Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
McMarto написа:fcb_bg написа:McMarto написа:Я ми обяснете едно нещо. Според всички фенове на каталунците, ако Моуриньо беше победил, щял да скача като малко дете от радост, щял да се подиграва и да изрича куп глупости по адрес на Барса.
Първия мач ви поведохме - всички се радваха, поздравяваха се. Само на лицето на Моуриньо не видях усмивка, не видях и намек за някакъв жест на подигравка. Както и на всеки следващ или предишен гол - Моуриньо скача на крака и миг по-късно се обръща към пейката или поздравява някой играч, но нищо повече.
Винаги когато Моуриньо е правил жестове, е имало причина. Когато Моуриньо се престори, че Меси мирише, Меси преди това се засили към него, все едно ще го рита с топката. Вие никога ли не се опитвате да "затапите" приятелите си когато ви бъзикат?
А и да не съм прав - погледнете го от тази страна - да правиш такива жестове не е наказуемо. Не е нарекъл Меси маймуна, нали? Нито е обиждал някога на расова основа? Нито пък е стъпвал на нечия глава, стига сте ми го размахвали тоя смешен клип, на който нищо не се вижда.
Ако иска, Моуриньо може да яде чипс и да пие кола, да ходи на ръце или да си бърка в носа, да дойде на мача със сандали с чорапи или да си играе на телефона. Това не е наказуемо.
А пък да казвате, че Моуриньо е неудачен треньор, е чиста доза тъпизъм. Човека е печелил достатъчно купи с различни отбори, за да си позволи малко самодоволство. Побеждавал е Барселона с 3 различни отбора. Очевидно стратегията му е добра? Или чакате сам да мине Реал Мадрид по шампионски лиги, за да го признаете? Ако някой отрича качествата му, значи отрича и постиженията му, което е абсурдно.
А Мегън Фокс е напълно прав, казвайки, че противника трябва да се уважава. Аз никога не съм идвал тук, казвайки, че Барса са шибани, долни симуланти, не заслужават никакво уважение и трябва да умрат, нито съм казвал, че Гуардиола не е никакъв треньор, защото след неговото идване са започнали грандиозните симулации (аналогия с идването на Моуриньо и грубостите на Реал), както примерно дойде Мидълзбро, започвайки да се заяжда как, едва ли не, Барса не са направили нищо лошо в цялата си история, все едно, че това е библейски сблъсък между Господ и Сатаната - единия е безкрайно добър, а другия - лъжец, измамник, покварява всичко и играе грубо.
Дали симулациите са започнали с идването на Пеп, това си е твое лично виждане. За пореден път заявявам - аз подкрепям с 2 ръце симулативното поведение на играчите на Барселона, щом срещу тях се играе грубо и ненаказуемо. Алооо, шефе, ти к'во ще си мислиш, когато някой съперник нарочно посече 1 и удари още 2-ма твои съотборници? И на всичкото отгоре, федерацията после не го наказва подобаващо за действията си? Какво ще си мислиш те питам?
Тук не си ме разбрал. Казвам, че "нито съм казвал, че Гуардиола не е никакъв треньор, защото след неговото идване са започнали грандиозните симулации (аналогия с идването на Моуриньо и грубостите на Реал)" - никъде не споменавам, че аз самия смятам така. Соча го като аналогия на идването на Моуриньо и грубостите в Реал.
Освен това, дали грубостите в Реал започват в резултат от симулациите на Барселона или обратното - не знам, но и двете не ми харесват.
И все пак не можеш да отречеш, че половината ви футболисти са страхотни актьори. Докато фауловете са позволени обаче, симулациите - не.
Barca Fan написа:Фауловете са позволени ли ???![]()
![]()
![]()
McMarto написа:Barca Fan написа:Фауловете са позволени ли ???![]()
![]()
![]()
Никой не е казал, че трябва да те убият с камъни ако спънеш някой. Има си картони за тая работа. Марсело си го получи, Пепе вече им загубих бройката колко пъти ги е получавал. Рамос също си получи. Аз обаче вдигнат картон за симулация не съм видял нито веднъж, а никой не може да отрече, че си го практикувате това изкуство.
Плюс това, не казвам нищо, за да мета или да ме харесвате. Казвам това, което мисля, давам аргументите си и очаквам същото от ваша страна.
Всички гледате на нещата от една страна. Мадридиста идва и си казва, че и Моуриньо е сгрешил, и Барселона са сгрешили. Аз също казах, че не одобрявам подобни работи. Вие обаче, веднага се нахвърляте я на Марсело, я на Пепе, я на Моуриньо. За тия 80 страници, не прочетох и един човек да казва, че част от вината за мелето е и на каталунци. Никой не принзава и че симулирате. Или си мислите, че като си мълчите, ние просто ще забравим, че сме ви попитали относно това ли?
McMarto написа:ОК, тогава желанието ми за Коледа ще бъде да се сложи eagle eye, поне на стадионите, на които ще се играе ШЛ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта