тези които ни убеждават че видите ли Д.Лазаров построил зала и осигурил пари за квалификации и Шампионска лига,нещо са се объркали.Тези екстри ги даде държавата,за да могат нашите политици покраи еуфорията от националния отбор по волейбол си вдигнат малко рейтинга.Ще кажа и няколко думи за този така коментиран първи турнир през май ,никои от критикуващите Радо и Матей не спомена че в деня на първата среща се контузи основния разпределител Жеков,по време на срещата и Н.Николов.Като прибавим към това и странното присъствие на Пранди в залата по време на турнира и то като гост на един от членовете на Изпълкома на БФВ,ще ни стане ясно в каква "спокойна"обстановка се провеждаше турнира.На тези които изкарват БФВ като частна фирма на Лазаров и никой няма право да му иска оставката ще обясня че това не е така,напротив всеки от волейболните хора има право по всяко време да критикува и иска оставката на президента на БФВ.Аз разбирам защо Радо Стойчев е трън в очите на Лазаров,защото е успял ,умен,интелигентен и богат човек,а такива хора винаги са мразени от некадърниците,защото не могат да се манипулират.Тези, които тук в коментарите си оспориха качествата на Стойчев и Казийски заслужават единствено презрение.Някои от Вас дори оплюха и качествата на Меси,Гуардиола и Моуриньо,кажете ми как човек да Ви взема на сериозно.Днес на пресконференцията ми направи впечатление отсъствието на казионния коментатор Сашо Йовков,явно не е събрал кураж да отиде.А той е един от онези които обикаля дълги години светът на разноски на федерацията.Правилния ход е един Лазаров и всички други измекяри които са се впили като кърлежи за българския спорт моментално да си ходят.

Ти успя ли да си отговориш на въпросите, които зададох или някак си нямаш тези възможности? ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юни 2012 23:41

peliforewer написа:Ще кажа и няколко думи за този така коментиран първи турнир през май ,никои от критикуващите Радо и Матей не спомена че в деня на първата среща се контузи основния разпределител Жеков,по време на срещата и Н.Николов.

При победата над Германия с 3-1 за Световната Лига,Жеков игра ли,че нещо ми се губи... :?
ПП.Ако България е опряла до Жеков и някакъв си Николов-да закриваме волейбола.Никакъв Стойчев не може да помогне! :twisted:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 юни 2012 23:47

Ще напиша само, че ситуацията е абсурдна ...
Нещо подобно написах и когато Стойчев беше уволнен ... За няколко часа след загубата от Германия в първата квалификация !

За мен конфликтът е конфликт на личности ...
За мен и моята ценностна система, това е недопустимо :!:
България и щастието/благоденствието под каквато и да е форма на българите, трябва да е над всичко !!!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 11 юни 2012 23:54

THE G.A.M.E написа:Ще напиша само, че ситуацията е абсурдна ...

България и щастието/благоденствието под каквато и да е форма на българите, трябва да е над всичко !!!

Това бе и моята мисъл. Респект за мнението ти!
само Левски и България

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 12 юни 2012 00:04

Не знам кой крив, кой прав в поредната интрижка, но в едно съм убеден - отказването от националния отбор на България трудно може да бъде оправдано с каквито и да било аргументи и причини. И двете страни са виновни, щом не могат да поставят интереса на хората и страната над собственото си его. Стойчев може да решава дали да работи или не за БФВ, но за мен поведението на Матей е напълно неадекватно. Имам чувството, че само у нас го има това отказване от национални отбори. Виждаме Шевченко на 35 години, голяма звезда, но никога не постави кариерата и някакви свои интереси над националния отбор, тук големите звезди в колективните спортове, на които разчитаме го играят обидени.
Ами съжалявам и Лазаров е за гонене, но и Стойчев и Матей не постъпват правилно с този бойкот, защото те бойкотират не БФВ (пука му на Лазаров), а хората, дето довчера им пяха имената в залата и ги аплодираха. Бойкотират хората, от чийто джоб излязоха не малко пари (демек всички нас), за да може да им се даде шансът да представят себе си и страната на Олимпиадата! Трябва да се мисли и за този аспект на проблема.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 юни 2012 01:43

Твърдо зад Стойчев, Казийски и всеки, който се бори срещу Лазаров, Ганев и компания.
Стойчев и Казийски не се отказват от България, те започват война срещу Лазаров за доброто на българския волейбол.
Лазаров е вреден за волейбола.

Върни се в “Архив”