Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот Parmalat » 09 яну 2013 20:51

sin4ec написа:
Parmalat написа:
Битката за титлата ще се реши в преките двубои между тези отбори- Левски,Лудогорец,ЦСКА,Ботев Пд,Литекс,Черноморец и Локомотив Пд.

Да, но ние сме гости на последните четири... С ЦСКА си е дерби, не се знае. А Лц са домакини на всички, освен Левски и ЦСКА. Така че шансовете ни не са никак огромни!

Първите два мача гостуванията на Левски на Черноморец и Ботев ще си проличи за какво иде реч. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 яну 2013 20:56

Абсолютно безсмислена селекция до този момент. Само се намираме на работа и сменяме едно магаре с абсолютно същото, че и по лошо...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 09 яну 2013 20:56

Днес разбрах, че селекция за около 1 милион лева е скъпа :roll: и то ще бъде около 1 ако се вземе някакъв чужденец, а досега я има 500 хилки, я не :? За тия пари са взети 4 играчи. В коя нормална държава за 250 хиляди евро ще имаш 4ма, като очакваш от тях да спечелят титлата ? Единия играл до преди 2 години в Козлодуй, другия бил наш юноша, ама не успял да пробие в какъвто и да е италиански отбор и се върнал да играе във Враца, третия го взимаме, защото преди 1 година ни бил вкарал гол, а и бил българският Бейл, което за сефте го чувам :lol: , а последния не го и знам, но си мисля, че Херо ни е метнал :roll: Поне според мен предвид селекцията и програмата шансовете ни за титла не са особено добри, освен ако не се промени коренно играта, защото есента в защита бяхме дърво, халфовете ни не могат да вържат 3 последователни паса, а добре че имаме един застаряващ национал на африканска държава, която не знам къде се намира точно, който ни измъкна в доста мачове. След има няма 4 месеца ще кажем дали е успешна селекцията или не, защото някъде по това време ще знаем за какво ще се борим, а именно за титла или за тройката и да се надяваме на успешно участие в ЛЕ

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 09 яну 2013 20:57

bilyaletdinov написа:
OOP написа:
Tommi написа:Какви са тия и за какво се борят? :? Обмислям да подам молба да ме приемат и мен в отбора. :)

Димов какъв играе? На Мюлдер ли ще е резерва или на стоперите?
Заралията щом са го взели няма да е лошо да разкарат някой, защото се събраха доста централни и само товарят бюджета.
Вратарчето може и да измести Илиев.
Тоя от Перник май сме го взели понеже е аванта. :mrgreen:

Ти сериозно ли ?!?! :) :) :)

ПП: Защо Левски не взе Георги Терзиев , а взе Пламен Димов и не е ли това , един вид втори избор ?

Гледам, че си фен на Ювентус затова ще ти отговоря по начин, по който най-добре ще ме разбереш. Юве защо не взе Бербатов ами взе Бенднер ?!? Може би е имала малка разлика в исканата заплатка а ?!?!
По-добре млади българи със заплата 5 000 евро да им се даде шанс, отколкото 35 годишни бразилчета с 3 пъти по-голяма заплата.......Само Левски
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 яну 2013 21:00

magga,ами освен лятото ти да направиш селекцията,та белким имаме шансове за титлата.
Толкова много лаици в нашия форум не е истина.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 09 яну 2013 21:07

zlatan написа:magga,ами освен лятото ти да направиш селекцията,та белким имаме шансове за титлата.
Толкова много лаици в нашия форум не е истина.

Селекция се прави с кинти, а като няма кинти се прави с юноши, но да взимаш разни само, за да симулираш дейност, айде стига толкова, всяка година е едно и също вече :roll: Лятото идват 4-5 човека, зимата 2-3 от тях си тръгват идват други 4-5 и така и все още се прави така ! Марсиньо може и да не е изиграл нещо кой знае какво, но можеше да му се даде шанс до края на сезона, Арш дори не го пробваха след като го пратиха в Китай, а той си е голаджия, но ще разчитаме на един 31-32 годишен играч да вкарва, ок, но още колко може да играе Карвальо и кога пак ще се хване за рамото. От друга страна юношите какво ще правят сега ? Ако съм на мястото на Цоневи и търкам пейката на някакъв като Велев, който е риткал до преди 2 години в окръжните групи, накрая ще се изнеса от отбора. И сега чета статия в Гонг, как Калво и Диамутен били разочарования ... и да ама не, защото Калво играеше перфектно втория полусезон, а Диамутен беше поне с 2 класи над Иво Главата, но кой ли предпочиташе Гонзо, а после и Илиан се набута с Ивчо и накрая го разкараха, ама многооо късно. Та да бих направил аз селекцията на Левски, но ако Батков и Тонев ми дадат едни 2 милиона, или поне ме оставят да взимам на проби играчи и да ги видя, а не направо да ми подписват договори и ако ми кажеш то с 2 милиона всеки може ще ти кажа, че нито един голям отбор не прави селекция с трици, а с парици ;)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 яну 2013 21:08

Parmalat написа:
sin4ec написа:Поздравления на синьото ръководство за трансферната политика! През зимата е в пъти по-добре да се вземат българи, които бързо ще се адаптират. Още повече са млади и перспективни момчета, с опит в А група. От България на практика няма какво друго да вземем, доколкото Литекс не желае да продава. Оттук нататък един конструктивен халф-чужденец и смятам селекцията за приключила. Явно са преценили, че ще правят българска защитна двойка-доста чужденци се извървяха там без особен успех. Останалото е тренировки до откат. Това е.

Литекс продава ама скъпо иначе млади качествени играчи при тях с лопата да ги ринеш Попов,братята Миланови,Цветков,Десподов,Недялков,Славчев,Здравчев,Руменов,Костадинов,Колев всички тези играчи са между 16 и 22 години.С повечето от тях титуляри в момента са на трето място.

Иначе забележете групата на Левски и колко юноши е извикал Илиан Илиев. :arrow:

СЪСТАВЪТ НА ЛЕВСКИ:

Пламен Илиев, Александър Любенов, Ивайло Василев, Михаил Иванов, Ромен Ели, Нуно Пинто, Дъстли Мулдер, Орлин Старокин, Димитър Везалов, Христо Попадийн, Пламен Димов, Владимир Гаджев, Антонио Вутов, Роман Прохазка, Христо Йовов, Марсиньо, Станислав Ангелов, Даниел Димов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Доменик Аврамов, Стефан Велев, Жоао Силва, Базил Де Карвальо, Кристовао Рамос, Цветелин Тонев, Тодор Чаворски, Илиян Йорданов, Любомир Илиев, Пламен Т. Илиев, Мики Орачев, Милен Василев
Напълно нормално за физическата подготовка да са повече, но за втория етап много ще отпаднат, аи да се работи с група по-голяма от 3 вратара + 22 полеви играча е убийство и често пъти подготовката се проваля.

Успех на новите момчета

Относно, че Левски не можел да купи други БГ играчи не е така, след като отбора Х може да продаде играч за 100 лева, защо трябва да го дава на наш клуб за 50?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 яну 2013 21:09

magga написа:Днес разбрах, че селекция за около 1 милион лева е скъпа :roll: и то ще бъде около 1 ако се вземе някакъв чужденец, а досега я има 500 хилки, я не :? За тия пари са взети 4 играчи. В коя нормална държава за 250 хиляди евро ще имаш 4ма, като очакваш от тях да спечелят титлата ? Единия играл до преди 2 години в Козлодуй, другия бил наш юноша, ама не успял да пробие в какъвто и да е италиански отбор и се върнал да играе във Враца, третия го взимаме, защото преди 1 година ни бил вкарал гол, а и бил българският Бейл, което за сефте го чувам :lol: , а последния не го и знам, но си мисля, че Херо ни е метнал :roll: Поне според мен предвид селекцията и програмата шансовете ни за титла не са особено добри, освен ако не се промени коренно играта, защото есента в защита бяхме дърво, халфовете ни не могат да вържат 3 последователни паса, а добре че имаме един застаряващ национал на африканска държава, която не знам къде се намира точно, който ни измъкна в доста мачове. След има няма 4 месеца ще кажем дали е успешна селекцията или не, защото някъде по това време ще знаем за какво ще се борим, а именно за титла или за тройката и да се надяваме на успешно участие в ЛЕ

Лудогорец да не са дали огромни суми за селекция.Нека да направим равносметка за сумите платени от Лудогорец на даден клуб за който се знае в левове.

1.Иван Чворович 200 000 лева платени на Миньор
2.Димо Бакалов 340 000 лева платени на Сливен
3.Георги Костадинов 80 000 лева платени на Черноморец(за него много ме е яд,че не му дадоха шанс в отбора)
4.Гулдан 140 000 лева платени на Жилина
5.Барт 300 000 лева платени на Литекс
6.Иван Стоянов 400 000 лева платени на Алания
7.Марселиньо 230 000 лева платени на Атлетико Брагантино
8.Мирослав Иванов 200 000 лева на Монтана
9.Безяк 400 000 лева на Целие
10.Моци 700 000 лева на Динамо Букурещ
11.Кейсара 600 000 лева на Еспорте
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 яну 2013 21:12

Понякога наистина не разбирам... Искате българи и юноши-вижте групата на Илиан само, когато ги вземем се почва: кви са тия, за нищо не стават, неудачници и прочее! Дайте чужденци! Направят селекция от чужденци-както беше напоследък и се почва: махайте тез негри, искаме си българи и юноши! Това е безумие и идиотия, ако някой от вас има 500 млн евра да купува отбора и да кара тука когото си ще! На тази логика Шпайдела едно време като налагаше отбора си, трябваше да го разпнете на кръст! А после като се гавреше с панчеревци, където ги хване-най добрия! Какво искате от момчетата, млади, национали-ами изгледайте ги поне 5 мача да ги видим и тогава плюйте! Пловдивския го разкатахте, а момчето единствен се бореше във всички дербита, в Разград му счупи кръста на оня при гола, та още е с космодиск!
Аз лично съм готов да се обзаложа, че същия ще чупи кръстове наред цяла пролет! То пък никаква угодия няма, все недоволни, все на вереф... Или искате да станем като ония, да ни подиграва цяла България и да ни сочи с пръст ?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 яну 2013 21:14

sin4ec написа:Понякога наистина не разбирам... Искате българи и юноши-вижте групата на Илиан само, когато ги вземем се почва: кви са тия, за нищо не стават, неудачници и прочее! Дайте чужденци! Направят селекция от чужденци-както беше напоследък и се почва: махайте тез негри, искаме си българи и юноши! Това е безумие и идиотия, ако някой от вас има 500 млн евра да купува отбора и да кара тука когото си ще! На тази логика Шпайдела едно време като налагаше отбора си, трябваше да го разпнете на кръст! А после като се гавреше с панчеревци, където ги хване-най добрия! Какво искате от момчетата, млади, национали-ами изгледайте ги поне 5 мача да ги видим и тогава плюйте! Пловдивския го разкатахте, а момчето единствен се бореше във всички дербита, в Разград му счупи кръста на оня при гола, та още е с космодиск!
Аз лично съм готов да се обзаложа, че същия ще чупи кръстове наред цяла пролет! То пък никаква угодия няма, все недоволни, все на вереф... Или искате да станем като ония, да ни подиграва цяла България и да ни сочи с пръст ?

+1914 !!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”